Ο Τόνι Ρόμο «δεν κατάλαβε» ο Στίλερς είχε δύο μπακ σε περίεργη είσοδο στον αέρα


Ο Tony Romo έκανε αρκετά περίεργα σχόλια κατά τη διάρκεια της εκπομπής του παιχνιδιού Bills-Steelers στο CBS της Δευτέρας, αλλά ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που είπε ο πρώην στρατηγός ήταν η έκπληξή του για την ομάδα Najee Harris και Jaylen Warren στο Πίτσμπουργκ.

Ο Ρόμο φάνηκε να εκπλήσσεται από την ικανότητα τόσο του Χάρις όσο και του Γουόρεν να αποτελούν απειλές στο έδαφος, ανακαλύπτοντας μόνο τι μπορούσε πραγματικά να κάνει ο Γουόρεν κατά τη διάρκεια του αγώνα μπαλαντέρ στο Μπάφαλο.

“Σας λέω, όταν βάζετε την κασέτα… Ξέρουμε πόσο καλά έπαιζε ο Χάρις, αλλά δεν συνειδητοποίησα ότι είχαν αυτή τη γροθιά 1-2”, είπε ο Ρόμο. «Δεν τους είχαμε δει φέτος σε κάποιο παιχνίδι, αλλά [Warren] χτυπά σταθερά την τρύπα. Γρήγορη, επιθετική, έχει αυτά τα ένστικτα. Αυτή είναι μια εξαιρετική μονάδα.»

Έμοιαζε περίεργη στιγμή για τον Romo να μάθει πόσο αποτελεσματικό ήταν το run game των Steelers, δεδομένου ότι ο Warren ήταν μια απειλή όλη τη σεζόν και πρόσθεσε ένα στοιχείο στο passing game του Pittsburgh.

Ο Γουόρεν είχε την τρίτη μεγαλύτερη γιάρδα αποδοχής για τους Steelers κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου με 370 γιάρδες σε 61 δεξιώσεις, ενώ είχε επίσης 784 γιάρδες σε 149 καρέ.


Ο Jaylen Warren #30 και ο Najee Harris #22 των Pittsburgh Steelers κάνουν ζέσταμα πριν τον αγώνα με τους Buffalo Bills
Ο Jaylen Warren #30 και ο Najee Harris #22 των Pittsburgh Steelers κάνουν ζέσταμα πριν τον αγώνα με τους Buffalo Bills. Getty Images

Στα πλέι οφ, ο Γουόρεν είχε 38 γιάρδες σε οκτώ φέρουσες στην ήττα από τους Μπιλς, ενώ ο Χάρις είχε 37 γιάρδες ορμώντας σε 12 φέρουσες.

Η έκπληξη του Romo για το παιχνίδι του Steelers δεν ήταν το μόνο σχόλιο που τράβηξε την προσοχή των θεατών κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Οι θεατές κορόιδευαν τον Ρόμο για ένα αμήχανο σχόλιο στο οποίο προσπάθησε να συζητήσει για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ, αλλά η πρόταση που βγήκε ακουγόταν περίεργη.


Ο Tony Romo δεν γνώριζε ότι οι Steelers είχαν ένα ζευγάρι μπακ.
Ο Tony Romo δεν γνώριζε ότι οι Steelers είχαν ένα ζευγάρι μπακ. CBS

«Τι μέρα, ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ αξίζει να έχει μια ημέρα που φέρει το όνομά του», είπε ο Ρόμο.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου σημείωσαν επίσης πότε Ο Ρόμο προφανώς πήδηξε πάνω κάτω μετά από κάτι που έμοιαζε με πιθανή ανακοπή του Bills στο πρώτο τέταρτο με τον Buffalo να προηγείται ήδη με 14-0.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading