Ο Τζορτζ Πίκενς κατακεραυνώνει τους διαιτητές μετά την ήττα των Στίλερς στα πλέι οφ: «Το μόνο πράγμα που έχω στο μυαλό μου»Ο δέκτης του Steelers, George Pickens, δεν μάσησε τα λόγια του όταν συζήτησε τη διαιτησία Η ήττα μπαλαντέρ της Κυριακής από τους Bills.

Ο Πίκενς χτύπησε τους διαιτητές όταν συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι για δύο αμφισβητούμενα τηλεφωνήματα που περιελάμβαναν μια κλήση κράτησης στον Μάιλς Τζακ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η μπάλα μπορεί να μην ήταν πιάσιμη και το παιχνίδι οδήγησε σε ένα touchdown του Bills που οδήγησε το προβάδισμα του Buffalo στο 14.

“Για να είμαι ειλικρινής, είμαι ακόμα κολλημένος σε αυτό το παιχνίδι αυτή τη στιγμή με τους διαιτητές”, είπε ο Pickens. «Αυτό είναι το μόνο πράγμα που έχω στο μυαλό μου. … Δεν θα κερδίσετε ένα παιχνίδι όταν παίζετε τους διαιτητές και τους Buffalo Bills. Αυτό πραγματικά νιώθω ότι μας συνέβη σήμερα, για να είμαι ειλικρινής».

Ο πλατύς δέκτης Steelers ήταν φανερά αναστατωμένος στο πλάι κατά τη διάρκεια του αγώνα και χτύπησε το κράνος του στο έδαφος στα τέλη του τέταρτου δεκαλέπτου.

Ο George Pickens είπε στους δημοσιογράφους ότι πίστευε ότι οι Steelers έπρεπε να παίξουν και τους διαιτητές και τους Bill τη Δευτέρα. Screengrab μέσω X/@FarabaughFB

Ο Πίκενς φάνηκε να είναι θυμωμένος για μια μη κλήση όταν μια μπάλα πετάχτηκε προς την κατεύθυνση του.

«Αν κερδίσετε ένα παιχνίδι όπως αυτό, οι άνθρωποι θα σκεφτούν αυτό που θα σκεφτούν, οπότε πιθανότατα θα αλλάξει μερικές αντιλήψεις. Αλλά όπως είπα πριν, δεν μπορείτε να παίξετε τους Bills και τους διαιτητές ταυτόχρονα», είπε ο Pickens. σύμφωνα με το Sports Illustrated. «Όταν είσαι εκεί έξω προσπαθώντας να κάνεις τα έργα είσαι προσωπικά και τότε απλώς αφαιρούν τις κλήσεις. Πετώντας μια καθαρή πάσα πάνω από το κεφάλι του Μάιλς Τζακ. Κάλεσαν ένα PI — δεν είναι πιάσιμο. Έτσι απλά, πολιτικά, όταν τα παιδιά επιστρέφουν και παρακολουθούν τον αγώνα, παρακολουθήστε τους διαιτητές».

Ο Τζορτζ Πίκενς χτύπησε το κράνος του στο πλάι με απογοήτευση κατά τη διάρκεια του αγώνα τους εναντίον των Μπιλς. Screengrab μέσω X/@NFL_DovKleiman
Ο George Pickens είχε πέντε αλιεύματα για 50 γιάρδες τη Δευτέρα εναντίον των Bills. Getty Images

Ο Πίκενς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με πέντε υποδοχές για 50 γιάρδες, κάτι που κατέληξε να είναι μια ήττα 31-17 στο Highmark Stadium.

Το Πίτσμπουργκ είχε μείνει πίσω από νωρίς και υστερούσε με 21-0 στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου, αλλά κατάφερε να μειώσει τη διαφορά και να τραβήξει σε επτά στο τέταρτο δεκάλεπτο.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading