Ο 89χρονος κάτοχος εισιτηρίων διαρκείας των Lions γιορτάζει τη νίκη στα πλέι οφ επί της Rams


Είναι οι οπαδοί όπως ο Benjamin που ξέρουν πραγματικά γιατί η νίκη των Lions επί των Rams σήμαινε τόσα πολλά για τη βάση των θαυμαστών τους.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του Νίκη των Lions με 24-23 επί των Rams στο wild card γύρω από το βράδυ της Κυριακής, οι κάμερες έδειξαν τον 89χρονο θαυμαστή των Lions Benjamin Capp.

Η Capp κρατά εισιτήρια διαρκείας Lions από τη δεκαετία του 1950.

«Benjamin Cap, Grosse Pointe, Michigan, Lions κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας 66 ετών, 89 ετών, αυτή θα είναι μια από τις πιο αξέχαστες βραδιές στο ποδόσφαιρο του Ντιτρόιτ για αυτόν τον 89χρονο και τους 62.000 άλλους εδώ», δήλωσε ο εκφωνητής του NBC, Mike Tirico. είπε καθώς οι κάμερες έδειχναν τον Capp με σακάκι Lions στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.

Το NFL παρουσίασε τον Capp σε α Βίντεο Tik Tok Έγραφε λεζάντα «η πίστη είναι βαθιά», με μια λεζάντα κατά τη διάρκεια του κλιπ που έλεγε: «Δεν μπορώ να αποκαλώ τον Μπέντζαμιν θαυμαστή της μπάντας».

Είχε πράγματι περάσει πολύς καιρός για τον Capp και τους άλλους από τότε που οι Lions κέρδισαν για τελευταία φορά έναν εντός έδρας αγώνα πλέι οφ – ή οποιοδήποτε παιχνίδι πλέι οφ – το 1992, όταν νίκησαν τους Cowboys με 38-6.

Ανάλογα με το αν ο Capp ξεκίνησε τα εισιτήρια διαρκείας του κατά τη διάρκεια της σεζόν του 1957 ή του 1958, είναι πιθανό να είχε εισιτήρια διαρκείας όταν οι Lions κέρδισαν τον τίτλο του NFL το 1957 — πριν από την εποχή του Super Bowl.


Κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας Lions Benjamin Capp.
Κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας Lions Benjamin Capp. @NFL/TikTok

Ο Benjamin Capp παρακολουθεί το τέλος της νίκης των Lions επί των Rams.
Ο Benjamin Capp παρακολουθεί το τέλος της νίκης των Lions επί των Rams. @NFL/TikTok

Στην εποχή του Super Bowl, τα Lions έχουν πλέον φιλοξενήσει τρεις εντός έδρας αγώνες πλέι οφ και μπήκαν στην Κυριακή με σκορ 1-1.

Συνολικά, τα Lions μπήκαν στον αγώνα μπαλαντέρ με 1-12 στη μετά τη σεζόν στην εποχή του Super Bowl και ηττημένοι εννέα συνεχόμενων αγώνων.

Τερμάτισαν αυτό το σερί πίσω από ένα δυνατό παιχνίδι από Τζάρεντ Γκοφο οποίος έριξε για 277 γιάρδες και ένα touchdown σε μια μονομαχία με τον πρώην στρατηγό των Lions, Matthew Stafford.

Αφού ο Sean McVay έβαλε μπουνιά αργά στο παιχνίδι — απόφαση για την οποία αργότερα μετάνιωσε — Τα Λιοντάρια άσκησαν το ρολόι για να προχωρήσουν σε έναν αγώνα τμηματικού γύρου εναντίον είτε των Buccaneers είτε των Eagles.

Μπορείτε να υπολογίζετε ότι ο Capp θα είναι παρών για αυτό την επόμενη Κυριακή.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading