Ο Τράβις Κέλτσε κάνει δώρα σε συμπαίκτες του Chiefs για τα Χριστούγεννα


Το στενό τελείωμα των Kansas City Chiefs, Travis Kelce, χάρισε στους συμπαίκτες του φόρμες σχεδιαστών για τα Χριστούγεννα.

«Όλοι αυτόν τον χειμώνα μπορούν απλώς να απολαύσουν ένα ωραίο βελούδινο πάνω και κάτω μέρος», είπε η Kelce, σύμφωνα με το TMZ, «μόνο μια κουκούλα και ένα αθλητικό παντελόνι. Τοσο καλα.”

Η Kelce επιστράτευσε τον σχεδιαστή της περιοχής του Λος Άντζελες Daniel Patrick για να βοηθήσει με το δώρο και ο Daniels είπε στο TMZ ότι ήταν λίγο αγχωτική επέμβαση, καθώς επικοινώνησε μαζί του μόλις δύο εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα.

«Έπρεπε κυριολεκτικά να μετακινήσουμε τον ουρανό και τη γη για να το κάνουμε έγκαιρα», επέμεινε ο Πάτρικ στο TMZ.

Το TMZ ανέφερε επίσης ότι ο Kelce μπόρεσε να εξασφαλίσει 38 προσαρμοσμένα κομμάτια από τον Patrick ως μέρος της συναλλαγής και κάθε παίκτης από τους Chiefs έλαβε είτε μια μαύρη ή γκρι μεγάλη κουκούλα με φούτερ με αλεξίπτωτο.


Ο Travis Kelce αγόρασε φορμάκια στους συμπαίκτες του για τα Χριστούγεννα.
Ο Travis Kelce αγόρασε φορμάκια στους συμπαίκτες του για τα Χριστούγεννα. Getty Images

Ενώ μπορεί να φαίνονται κομψά μακριά από το γήπεδο, στο γήπεδο οι υπερασπιστές πρωταθλητές του Super Bowl έχουν αγωνιστεί σύμφωνα με τα πρότυπά τους.

Οι Chiefs έπεσαν στο 9-6 την περασμένη εβδομάδα με εκπληκτικό τρόπο μετά από ένα 20-14 εντός έδρας ήττα στους επιδρομείς του Λας Βέγκας.

Αυτή η σεζόν σηματοδοτεί την πρώτη φορά που οι Chiefs κέρδισαν λιγότερους από 12 αγώνες στην εποχή του Patrick Mahomes.

Οι Chiefs έχουν χάσει τρεις από τους τέσσερις τελευταίους, τέσσερις από τους τελευταίους έξι και πέντε από τους τελευταίους οκτώ αγώνες τους από τότε που ξεκίνησαν με 6-1 τη σεζόν.

Ο ίδιος ο Κέλτσε έχει αγωνιστεί ιδιαίτερα σε σχέση με την τυπική παραγωγή του.


Ο Travis Kelce και οι Chiefs έχουν χάσει πέντε από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους.
Ο Travis Kelce και οι Chiefs έχουν χάσει πέντε από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους. Getty Images

Το μακροχρόνιο κλειστό All-Pro δεν έχει καταγράψει παιχνίδι λήψης 100 γιάρδων από την Εβδομάδα 7 και έχει μόνο δύο συνολικά αυτή τη σεζόν.

Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σερί 3-5, το Kelce έχει 42 αλιεύματα, 433 γιάρδες και μόλις ένα touchdown.

Οι Chiefs θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν σε τροχιά αυτή την εβδομάδα, όταν θα φιλοξενήσουν τους Cincinnati Bengals την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε έναν επαναληπτικό αγώνα των δύο τελευταίων Αγώνων Πρωταθλήματος AFC.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading