Ο Aaron Jones γρονθοκόπησε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια του αγώνα μετά τον αγώνα μετά τη νίκη των Packers επί των Vikings


Ο Aaron Jones έκλεισε το 2023 πιάνοντας μια γροθιά στο πρόσωπό του.

Οι Packers έπιασαν ένα αδέσποτο μετά τη νίκη 33-10 των Packers επί των Vikings στο «Sunday Night Football» όταν προσπάθησε να «αποκλιμακώσει» την κατάσταση.

Ο Andrew Booth Jr., ένας κόρνερ των Vikings και ένας ανενεργός παίκτης των Packers, στάθηκε πρόσωπο με πρόσωπο μετά το παιχνίδι όταν ο Jones πέρασε.

Καθώς ο παίκτης των Packers έσπρωξε τον Booth, αυτό έκανε τον Booth να σηκώσει τα χέρια του.

Το τεντωμένο δεξί του χέρι μετά συνδέθηκε με το πρόσωπο του Τζόουνς.

Στη συνέχεια, ο Τζόουνς άρπαξε τη μάσκα του Μπουθ και τον έσπρωξε μακριά, ενώ ο παραλήπτης των Packers, ο Μάλικ Χιθ, έριξε μια γροθιά στα μαξιλαράκια των ώμων του Μπουθ.

Ο Tucker Kraft και ο Jones συνέχισαν να απομακρύνουν τον Booth πριν δημιουργήσουν κάποια απόσταση καθώς άλλοι Βίκινγκς μπήκαν μέσα.

«Βγαίναμε έξω για να σφίξουμε τα χέρια και βλέπω έναν από τους παίκτες μας να έχει αλληλεπίδραση με έναν παίκτη των Βίκινγκς, ο οποίος μόλις τελείωσε το παιχνίδι, και μπαίνουν στα μούτρα ο ένας στον άλλον και άρχισαν να σπρώχνουν, έτσι απλά προσπάθησα να αποκλιμακωθούν, να τους μετακινήσουν στο περιθώριο, και ήμασταν καλά μετά από αυτό», είπε ο Τζόουνς στη συνέντευξή του μετά το παιχνίδι στη Μελίσα Σταρκ του NBC.

Ο Cris Collinsworth του NBC επαίνεσε τον Jones για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κατάσταση.


Ο Aaron Jones χτυπιέται στο πρόσωπο από τον Andrew Booth.
Ο Aaron Jones χτυπιέται στο πρόσωπο από τον Andrew Booth. @ESPNNFL/X

«Δίνω τα εύσημα στον Aaron Jones που δεν έριξε ένα μάτσο και δεν έκανε κάτι για να ανασταλεί ή οτιδήποτε άλλο, γιατί, ρε, κάτι πάει εδώ, ας μην το ανατινάξουμε μετά τον αγώνα», είπε ο Collinsworth.

Ο Τζόουνς έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πάρουν οι Packers (8-8) τον έλεγχο του πεπρωμένου τους μετά τη σεζόν ορμώντας για 120 γιάρδες σε 20 πινελιές ενάντια στον αντίπαλο του NFC North του Green Bay.


Ο Aaron Jones (l) σπρώχνει τον Andrew Booth (r).
Ο Aaron Jones (l) σπρώχνει τον Andrew Booth (r). USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ο Γκριν Μπέι άρπαξε προβάδισμα 23-3 στο ημίχρονο και έφτασε στη νίκη, ενώ οι Βίκινγκς έπαιξαν ξανά καρουζέλ του στρατηγού, καθώς ο πρωτάρης Τζάρεν Χολ έπεσε.

Οι Packers είναι ο έβδομος σπόρος στο NFC και θα εξασφαλίσουν θέση μετά τη σεζόν με μια εντός έδρας νίκη επί των Bears την Εβδομάδα 18, αλλά μπορεί να χάσουν τα πλέι οφ αν χάσουν.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading