Ο Τράβις Κέλτς επικρίνει «μάτσο τζάκαρες» στα μέσα ενημέρωσης που ζήτησαν την απόλυση του Μάικ Τόμλιν


Τα μοιρολόγια για την εποχή του Mike Tomlin με τους Steelers μπορεί να είχαν γραφτεί πρόωρα.

Ο Jason και ο Travis Kelce συζητούσαν στο podcast τους “New Heights” πώς ο Tomlin θα είχε 17 συνεχόμενες σεζόν στα 0,500 ή καλύτερα στο Πίτσμπουργκ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του Σαββάτου κόντρα στους Ravens, και ο Travis είχε μερικές επιλογές για όποιον ήθελε να απολυθεί ο Tomlin. .

«Μιλούσαν για την απόλυση, πριν από επτά εβδομάδες;» Ο Τζέισον ρώτησε τον αδερφό του, όπως καλύπτεται από το Fox News.

Σε απάντηση, ο Τράβις ξεφόρτωσε.

«Τα μέσα ενημέρωσης είναι τόσο χαζά», είπε. «Γιατί κάνουμε τα ΜΜΕ; Μάτσο τζάκες. Μόνο ένα μάτσο τζάκες. Ακριβώς εδώ έξω μιλάμε για βλακείες. Ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχει δει ποτέ το NFL, που πιθανότατα θα πάρει τη 17η συνεχόμενη σεζόν χωρίς ήττα. Ιησούς Χριστός.”


Στο δικό του "Νέα Ύψη" podcast με τον αδερφό του Jason, ο Travis Kelce χτύπησε με σφοδρότητα τους «τζάκαδες» στα μέσα ενημέρωσης που ζήτησαν την απόλυση του Mike Tomlin.
Στο podcast του “New Heights” με τον αδερφό του Jason, ο Travis Kelce χτύπησε με σφοδρότητα τους “jackasses” στα μέσα ενημέρωσης που ζητούσαν την απόλυση του Mike Tomlin. Getty Images

Οι Steelers μπορούν να περάσουν στα πλέι οφ με μια νίκη ενάντια στους Ravens – που ξεκουράζονται από τον αρχικό στρατηγό Lamar Jackson υπέρ του Tyler Huntley – και μια ήττα είτε από τους Jaguar είτε από Bills (ή την ελάχιστη πιθανότητα ισοπαλίας Texans-Colts).

Δεν είναι σαφές πόσα ακριβώς μέλη των μέσων ενημέρωσης στο Πίτσμπουργκ ζητούσαν το κεφάλι του Tomlin, αλλά ένας από τους πιο εξέχοντες ήταν ο μακροχρόνιος αρθρογράφος και παρουσιαστής του ραδιοφώνου Mark Madden.


Ο Mike Tomlin είχε 17 συνεχόμενες σεζόν στα 0,500 ή καλύτερα στο Πίτσμπουργκ.
Ο Mike Tomlin είχε 17 συνεχόμενες σεζόν στα 0,500 ή καλύτερα στο Πίτσμπουργκ. Getty Images

«Ο προπονητής Μάικ Τόμλιν θα πρέπει να απολυθεί τη στιγμή που τελειώνει αυτή η χαμένη σεζόν των Στίλερς. Αρκετά με το να τηρούμε θρησκευτικά αυτό που έκαναν ο μπαμπάς και ο παππούς. Όταν ο προπονητής αξίζει να απολυθεί, απολύστε τον.» έγραψε ο Madden σε μια στήλη που δημοσιεύτηκε στο TribLive.com στις 8 Δεκεμβρίου αφού οι Steelers έχασαν από τους Patriots για να πέσει σε 7-6.

«Το να μην αλλάζεις ποτέ προπονητής υποτίθεται ότι δίνει στους Steelers σταθερότητα. Σου φαίνονται σταθερά αυτά τα Steelers Οι πιο πρόσφατες αποτυχίες του Tomlin έχουν προσθέσει μια κακή καριέρα. Το Tomlin δεν ανήκει πουθενά κοντά στο Pro Football Hall of Fame. Είναι απατεώνας. Ξεκίνησε γρήγορα με τους παίκτες κάποιου άλλου, τους ηγέτες κάποιου άλλου και την κουλτούρα κάποιου άλλου».

Στα εθνικά μέσα ενημέρωσης, υπήρξε κάποια φλυαρία για ένα εμπόριο Tomlin, με τους ρεπόρτερ του NFL Albert Breer από το Sports Illustrated και την Dianna Russini από το The Athletic και οι δύο διευρύνουν το ενδεχόμενο τον Δεκέμβριο.

Οι Steelers κέρδισαν τους δύο τελευταίους αγώνες τους, κόντρα στους Bengals και Seahawks, για να φτάσουν στο 9-7 και να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους στα πλέι οφ.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading