Ο Aamer Jamal πιστεύει ότι το Πακιστάν μπορεί να αναπηδήσει πίσω στο Sydney Test


Ο Πακιστανός βηματοδότης Aamir Jamal, βασικός παίκτης στον εν εξελίξει αγώνα Test μεταξύ Πακιστάν και Αυστραλίας, εξέφρασε αισιοδοξία παρά την οπισθοδρόμηση την τρίτη ημέρα του Sydney Test.

Απευθυνόμενος στα μέσα ενημέρωσης στο πιεστήριο μετά τον αγώνα μετά από μια δύσκολη μέρα στο γήπεδο, ο Τζαμάλ αναγνώρισε ένα στιγμιαίο σφάλμα, αλλά ισχυρίστηκε σταθερά ότι τέτοια περιστατικά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού.

“Εξακολουθώ να είμαι σίγουρος ότι είμαστε στο παιχνίδι. Ξέρω ότι συνέβη, αλλά μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, σε οποιαδήποτε ομάδα. Είμαστε ακόμα σίγουροι αν μπορέσουμε να φτάσουμε στο 150-170, νομίζω ότι αυτό θα ήταν ένα μαχητικό σύνολο », είπε ο Τζαμάλ.

Ο Τζαμάλ εξέφρασε επίσης μια μετατόπιση της ορμής μετά από τις πρώτες συμμετοχές. Αναγνώρισε επίσης τις αναμενόμενες προκλήσεις στις τέταρτες συμμετοχές, υπογραμμίζοντας ότι και οι δύο ομάδες θα αντιμετώπιζαν δυσκολίες.

“Η ορμή μας έχει αλλάξει μετά τα πρώτα innings. Γνωρίζαμε ότι η συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο θα αλλάξει. Θα είναι χειρότερα στο τέταρτο inning, για εμάς και για αυτούς επίσης”, πρόσθεσε περαιτέρω.

Μιλώντας για τους προσωπικούς του στόχους, ο Τζαμάλ αποκάλυψε τη φιλοδοξία του να γίνει ο υψηλότερος τερματοφύλακας στη σειρά. Ο βηματοδότης, ο οποίος κέρδισε ένα εντυπωσιακό 6 wickets στα innings, απέδωσε την επιτυχία του στην αφοσιωμένη σκληρή δουλειά.

“Στόχος μου ήταν να γίνω ο υψηλότερος παίκτης wicket σε αυτή τη σειρά. Αλλά δεν ήξερα ότι θα πάρω έξι wicket σε αυτά τα innings. Αυτή είναι όλη η σκληρή δουλειά”, κατέληξε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αυστραλία, έχοντας αποβληθεί για 299 στα πρώτα innings, αντιμετώπισε ένα σπιρτόζικο μπακ από τον Aamer Jamal, ο οποίος διεκδίκησε το 6-69. Ωστόσο, η συνεργασία του Mitchell Marsh και του Alex Carey με 84 διαδρομές βοήθησε την Αυστραλία να ανακάμψει.

Παρά την απώλεια του Steve Smith και του Marnus Labuschagne, η συνεισφορά του Marsh και η καθυστερημένη άνοδος του Hazlewood έδωσαν στην Αυστραλία το πάνω χέρι. Το ματς τώρα κρέμεται, με τις τελευταίες ελπίδες του Πακιστάν να στηρίζονται στους Rizwan και Jamal, καθώς στοχεύουν να θέσουν στόχο στην Αυστραλία να κυνηγήσει στα τελευταία innings αυτού του απορροφητικού αγώνα Test στο Σίδνεϊ.