Ο Τράβις Κέλτσε εξετάζει το ζήτημα της αποχώρησης πριν από την αναμέτρηση των πλέι οφ των Αρχηγών


Τουλάχιστον ένας αδερφός Kelce σχεδιάζει να ταιριάξει στο gridiron την επόμενη σεζόν.

Ο Travis Kelce, 34 ετών, μίλησε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη ενόψει του αγώνα των πλέι οφ της ομάδας εναντίον των Dolphins το Σάββατο και ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αποχώρησης.

«Σκέφτεστε να συνταξιοδοτηθείτε; Είμαι ο μόνος σε αυτό το σκάφος;» Η Κέλτσε γέλασε.

«Όποιος δεν σκέφτεται πράγματα στο δρόμο, σε κατηγορώ. Δεν έχω κανένα λόγο να σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο. Το αγαπώ. Έχουμε ακόμα επιτυχία. Ελάτε με τη σωστή νοοτροπία και μου αρέσει η πρόκληση που μου δίνει κάθε μέρα να προσπαθώ να είμαι στο καλύτερό μου».

Παρόλο που ο Kelce είχε μια πεσμένη σεζόν με τα δικά του υψηλά στάνταρ, που κατακλύζονταν από πτώσεις σε ακατάλληλες στιγμές, είχε 93 αλιεύματα για 984 γιάρδες και πέντε touchdown αυτή τη σεζόν – και αυτοί οι αριθμοί συσσωρεύτηκαν πριν έκατσε την Εβδομάδα 18.

Μερικές φωνές, συμπεριλαμβανομένου του οικοδεσπότη FS1 Skip Baylessένιωσαν ότι ο Kelce έχει αποσπαστεί αυτή τη σεζόν ενώ έβγαινε με την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Taylor Swift.

Η υψηλού προφίλ σχέση του μάλιστα τον έχει συμπεριλάβει ταξιδεύει στο Μπουένος Άιρες για να δει τη διεθνή έκδοση της περιοδείας της Eras όταν οι Αρχηγοί είχαν μια βδομάδα αντίο.


Ο Travis Kelce είπε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από το NFL.
Ο Travis Kelce είπε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από το NFL. Getty Images

Η Σουίφτ έχει παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες των Αρχηγών από τότε που έγινε δημόσια η σχέση της με την Κέλτσε.

Ωστόσο, ο Kelce τόνισε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο στη συνέντευξη Τύπου των Αρχηγών την Πέμπτη.

«Όπως είπα, δεν έχω καμία επιθυμία να σταματήσω σύντομα», είπε η Kelce.

Από την άλλη πλευρά, ο αδερφός του Kelce, Jason, ο 35χρονος σέντερ των Eagles, μίλησε νωρίτερα αυτή τη σεζόν για το πώς η ολοκλήρωση της καριέρας του μπορεί να έρθει σύντομα.

«Αναλάβαμε πολλά πέρυσι και τελικά τα πήγαμε πολύ καλά για τον Τράβις και εμένα στο τέλος της σεζόν, αν και [the Eagles] προέκυψε ένα παιχνίδι λίγο», σκέφτηκε ο Jason Kelce όταν έχασε το Super Bowl από την ομάδα Chiefs του αδελφού του.


Ο Travis Kelce έπεσε λίγο λιγότερο από 1.000 γιάρδες λήψης αυτή τη σεζόν.
Ο Travis Kelce έπεσε λίγο λιγότερο από 1.000 γιάρδες λήψης αυτή τη σεζόν. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

«Νομίζω ότι είναι πολλά, και νομίζω ότι ο τρόπος που το έχουμε δικαιολογήσει ως οικογένεια είναι αυτός [playing football] θα τελειώσει πολύ σύντομα εδώ. Αν είναι φέτος, που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι είμαστε έτοιμοι να πάμε όταν τελειώσει το ποδόσφαιρο.

«Όλες αυτές οι διαφορετικές ευκαιρίες για να καταλάβουμε τι θέλουμε να κάνουμε στη συνταξιοδότηση. Επιπλέον, απλώς απολαύστε την τελευταία φορά που σας απομένει με τα παιδιά που έχετε».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading