Ο Φέργκιουσον χάνει τον ύπνο του επειδή σχεδιάζει να κάνει μπολ κόντρα στους Φαχάρ, Μπαμπάρ;


Ο Νεοζηλανδός ταχυσφαιριστής Λόκι Φέργκιουσον εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα μετά από παρατεταμένη ανάρρωση από τραυματισμό του Αχιλλέα, καθώς ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον Μπεν Σιρς στην ομάδα T20 για τους υπόλοιπους τρεις αγώνες με το Πακιστάν.

Σε μια αλληλεπίδραση με τα μέσα πριν από τον αγώνα πριν από το τρίτο T20 στο Ντουνεντίν εναντίον του Πακιστάν, ο Φέργκιουσον εξέφρασε την χαρά του που επέστρεψε στην ομάδα των Μαύρων Καπέλων.

Όταν ρωτήθηκε για την πρόκληση του μπόουλινγκ στους Fakhar Zaman και Babar Azam, απάντησε με σιγουριά, δηλώνοντας ότι κοιμάται ήσυχα και δεν χάνει τον ύπνο του από αυτό.

Δημοσιογράφος: Είστε άυπνος το βράδυ και σκέφτεστε πώς να κάνετε μπολ στο Fakhar Zaman και στο Babar Azam;

«Όχι, κοιμάμαι σαν μωρό», απάντησε ο Φέργκιουσον.

«Αλλά προφανώς είναι επιδέξιοι μπατέρ. Έπαιξε πολύ εναντίον τους. Νομίζω ότι τους αρέσει να έρχονται εδώ. Μάλλον ο Fakhar απολαμβάνει τα μικρότερα όρια. Αύριο είναι άλλη μια ευκαιρία απέναντι σε μια ποιοτική ενδεκάδα, οπότε ανυπομονούμε για την πρόκληση», πρόσθεσε ο Φέργκιουσον.

Ο Φέργκιουσον εξέφρασε την προσμονή του για την πρόκληση του μπόουλινγκ σε μια ποιοτική σύνθεση μπατινγκ. Αναγνώρισε την ανδρεία των Μπαμπάρ Αζάμ και Φαχάρ Ζαμάν, τονίζοντας ότι η ομάδα έχει συγκεκριμένα σχέδια για αυτούς.

“Αυτοί [Babar and Fakhar] είναι καλοί παίκτες. Έχουμε τα σχέδιά μας για αυτούς. Νομίζω ότι τα αγόρια έχουν παίξει πολύ καλά εναντίον τους. Αυτοί οι τύποι έχουν υπέροχα swing pass και μπορούν να ξεφύγουν με τα μικρά όρια, αλλά ξεκινούν από το μηδέν αύριο όπως και εμείς», είπε ο Ferguson.