Ο Τράβις Κέλτς λυπάται για την ήττα των αρχηγών που έριξαν κράνος: «Πρέπει να κρατήσω ψύχραιμο τον βασιλιά μου»Ο Travis Kelce μετανιώνει για τα δικά του Στιγμή που μοιάζει με Grinch τα Χριστούγεννα.

Kelce, με τη φίλη Taylor Swift να είναι παρούσαπέταξε το κράνος του απογοητευμένος κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου των Αρχηγών 20-14 εντός έδρας ήττα στους Raiders την ημέρα των Χριστουγέννων.

Αυτή η εκτίναξη του κράνους κέρδισε στον Kelce ένα αυτί από τον προπονητή των Chiefs, Andy Reid.

«Με προσέχει (ο Άντι Ριντ) και τον αγαπώ γι' αυτό. Δεν επέστρεψα εκεί έξω και έπαιξα καλά», είπε ο Kelce την Τετάρτη στο «New Heights” podcast Συμπαρουσιάζει με τον αδελφό του, τον σέντερ των Eagles, Jason Kelce.

«Ήθελε να δει τη φωτιά μέσα μου και αντέδρασα με άσχημο τρόπο. Ήθελε να πάρει το καλύτερο από εμένα, και αυτή τη στιγμή δεν παίζω το καλύτερό μου ποδόσφαιρο και πρέπει να κλειδώσω το f-k μέσα, να είμαι πιο υπόλογος για εκείνον, να είμαι πιο υπόλογος για τους συμπαίκτες μου. Πρέπει να διατηρήσω τον βασιλιά μου ψύχραιμο γιατί ως ηγέτης σε αυτήν την ομάδα δεν αλλάζεις έτσι την ορμή».

Ο Kelce έχασε την ψυχραιμία του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ενώ η ταλαντούχα επίθεση των Chiefs για άλλη μια φορά δεν έδειξε την εκπληκτική ανατροπή.

Ο 34χρονος χτύπησε το κράνος του αργά στο ημίχρονο και ο Ριντ στη συνέχεια πήγε στο αστέρι του και του μίλησε ενώ τον χτύπησε στη διαδικασία.

«Επέστρεψε και έκανε καλή δουλειά», είπε ο Ριντ, ανά USA Today. «Τα πράγματα συμβαίνουν, συναισθηματικό παιχνίδι. Ο Trav είναι συναισθηματικός και μερικές φορές τα κόκκινα μαλλιά μου με πιάνουν λίγο, αλλά όλα πάνε καλά».

Ο Kelce τερμάτισε τρίτος στους Chiefs με 44 γιάρδες υποδοχής σε πέντε αλιεύματα, ένα ακόμη απίθανο σόου σε μια απίστευτη σεζόν από τον βετεράνο.

Ο Τράβις Κέλτσε πετάει το κράνος του. @NFLonCBS/X
Ο Andy Reid (l) μιλά στον Travis Kelce (r). @NFLonCBS/X

Καθώς η Kelce απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες αυτή τη σεζόν, η επίθεση των Αρχηγών ήταν μια από τις πιο απογοητευτικές μονάδες στο άθλημα.

«Είναι μια απογοητευτική εμπειρία φαγητού αυτή τη στιγμή», είπε η Kelce. «Κάθε μέρα μπαίνουμε εδώ για να το διορθώσουμε, σας υπόσχομαι παιδιά, δεν είναι μόνο ένας τύπος, δεν παίζω μόνο εγώ σαν σκύλος, δεν είναι απλώς ότι δεν μπορώ να ξεκινήσω το παιχνίδι τρεξίματος, δεν είναι Απλώς δεν βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα, όλοι είναι σε αυτό το πράγμα μαζί».

Οι Chiefs δεν έχουν κατακτήσει ακόμα θέση στα πλέι οφ, αλλά χρειάζονται μόνο μία νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια τους για να κατακτήσουν την AFC West για όγδοη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Kelce ξέρει ότι η παράβαση πρέπει να κάνει το ρόλο της, εάν οι Chiefs ελπίζουν να επιστρέψουν στο Super Bowl για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τέταρτη φορά σε πέντε χρόνια.

Ο Τράβις Κέλτσε καταφέρνει να αντιμετωπίσει τους Raiders. Getty Images

«Όλοι πρέπει απλώς να κάνουν τη δουλειά τους. Κάθε παιχνίδι, είναι κάποιος που δεν κάνει τη δουλειά του. Είμαι εγώ, ένας ένας είναι όλοι στην ομάδα», είπε ο Kelce. «Δείχνουμε σημάδια σπινθήρων για το τι είδους παράβαση μπορεί να είμαστε. … Δεν ήταν μια καλά λαδωμένη μηχανή όπως ήμασταν στο παρελθόν. Απλώς πρέπει να βάζουμε όλους στην ίδια σελίδα f-king. … Πρέπει να αναλάβουμε λίγο περισσότερη κυριότητα σε αυτό που κάνουμε. Δεν λέω ότι είμαι έξω από αυτό, είμαι το κύριο μέρος αυτού. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε έναν τρόπο να το καθαρίσουμε, φίλε».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading