Ο τραυματισμός του Bradley Chubb αποκαλύφθηκε και θα μπορούσε να συντρίψει τις ελπίδες των Dolphins για πλέι οφ


Ο Bradley Chubb μάλλον δεν θα έπρεπε να ήταν στο γήπεδο αργά σε μια ήττα από τους Ravens και το επιβεβαιώθηκε το καταστροφικό αποτέλεσμα: Ένα σχισμένο ACL για τον star linebacker των Dolphins, σύμφωνα με το ESPN.

Ο τραυματισμός προέκυψε όταν ο ακραίος κυνήγησε τον τρίτο τρέξιμο του Melvin Gordon την Κυριακή σε ένα παιχνίδι 49-19 με λίγο περισσότερα από τρία λεπτά να απομένουν.

Υπέστη τον τραυματισμό στο γόνατό του, ο οποίος ήταν τόσο οδυνηρός που μπορούσες να ακούσεις τις κραυγές που πήζουν το αίμα κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής του CBS.

«Ο Τσαμπ πέφτει στο παιχνίδι και είναι τραυματίας. Ω, αγόρι», είπε ο Ίαν Ιγκλ καταφέρνοντας να μιλήσει πάνω από τις κραυγές που ακούγονταν φρίκης. «Ο Μπράντλεϊ Τσαμπ πιάνει το γόνατό του. Ναι, ο Τσαμπ σταμάτησε εκεί και τον ξέσπασε».

Οι παίκτες και των δύο πλευρών κάλεσαν αμέσως τους γιατρούς της ομάδας και την ιατρική ομάδα να παρευρεθούν στον Τσαμπ, ενώ εκείνος κρατούσε το γόνατό του στη θέση του εμβρύου.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Τσαμπ σκίζει το ACL του, με τον προηγούμενο τραυματισμό να έρχεται το 2019.


Ο Μπράντλεϊ Τσαμπ λαμβάνει βοήθεια εκτός γηπέδου.
Ο Μπράντλεϊ Τσαμπ λαμβάνει βοήθεια εκτός γηπέδου. Getty Images

Οι Ravens σκόραραν στο επόμενο παιχνίδι με τον εφεδρικό στρατηγό Tyler Huntley να ρίχνει ένα touchdown pass.

Αυτή είναι μια σημαντική απώλεια για τους Dolphins, καθώς αντάλλαξαν την επιλογή τους στο ντραφτ του πρώτου γύρου του 2023 και έναν τέταρτο γύρο για τον Chubb στην προθεσμία του εμπορίου την περασμένη σεζόν.

Ήλπιζαν ότι ο Chubb θα κάλυπτε το κενό που άφησε ο συνάδελφος Jalen Phillips, ο οποίος ήταν έχασε για τη σεζόν λόγω τραυματισμού του Αχιλλέα.


Ο Bradley Chubb είναι εκτός για τη σεζόν λόγω ενός σχισμένου ACL.
Ο Bradley Chubb είναι εκτός για τη σεζόν και ίσως περισσότερο λόγω ενός δεύτερου σχισμένου ACL. Getty Images

Το Μαϊάμι έχασε επίσης τον κόρνερ Xavien Howard λόγω τραυματισμού στο πόδι στο πρώτο πέρασμα του αγώνα. Αποσύρθηκε εκτός γηπέδου και δεν φάνηκε να μπορεί να βάλει βάρος σε αυτό.

Η κατάστασή του θα φαινόταν θολή στην καλύτερη περίπτωση για την Εβδομάδα 18, και αυτοί οι βάναυσοι τραυματισμοί κάνουν τα Dolphins να χωλαίνουν σε έναν κρίσιμο αγώνα εντός έδρας με τους Buffalo Bills για τον τίτλο της AFC East Division.

Ο νικητής διεκδικεί το AFC East. Τα Dolphins θα έπεφταν στη θέση του μπαλαντέρ με ήττα και οι Bill θα μπορούσαν να χάσουν εντελώς τα πλέι οφ αν χάσουν.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading