Ο Τζετς μπορεί να είχε δώσει το τελευταίο χτύπημα του Μπιλ Μπέλιτσικ με «εξαιρετικό τρόπο» για να τον στείλει έξωFOXBOROUGH, Mass. — Το είδατε όταν ο Breece Hall βούτηξε με το κεφάλι στο χιόνι της τελικής ζώνης στο τέλος μιας διαδρομής touchdown 50 γιάρδων και οι συμπαίκτες του Jets βούτηξαν μαζί του και ήρθαν οι άγγελοι του χιονιού.

Το είδατε από το χαμόγελο στο πρόσωπο του συνιδιοκτήτη Christopher Johnson καθώς χαιρετούσε τους παίκτες που έμπαιναν στα αποδυτήρια μετά το Jets 17, Patriots 3. Και μετά το άκουσες σε ένα επισκεπτόμενο αποδυτήριο που γνώρισε μόνο πόνο, αγωνία και ταπείνωση, από τους παίκτες που αντιπροσωπεύουν ένα franchise που είχε χάσει 15 συνεχόμενα παιχνίδια από τον Bill Belichick… μέχρι την Κυριακή, όταν έστειλαν τον βασανιστή τους έξω με μια απώλεια στο πιθανό τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής των New England Patriots.

Good Riddance από τους New York Jets.

«Τώρα δεν χρειάζεται να πάμε στο πρώτο παιχνίδι Patriots του επόμενου έτους μιλώντας για αυτό το καταραμένο σερί», είπε ο Tyler Conklin. «Και το γεγονός ότι είναι πιθανώς το τελευταίο παιχνίδι του Bill υποθέτω ότι το κάνει λίγο καλύτερο. Το να είμαστε Jet και το σερί που είχαν απέναντί ​​μας, το να τους κερδίσουμε όταν ήταν ακόμα εκεί σίγουρα το κάνει καλύτερο από το να τους νικούσαμε όταν δεν ήταν εκεί».

Οι Jets κατάφεραν να νικήσουν τον Bill Belichick για να κλείσουν το σερί 15 ηττών τους εναντίον των Patriots. Getty Images

Υπήρχε χαρά χαραγμένη στο πρόσωπο του Tony Adams για την ασφάλεια του δεύτερου έτους καθώς μιλούσε για την υποκλοπή του Bailey Zappe.

«Εγώ και τα αγόρια μου, ήμασταν στο τηλέφωνο και θα είναι σαν, «Θα είναι τρελό αν πάρω μια επιλογή για το τελευταίο παιχνίδι του Bill Belichick. Θα μείνω στην ιστορία!». », είπε ο Άνταμς.

Περίμενε κάποιον να του δώσει την μπάλα.

«Αυτό θα μείνει μαζί μου για πάντα. Το σπιτικό μου [said] για να δούμε αν θα το υπογράψει», είπε ο Άνταμς.

Λοιπόν, καλή τύχη με αυτό.

Ο Tony Adams (22) πανηγυρίζει αφότου αναχαίτισε τον Bailey Zappe. Getty Images

Οι δυναστείες πεθαίνουν, και η πιο αξιοσημείωτη στην ιστορία του NFL δεδομένης της εποχής, έχει τελειώσει, αποκλείοντας μια συμφωνία 11ης ώρας με τον Ρόμπερτ και τον Τζόναθαν Κραφτ με το Tuck Rule Hail Mary Miracle που κανείς δεν οραματίζεται.

Τα τελευταία λεπτά, ο Belichick φορούσε μια μάσκα στο πρόσωπό του και το μόνο που έβλεπες ήταν τα μάτια του. Το χιόνι που έπεφτε στο μάλλινο καπέλο του Belichick τον συνόδευσε στη χειραψία μετά τον αγώνα με τον Robert Saleh, στα αποδυτήρια, όπου μίλησε στους Patriots του, πιθανότατα για τελευταία φορά.

Ο Bill Belichick φορούσε μια μάσκα στο πρόσωπό του καθώς αγκάλιαζε τον Robert Saleh μετά το παιχνίδι. AP

«Το Jets way, ένας πολύ καλός τρόπος για να τον στείλουμε έξω θα ήταν απώλεια», είπε ο Solomon Thomas.

Είναι καιρός να φύγει… και όταν τελειώσει ο Χρόνος Κερδίσματος, λίγοι θα υποστήριζαν ότι τα 24 χρόνια σε ένα μέρος είναι πολύ περασμένα από την ημερομηνία λήξης κάποιου σε ένα μέρος.

Ειδικά μετά το χτύπημα αυτού που μπορεί επίσης να αποκαλούν Plymouth Rock Bottom.

«Το αν μπορείς να κερδίσεις πάνω του, είναι πάντα ξεχωριστό», είπε ο Saleh.

Ο CJ Mosley δεν είχε νικήσει ποτέ τον Belichick, με τη Βαλτιμόρη και με τους Jets μέχρι που η Αυτοκρατορία του Κακού τελείωσε μια για πάντα.

«Είναι επίσημο τώρα;» ρώτησε ο Mosley.

Θα είναι.

«Πιο χαρούμενος που πήραμε τη νίκη και που δεν μπορεί να τη γιορτάσει απέναντι στους Jets», είπε ο Mosley.

Μπορείτε να κερδίσετε έξι πρωταθλήματα Super Bowl και να χαιρετιστείτε παγκοσμίως καθώς το GOAT και η Μαύρη Δευτέρα ή η Μαύρη Τρίτη ή η Τετάρτη θα σας καταδιώξουν ούτως ή άλλως.

Να τον αγαπάς ή να τον μισείς, η Νέα Αγγλία δεν θα ξαναδεί τέτοιους σαν αυτόν. Υπήρξε Λομπάρντι της Νέας Αγγλίας. Ήταν ο Σινάτρα της Νέας Αγγλίας: το έκανε με τον τρόπο του.

Το τέλος του δρόμου με τα κίτρινα τούβλα δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο να ακολουθήσετε τα βήματα του άντρα.

Ο Φιλ Μπένγκστον ακολούθησε τον Λομπάρντι. Ο Ray Handley ακολούθησε τον Bill Parcells. Ο Ben McAdoo ακολούθησε τον Tom Coughlin. Πάρε την εικόνα?

Ο Belichick είδε έξι προπονητές των Jets να πηγαινοέρχονται, και τώρα είναι η σειρά του γιατί τον άφησαν να ψωνίσει για λάθος είδη παντοπωλείου για τα δείπνα που μαγείρεψε.

Η συζήτηση θα συνεχίσει να μαίνεται για το ποιος σήμαινε περισσότερα για τη Δυναστεία, αυτός ή ο Τομ Μπρέιντι. Η φατρία υπέρ του Μπρέιντι έχει ένα πόδι, επειδή κέρδισε εκείνο το έβδομο Super Bowl χωρίς τον Μπέλιτσικ και ο Μπέλιτσικ δεν θα μπορούσε να κερδίσει ένα χωρίς τον Μπρέιντι.

Ο Bill Belichick συνομιλεί με τον Aaron Rodgers πριν από τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ των Jets και των Patriots. Getty Images

Το βλέπω ως εξής: Κανείς δεν θα είχε σηκώσει έξι τρόπαια Lombardi ως Patriots χωρίς το άλλο.

Είναι ασφαλές να συμπεράνουμε, ωστόσο, ότι ο Belichick υποτίμησε τι θα σήμαινε ένας 40άρης Brady για τις φιλοδοξίες του για το Super Bowl.

Με βραχνή φωνή, ένας Belichick που φαινόταν πιο λυπημένος απ' ό,τι συνήθως είπε στη συνέχεια: «Δεν είναι τίποτα με το οποίο ικανοποιείται κανείς από εμάς, αλλά είναι αυτό που είναι».

Προσφέρθηκε εθελοντικά μόνο ότι θα συναντηθεί με την Kraft κάποια στιγμή αυτή την εβδομάδα και εξακολουθεί να απολαμβάνει την προπονητική.

Απηύθυνε ερωτήσεις μόνο για το παιχνίδι.

Υπάρχουν διαφορετικά συναισθήματα που προέρχονται από το γήπεδο;

Ο Bill Belichick κατεβαίνει τις σκάλες μετά τη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα την Κυριακή. Getty Images

«Απογοητευμένος για τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι, σίγουρα», είπε.

Περιμένεις να είσαι προπονητής της ομάδας εδώ του χρόνου;

«Απογοητευμένος με τον τρόπο που τελείωσε το παιχνίδι, ναι», είπε.

Προτιμάτε να επιστρέψετε την επόμενη σεζόν και να προπονήσετε την ομάδα;

«Ναι, μόλις τελείωσα το παιχνίδι εδώ με τους Jets, βάλτε ό,τι είχα σε αυτό. Απογοητευμένος από τα αποτελέσματα», είπε ο Belichick.

Ο Ding Dong, η κακιά μάγισσα της AFC East είναι νεκρός.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading