Ο Τζόσουα λέει ότι η ήττα από τον Γουάλιν θα του άφηνε «χωρίς μέλλον» | Η Express Tribune


ΛΟΝΔΙΝΟ:

Πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών Άντονι Τζόσουα είπε ότι δεν θα είχε “μέλλον” γι 'αυτόν στο άθλημα εάν αποτύχει να κερδίσει τον Ότο Γουάλιν στη Σαουδική Αραβία το Σάββατο.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Joshua, ο οποίος έχασε τις ζώνες του WBA, IBF, WBO και IBO από τον Ουκρανό Oleksandr Usyk το 2021, αγωνίζεται με τον ίδιο λογαριασμό με τον πρώην κάτοχο του τίτλου WBC, Deontay Wilder.

Το ζευγάρι θα μπορούσε να παλέψει αν και οι δύο ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους στο Ριάντ, με τον Wilder να αντιμετωπίζει τον Joseph Parker.

Ερωτηθείς αν ήταν δύσκολο να επικεντρωθείς στον Γουάλιν με μια πιθανή αναμέτρηση εναντίον του Γουάιλντερ στα σκαριά, ο Τζόσουα είπε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη ότι δεν σκεφτόταν πέρα ​​από τον αγώνα του Σαββάτου.

«Η καρδιά μου, η ψυχή μου, κάθε κύτταρο στο σώμα μου είναι πλήρως εστιασμένη στον Ότο Γουάλιν και κάνω αυτό που ξέρω ότι μπορώ να κάνω», είπε ο 34χρονος Βρετανός.

“Ξέρω πού πηγαίνω στη ζωή μου. Αλλά πρέπει επίσης να πω, αυτό είναι το σημείο ελέγχου και αν δεν το ξεπεράσω, δεν υπάρχει μέλλον. “Έτσι είμαι πλήρως κλειδωμένος στον Ότο Γουάλιν και κάνει τη δουλειά».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading