Ο Τζόρνταν Γουάιτχεντ ελπίζει να επιστρέψει στους Jets μετά από μια από τις «πιο παραγωγικές του σεζόν»


Ήταν σχεδόν αδύνατο για τον Τζετς Ασφάλεια, τον Τζόρνταν Γουάιτχεντ να κορυφώσει την επίδοσή του στην Εβδομάδα 1 αυτή τη σεζόν.

Σε εκείνο το βράδυ της Δευτέρας νίκη επί των Bills, Whitehead αναχαίτισε τον Τζος Άλεν τρεις φορές.

Ο Whitehead είχε μόνο ένα άλλο κόψιμο, αλλά ισοφάρισε την καριέρα του με εννέα πάσες που διαλύθηκαν.

«Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτό το πρωτάθλημα έχει να κάνει με την παραγωγή. Νομίζω ότι αυτή μπορεί να είναι, και σίγουρα από άποψη κάλυψης, μία από τις πιο παραγωγικές μου σεζόν», δήλωσε ο Whitehead αυτή την εβδομάδα. «Προφανώς, είχα τις επιλογές νωρίς με τους Bills και ένα εναντίον των Raiders. Νομίζω ότι είχα τα περισσότερα PBU που είχα σε μια σεζόν.”

Ο Γουάιτχεντ έχει προγραμματιστεί να είναι ελεύθερος τον Μάρτιο.

Είπε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στους Jets εάν ενδιαφέρονται.

«Το σκέφτομαι συνέχεια. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που περνάω από δωρεάν πρακτορεία», είπε ο Whitehead. «Είναι μια αγχωτική διαδικασία. Είσαι ευλογημένος που βρίσκεσαι στη θέση. Λατρεύω αυτή την άμυνα. Λατρεύω τους τύπους με τους οποίους παίζω, με όλους, αλλά ειδικά στη δευτεροβάθμια – μόνο την επικοινωνία, τη χημεία που έχουμε μαζί. Αυτό θα ήταν το σημείο για μένα. Θα ήθελα να επιστρέψω με αυτά τα παιδιά. Ποιος ξέρει τι συμβαίνει με την επιθετική πλευρά της μπάλας [Aaron Rodgers] αλλά θα ήταν υπέροχο».


Ο Τζόρνταν Γουάιτχεντ συγκέντρωσε μια αναχαίτιση εναντίον των Raiders αυτή τη σεζόν.
Ο Τζόρνταν Γουάιτχεντ συγκέντρωσε μια αναχαίτιση εναντίον των Raiders αυτή τη σεζόν. AP

Ο προπονητής Ρόμπερτ Σάλεχ επαίνεσε τον Γουάιτχεντ.

«Αισθάνομαι ότι είχε μια καλή σεζόν, προφανώς υπάρχουν μερικά πράγματα στα οποία θα παραδεχτεί ότι πρέπει να γίνει καλύτερος, αλλά η κάλυψη του ήταν φανταστική, όλα ήταν σχεδόν ίδια, αν όχι καλύτερα από μερικά πριν από χρόνια», είπε ο Σάλεχ. «Ήταν ευκαιριακός στο να πάρει την μπάλα και έχουμε τρία παιχνίδια ακόμα, οπότε πιστεύω ότι θα συνεχίσει να παίζει. Έχει γίνει καλύτερος».

Ο Saleh είπε ότι ο Whitehead έπρεπε να βελτιώσει το τάκλιν του στη μέση της σεζόν και το έκανε.

“Για μένα, όλα έχουν να κάνουν με το σκοτωμένο σουτ”, είπε ο Whitehead για το τάκλιν του. «Δεν είμαι μεγάλος τύπος, οπότε όταν προσπαθώ να βάλω όλη μου τη δύναμη σε αυτόν, πολλές φορές δεν χρησιμοποιώ τα χέρια μου για να τυλιχτώ. Χρησιμοποιώ τους ώμους μου. Αυτό ήταν το μεγάλο πράγμα. Πάντα έτσι έπαιζα. [Safeties coach Marquand Manuel] μου λέει πάντα, απλά κατέβασέ τον. Γύρισα πίσω και είδαμε κασέτα. Είδαμε τον κόμη Τόμας. Κάποιες φορές χτυπούσαν, αλλά τις περισσότερες φορές τους έτρεχαν και τους έριχναν κάτω. Ο Σάλεχ έλεγε πάντα, «Ξέρω ότι δεν θέλεις να ντρέπεσαι, αλλά απλώς να τους ρίξεις κάτω». Αυτό έκανα».


Τζόρνταν Γουάιτχεντ
Τζόρνταν Γουάιτχεντ Corey Sipkin για το NY POST

Οι Jets ανέβασαν τους FB Nick Bawden και LB Marcelino McCrary-Ball από την ομάδα προπόνησης για τον αγώνα της Κυριακής. … Ο G Laken Tomlinson επιβλήθηκε πρόστιμο $21.855 για περιττή τραχύτητα στην ήττα της περασμένης εβδομάδας από τους Dolphins.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading