Ο Τρέβορ Λόρενς κάνει καταδικαστικά σχόλια με τους Τζάγκουαρς να κάνουν σπιράλ: «Φαίνουμε χαμένοι»Σε ένα θέμα ενός μήνα, οι Jaguar μετατράπηκαν από μια ομάδα που είχε την ευκαιρία να κατακτήσει τον Νο. 1 σπόρο στο AFC σε μια ομάδα που κινδύνευε.

Το χτύπημα 30-12 της Κυριακής κόντρα στους Tampa Bay Buccaneers αύξησε το σερί ήττας των Jaguar στους τέσσερις, θέτοντας σε κίνδυνο τις πιθανότητές τους να κερδίσουν το AFC South και ίσως να μπουν στα πλέι οφ.

Η εκτίμηση του Trevor Lawrence για το τι συμβαίνει με τους Jaguars (8-7) δεν είναι καλή ματιά για τον προπονητή Doug Pederson.

«Φαίνεται ότι δεν κάνουμε καν εξάσκηση», είπε ο Lawrence, ο οποίος τραυματίστηκε ξανά την Κυριακήαυτή τη φορά μια πάθηση του δεξιού ώμου, είπε στους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι. «Μοιάζουμε χαμένοι. Καμία αίσθηση επείγοντος. Η λίστα συνεχίζει και συνεχίζει. Νιώθω ότι έχουμε καλές εβδομάδες προετοιμασίας και νιώθω ότι είμαστε προετοιμασμένοι να μπούμε σε αγώνες και μετά κάτι συμβαίνει την ημέρα του αγώνα τον τελευταίο μήνα όπου όλα καταρρέουν.

«Αυτή είναι η σεζόν μας. Δουλέψαμε σκληρά για να βρεθούμε σε αυτή τη θέση και παραλίγο να το τσαντίσουμε, οπότε πρέπει να το καταλάβουμε».

Ο στρατηγός των Jaguars, Trevor Lawrence, χτυπιέται από το Buccaneers' Logan Hall στις 24 Δεκεμβρίου 2023. Getty Images

Ακόμη και ο Pederson παραδέχτηκε ότι οι Jaguar βρίσκονται σε κρίση.

«Θα έλεγα, ναι. Οι στόχοι μας είναι ακόμα μπροστά μας. Τίποτα δεν έχει αλλάξει εκεί, αλλά κάπου πρέπει να σταματήσουμε αυτό το φράγμα να σπάσει ορθάνοιχτο», είπε ο Pederson.

Μια νίκη επί των Τεξανών στις 26 Νοεμβρίου έφερε τους Τζάγκουαρ στο 8-3.

Έκτοτε, έχασαν από τους Bengals με 34-31 στην παράταση, έπεσαν στους Browns με 31-27, έχασαν με 23-7 από τους Ravens και ντροπιάστηκαν από τους Bucs, οι οποίοι προηγήθηκαν με 30-0 στο τρίτο δεκάλεπτο της Κυριακής.

Και τώρα ο Τζάκσονβιλ πρέπει να ανησυχεί ξανά για την υγεία του Λόρενς, με τον στρατηγό να αποκαλύπτει την Κυριακή ότι ο ώμος του που πετούσε τον «ενοχλούσε» μετά από ένα χτύπημα στο τρίτο δεκάλεπτο.

Ο Τρέβορ Λόρενς συνομιλεί με τον προπονητή των Τζάγκουαρς Νταγκ Πέντερσον κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εναντίον των Μπουκάνερς στις 24 Δεκεμβρίου 2023. AP

Ο Λόρενς, ο οποίος έριξε δύο κοψίματα και έχασε ένα χτύπημα την Κυριακή, καθαρίστηκε το Σάββατο από πρωτόκολλο διάσεισης.

Ο 24χρονος υπέστη επίσης διάστρεμμα στο γόνατο στις 15 Οκτωβρίου και διάστρεμμα στον αστράγαλο στις 4 Δεκεμβρίου, αλλά δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι φέτος.

Ο Λόρενς έχει 3.736 γιάρδες πάσες, 19 αγγίγματα και 12 αναχαιτίσεις το 2023, μαζί με 329 γιάρδες που τρέχουν και τέσσερις ορμές.

Ο στρατηγός των Jaguars, Trevor Lawrence, απολύεται από τους Buccaneers' Lavonte David στις 24 Δεκεμβρίου 2023. Getty Images

Οι Jaguar είναι ισόπαλοι με τους Colts και τους Texans, οι οποίοι έχασαν και οι δύο την Κυριακή, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν οι ηγέτες της κατηγορίας σε τάι μπρέικ.

Το Τζάκσονβιλ φιλοξενεί τους χειρότερους Panthers του πρωταθλήματος την Εβδομάδα 17 πριν τελειώσει τη σεζόν στο δρόμο ενάντια στους Τιτάνες.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading