Ο Τράβις Κέλτσε λέει ότι ο αδερφός Τζέισον «έχει ακόμα λίγο ποδόσφαιρο» καθώς οι εικασίες για τη συνταξιοδότηση θερμαίνονταιΟ Τζέισον Κέλτς δεν θέλει να κρεμάσει για τα καλά τα τζάμια του.

Το κέντρο Philadelphia Eagles ήταν χτύπησε με ατελείωτες φήμες συνταξιοδότησης μετά την ήττα των Eagles από τους Buccaneers αυτή την εβδομάδα.

Αλλά σύμφωνα με τον αδερφό του και τον Travis Kelce από τους αρχηγούς του Κάνσας, ο Τζέισον έχει ακόμα «λίγο ποδόσφαιρο» μέσα του.

«Αποδείχθηκε ότι συνταξιοδοτήθηκε και πραγματικά δεν είπε τίποτα από αυτά», είπε ο Τράβις, 34 ετών, στους δημοσιογράφους. κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή.

«Το τέλος αυτού του παιχνιδιού, νομίζω ότι όλοι ένιωθαν γι' αυτόν, γνωρίζοντας ότι το σκεφτόταν πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Το ντοκιμαντέρ το δείχνει. Δεν χρειάζεται να πας και να ρωτήσεις κανέναν».

«Ήταν ωραίο να βλέπεις όλους να εκτιμούν ποιος ήταν όλα αυτά τα χρόνια την περασμένη εβδομάδα, αλλά νομίζω ότι ο μεγάλος άντρας έχει ακόμα λίγο ποδόσφαιρο αν το θέλει», πρόσθεσε ο δύο φορές πρωταθλητής του Super Bowl.

Ο Τράβις Κέλς είπε ότι ο αδερφός του Τζέισον έχει ακόμα «λίγο ποδόσφαιρο» μέσα του. Youtube / Kansas City Chiefs

Όταν συζητούσε για τις συνέπειες της απώλειας των Eagles, ο Jason αποκάλυψε την Τετάρτη Το podcast του “New Heights”. τι είπε στους συμπαίκτες του.

«Δεν ανακοίνωσα τι έκανα επίτηδες, παρά, υποθέτω, όσα διέρρευσαν στα μέσα ενημέρωσης», είπε ο Τζέισον στον Τράβις εν μέσω αναφορών ότι είπε στους συμπαίκτες του τη Δευτέρα ότι σκοπεύει να αποσυρθεί.

«Απλώς δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι να πάρεις πραγματικά αυτή την απόφαση, απλά δεν το κάνω, υπάρχει πάρα πολύ συναίσθημα αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πάρα πολλά που πέφτουν αυτή τη στιγμή για να καταλάβεις πραγματικά πλήρως αυτή η απόφαση».

Ο Jason Kelce εγκαταλείπει το γήπεδο μετά την ήττα των Eagles με μπαλαντέρ από τους Buccaneers στις 15 Ιανουαρίου 2024. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

«Δεν ξέρω, αυτό είναι ένα από τα όμορφα πράγματα για την εκτός σεζόν, είναι απρογραμμάτιστο. Λοιπόν, ξέρετε, προφανώς, ο αδερφός μου είναι ακόμα στα πλέι οφ. Δεν μπορώ να τον βλέπω να παίζει πολύ συχνά, ίσως έχω την ευκαιρία να πάω να δω ένα από αυτά τα παιχνίδια αυτή την εβδομάδα», πρόσθεσε ο Jason.

Ο Τζέισον, ο οποίος έχει περάσει ολόκληρη τη 13χρονη καριέρα του στη Φιλαδέλφεια, σημείωσε ότι «δεν προσπαθεί να είναι δραματικός και να συνεχίσει να βγάζει αυτό το πράγμα», αλλά έχει οραματιστεί τι θα συνεπαγόταν μια πιθανή ανακοίνωση.

Ο Τζέισον Κέλτσε (62) κοιτάζει από το πλάι στον αγώνα πλέι οφ των Eagles εναντίον των Buccaneers στις 15 Ιανουαρίου 2024. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

«Όταν έρθει η ώρα να ανακοινώσουμε επίσημα τι συμβαίνει στο μέλλον, θα γίνει με τρόπο που θα είναι οριστικός και θα αποδίδει σεβασμό σε πολλούς ανθρώπους και άτομα που σημαίνουν πολλά για μένα και αυτό που οδήγησε στην καριέρα που έκανα. είχε, και δεν νομίζω ότι θα ήταν σεβασμό ή ακόμη και ακριβές να μπορέσω να το κάνω αμέσως μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι», πρόσθεσε ο 36χρονος πρωταθλητής του Super Bowl.

Kelce ήταν εμφανώς αναστατωμένος στο πλάι των Eagles τη Δευτέρα το βράδυ στην Τάμπα, καθώς τα τελευταία δευτερόλεπτα έμειναν στην απογοητευτική ήττα της Φιλαδέλφεια με 32-9.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading