Ο Τζακ Τζόουνς απαντά με χειροκροτήματα στον ισχυρισμό του Τράβις Κέλς Οι Chiefs έδωσαν στους Raiders «δώρο» με νίκη


Ο Jack Jones διαφωνεί σθεναρά με την εκτίμηση του Travis Kelce ότι οι Chiefs παρέδωσαν στους Raiders το παιχνίδι τα Χριστούγεννα.

Jones, ο αμυντικός μπακ στους Raiders που σημείωσε ένα εκλεκτό από τον Πάτρικ Μαχόμες στο παιχνίδιπαρουσιάστηκε με τα αποφθέγματα του Kelce σχετικά με το ματς σε μια αλληλεπίδραση στα αποδυτήρια με έναν ρεπόρτερ την Παρασκευή, και ήταν σε σχετική δυσπιστία.

«Είπε ότι μας έδωσαν αυτό το παιχνίδι;» ρώτησε ο Τζόουνς. «Πες του να πάει να δει αυτό το παιχνίδι. Εμείς πήρε εκείνο το παιχνίδι. Ναι, εμείς σε αυτό.”

Ο Κέλτσε είχε παρομοιάσει τους Αρχηγούς με τον Άγιο Νικ.

«Χωρίσαμε σε αυτήν την ομάδα μια νίκη τα Χριστούγεννα. Κυριολεκτικά παίξαμε τον Άγιο Βασίλη και τους δώσαμε ένα δώρο», είπε ο Kelce στο podcast του «New Heights» με τον αδερφό του Jason νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. όπως καλύπτεται από το Fox News.

«Ήταν ντροπιαστικό. Όλοι στο κτίριο ξέρουν πόσο ντροπιαστικό ήταν αυτό. Έχουμε μια μικρή εβδομάδα, οπότε θα το ξεχάσουμε γρήγορα.»

Ενώ οι Chiefs προηγούνται της AFC West με 9-6, δεν έχουν παίξει στα πρότυπα που έθεσαν ως περσινοί πρωταθλητές Super Bowl, ιδιαίτερα στην επίθεση όπου ο Mahomes και οι δέκτες του δυσκολεύτηκαν να βρεθούν στην ίδια σελίδα.

Kelce, ο οποίος είχε μια πτώση κράνους στο παιχνίδι Raidersέδειξε το δάχτυλο στον εαυτό του καθώς και στην ευρύτερη ομάδα των Αρχηγών.


Ο μπακ των Raiders, Jack Jones, χλεύασε την πεποίθηση του Travis Kelce ότι οι Chiefs έδωσαν στους Raiders το παιχνίδι.
Ο μπακ των Raiders, Jack Jones, χλεύασε την πεποίθηση του Travis Kelce ότι οι Chiefs έδωσαν στους Raiders το παιχνίδι. X / Raiding the Kingdom

Ο Τράβις Κέλτσε παρομοίασε τους Αρχηγούς με τον Άγιο Βασίλη δίνοντας το χριστουγεννιάτικο παιχνίδι τους στους Raiders.
Ο Τράβις Κέλτσε παρομοίασε τους Αρχηγούς με τον Άγιο Βασίλη δίνοντας το χριστουγεννιάτικο παιχνίδι τους στους Raiders. Getty Images

«Δεν είναι μόνο ένας τύπος. Δεν παίζω μόνο εγώ σαν σκυλιά… Όλοι είναι μαζί σε αυτό το f–king… Πρέπει απλώς να το συγκεντρώσουμε, φίλε», είπε η Kelce στο podcast.

«Όλοι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Κάθε παιχνίδι, κάποιος δεν κάνει τη δουλειά του. Είμαι εγώ, ένας προς έναν, είναι όλοι στην ομάδα. Είτε πρόκειται για προετοιμασία, είτε για την αυτοπεποίθηση και την κατανόηση του τι είναι η άμυνα… πώς σηκώνουμε μπλίτζ, πώς τρέχουμε διαδρομές έναντι ορισμένων υπερβολών, όλα τα παραπάνω.

«Δείχνουμε σπίθες για το τι είδους παράβαση μπορούμε να είμαστε. … Απλώς δεν ήταν ένα καλά λαδωμένο μηχάνημα όπως ήμασταν στο παρελθόν, και απλά πρέπει να βάλουμε όλους στην ίδια σελίδα f–king.”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading