Ο Aaron Rodgers αντιμετωπίζει την πραγματικότητα «hot seat» με Jets σε κατάσταση απόγνωσηςΟ Aaron Rodgers γνωρίζει πολύ καλά ότι το σύμπαν των Jets περιστρέφεται γύρω του, και έτσι του αρέσει και το θέλει.

Είναι ο τρόπος με τον οποίο είναι καλωδιωμένος, ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να είναι καλωδιωμένος κάθε στρατηγός franchise. Η μπάλα σας, η ομάδα σας, το παιχνίδι σας για να κερδίσετε, το Super Bowl σας για να κυνηγήσετε, η κληρονομιά σας να χτίσετε.

Ή στην περίπτωσή του, η κληρονομιά σας στη Νέα Υόρκη να δημιουργήσετε.

Ο Rodgers άρεσε να αστειεύεται ως Packer ότι είχε τους Bears επειδή πάντα τους κέρδιζε, και τώρα, είναι ιδιοκτήτης των Jets. Του ανήκει τα Jets επειδή του έχει δοθεί ένα κλειδί για το βασίλειο τόσο σημαντικό που όταν λέει στους πραγματικούς ιδιοκτήτες, τον Woody και τον Christopher Johnson, ότι ο Robert Saleh και ο Nathaniel Hackett και ο Joe Douglas πρέπει να κρίνονται μόνο όταν παίζει στρατηγός, η επιθυμία του είναι η εντολή τους.

Οι Jets, λόγω της αυξανόμενης απελπισίας τους με τα χρόνια, έχουν χορηγήσει στον Rodgers, επειδή έχει ένα πολύ συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων, τα ίδια δικαιώματα που κέρδισε ο Tom Brady με τους Bucs, που κέρδισε ο Peyton Manning με τους Broncos. Ίσως και περισσότερο.

Η προσπάθεια του Aaron Rodgers να οδηγήσει τους Jets σε ένα Super Bowl τελείωσε μετά από μόλις τέσσερα επιθετικά snaps. Bill Kostroun για τη NY Post
Ο Aaron Rodgers έσκισε τον Αχιλλέα του ενάντια στους Bills στην έναρξη της σεζόν. Robert Sabo για τη NY Post

Απάντησε στις προσευχές των Jets όταν αποφάσισε ότι το γρασίδι θα ήταν πιο πράσινο για αυτόν στη σκηνή της Νέας Υόρκης, αλλά παραμένει η μεγαλύτερη προσευχή για να απαντήσει.

Οι Jets δικαιούνται επίσης… τίτλο.

Οτι μοναχικό τρόπαιο Lombardi παρατήρησε όταν έφτασε για πρώτη φορά στην εγκατάσταση δεν είναι λιγότερο μοναχικός σήμερα.

Δώστε ένα να σταθεί δίπλα του.

«Προφανώς θα είμαστε όλοι στην «καυτή θέση» την επόμενη χρονιά», είπε ο Ρότζερς τη Δευτέρα.

Είναι σωστός όταν μας λέει ότι οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές μπορούν να παρακινήσουν τον εαυτό τους και είναι τόσο μεγάλος ενός ανταγωνιστή όσο υπάρχει. Το ζητούμενο δεν αλλάζει γι 'αυτόν το 2024, παρόλο που θα είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος στα 40 και θα επιστρέψει από έναν σκισμένο Αχιλλέα που του κόστισε όλα εκτός από τέσσερα παιχνίδια της άτυχης σεζόν του 2023.

«Θα πρέπει να βγω έξω και να αποδείξω ότι μπορώ ακόμα να παίξω σε υψηλό επίπεδο», είπε ο Rodgers.

Απόδειξε το. Είναι η ομάδα σου. Θέλατε το καθεστώς πίσω, είναι πίσω μετά από 7-10 back-to-back. Θέλατε τους πρώην συμπαίκτες σας Packer Allen Lazard και Randall Cobb, τους πήρατε. Ήθελες τον Ντάλβιν Κουκ, τον πήρες. Αγαπάτε τον Hackett, δεν πηγαίνει πουθενά ακόμα και αν οι οπαδοί του Jets που έχουν στερηθεί με touchdown θα προσλάβουν το λιμουζίνα για να τον απομακρύνουν.

«Αυτό που συνέβη αυτή τη σεζόν δεν μπορεί να συμβεί ξανά. … Πρέπει να είναι καλύτερο “, δήλωσε ο Garrett Wilson. «Πρέπει να κάνουμε προσαρμογές στο παιχνίδι»

Ο Aaron Rodgers μιλάει με τον Joe Douglas, τον Woody Johnson και τον Robert Saleh κατά τη διάρκεια της εισαγωγικής συνέντευξης Τύπου του με τους Jets. Corey Sipkin για τη NY Post

Θέλετε να κάνετε το εβδομαδιαίο σας πράγμα Pat McAfee, το κάνετε, ακόμα κι αν δημιουργήσατε μια ανεπιθύμητη διαμάχη την περασμένη εβδομάδα στο δικό σας Διαμάχη με τον Jimmy Kimmel για την αποκάλυψη της λίστας Jeffrey Epstein.

«Ξεπλύνετε το BS», Ρότζερς είπε.

Οι προπονητές και οι συμπαίκτες του τον σέβονται και είτε δεν βλέπουν τον McAfee είτε αδιαφορούν, και προφανώς ο Rodgers δεν ανησυχεί για το ότι η BS μια μέρα εισχωρήσει στο κτίριο. Δεν υπάρχει διαφημιστική εκστρατεία “σκληρά χτυπήματα” αυτό το καλοκαίρι, πολύ για την απόλαυση της σάλτσας Γκάρντνερ, που σκέφτηκε ότι ήταν μια απόσπαση της προσοχής σε μερικούς.

«Αν θέλεις να είσαι ένας οργανισμός που κερδίζει και να είσαι σε θέση να κερδίσεις πρωταθλήματα και να είσαι ανταγωνιστικός, ό,τι κάνεις έχει σημασία», είπε ο Rodgers. “Και οι ταύροι – που δεν έχουν καμία σχέση με τη νίκη πρέπει να βγούμε από το κτίριο.”

Ο Rodgers θέλει να παίξει δύο ακόμα με τους συμπαίκτες του ως αφοσιωμένος στην αριστεία όπως είναι και έχει βάλει τα χρήματά του, α αναδιάρθρωση διετής συμφωνίας 75 εκατομμυρίων δολαρίων με 35 εκατομμύρια δολάρια πρόθυμα παραδομένα, όπου είναι το στόμα του, αλλά σε ένα συνέδριο που περιλαμβάνει τους Josh Allen, Lamar Jackson, Patrick Mahomes, Joe Burrow, Justin Herbert και Trevor Lawrence στην πρώτη τους ηλικία και τον CJ Stroud ως ανερχόμενο αστέρι, το παράθυρο του Super Bowl Και το παράθυρο Super Bowl του Jets μπορεί να κλείσει χωρίς προειδοποίηση.

Αναγνωρίζει ότι ζούμε σε έναν κόσμο ό,τι-κάνατε-τον τελευταίο καιρό, και τον έφεραν εδώ για μια επιλογή του δεύτερου γύρου ντραφτ και μια ανταλλαγή πρωταθλητών που κόστισε τον LT Broderick Jones επειδή οι Jets δεν έχουν κερδίσει Super Bowl σε 55 χρόνια και κατέχει μια ενοχλητική 13ετή ξηρασία πλέι οφ.

Η ανάκαμψη του Aaron Rodgers από τραυματισμό του Αχιλλέα περιελάμβανε ρίψη στο πεδίο πριν από ένα παιχνίδι εναντίον των φορτιστών. Robert Sabo για τη NY Post

Και Rodgers; Τώρα έχει αφαιρεθεί δύο χρόνια από τον τέταρτο MVP του.

«Επιστρέφει δυνατός από αυτόν τον τραυματισμό», λέει, «επιστρέφει στα 40 σε εξαιρετική κατάσταση, επιστρέφει και αποδεικνύει ότι μπορώ ακόμα να παίξω, επιστρέφω και αποδεικνύω ότι αυτή η επίθεση λειτουργεί και μπορεί να λειτουργήσει. Όλοι βρίσκουμε διαφορετικούς τρόπους για να πάρουμε τον εαυτό μας στο σωστό χώρο κεφαλής. ”

Η επιθετική γραμμή ήταν ένας κακοποιημένος εφιάλτης και ο Rodgers θα καλωσόριζε σωματοφύλακες υψηλού χαρακτήρα που τυχαίνει να είναι και χαρακτήρες. Φυσικά πρόσφερε τις υπηρεσίες στρατολόγησης του και όταν μιλάει, άνθρωποι σαν τον Ντάγκλας ακούνε.

«Νομίζω ότι χρειαζόμαστε μερικά κομμάτια», είπε ο Rodgers. «Είχαμε πολλούς τραυματισμούς μπροστά, οπότε πρέπει να ενισχύσουμε την επιθετική γραμμή. Αυτό είναι σημαντικό. Μάλλον χρειαζόμαστε περισσότερη βοήθεια από τον δέκτη. Αλλά μου αρέσει που βρισκόμαστε από σχηματική άποψη και τι ξέρω ότι μπορώ να κάνω με την επίθεση».

Ο Aaron Rodgers επέστρεψε τελικά στην άσκηση με τα Jets κοντά στο τέλος της σεζόν τους. Bill Kostroun για τη NY Post

Οι Jets δεν μπορούν να κερδίσουν χωρίς αυτόν. Είναι στο χέρι του να δείξει στον κόσμο ότι μπορούν να κερδίσουν, και να κερδίσουν μεγάλα, μαζί του. Ο Σάλεχ είναι σίγουρος ότι ο Ρότζερς είναι σε αποστολή. «Η φωτιά είναι ακόμα πολύ δυνατή», είπε ο Ρότζερς.

Η φωτιά θα κάψει το σπίτι αν δεν πετάξει το 2024 Jets στο Cloud 8.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading