Ο Aaron Rodgers επέστρεψε ήδη στο “The Pat McAfee Show” μία μέρα μετά την υποτιθέμενη αποχώρηση


Η παύση του Aaron Rodgers από το “The Pat McAfee Show” δεν κράτησε πολύ.

Λιγότερο από 24 ώρες αφότου το είπε ο McAfee Ο Ρότζερς είχε κάνει την τελευταία του εμφάνιση στο σόου για τη σεζόνο στρατηγός των Jets επέστρεψε στο πρόγραμμα την Πέμπτη.

Ο Rodgers, ο οποίος μιλούσε στον McAfee «από το δάσος», επέστρεψε για να μιλήσει γι' αυτό Ο Bill Belichick αφήνει τους Patriots.

Ταιριάζουν με αυτό που έγραψε ο McAfee το βράδυ της Τετάρτης, όταν είπε ότι ήλπιζε ότι ο Rodgers θα συνεχίσει να συζητά για «μεγάλα γεγονότα».

Ο Rodgers μοιράστηκε μια στιγμή με τον Belichick μετά το φινάλε της σεζόν Jets-Patriots την Κυριακή.

Ο Ρότζερς ανέδειξε την «αγάπη του Μπέλιτσικ για το παιχνίδι» και τον σεβασμό που του έδειχνε πάντα ο προπονητής περιμένοντας να του μιλήσει αφού οι Packers και οι Patriots έπαιξαν μεταξύ τους το 2018 και το 2022.


Ο Άαρον Ρότζερς "Η εκπομπή Pat McAfee" στις 11 Ιανουαρίου 2024.
Ο Aaron Rodgers στο “The Pat McAfee Show” στις 11 Ιανουαρίου 2024. Pat McAfee Show/YouTube

«Φαίνεται σαν ισόβιος. Είναι δύσκολο. Έχετε τον Μπιλ, αλλά ο Νικ (Σαμπάν) ανακοινώνει την αποχώρησή του», είπε ο Ρότζερς. «Αυτοί είναι δύο εμβληματικοί προπονητές. Παίζουμε αυτό το παιχνίδι, μας αρέσει αυτό το παιχνίδι, υπάρχει αυτή η ιδέα των αλλαγών του παιχνιδιού.

«Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πραγματικά πολύ λίγοι άνθρωποι που προχωρούν το παιχνίδι – παίκτες ή προπονητές… Ο Bill Belichick και ο Nick Saban ήταν αυτοί οι τύποι. Ο Μπιλ έκανε τα πράγματα με τον δικό του τρόπο και είχε μεγάλη επιτυχία με αυτό. Οι άνθρωποι προσπάθησαν να το αντιγράψουν και δεν τα κατάφεραν. Νομίζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που θα μπορούσατε να κάνετε στον Μπιλ εκτός από το σεβασμό να τον ανταγωνίζεστε. Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για τον Μπιλ είναι η αγάπη του για το παιχνίδι».

Το τμήμα του Rodgers ήταν σύντομο καθώς είπε αντίο αφού συζήτησε για τον Belichick και τον Nick Saban, που συνταξιοδοτήθηκε την Τετάρτη.

Ο McAfee είπε στην εκπομπή της Τετάρτης ότι ένιωσε ανακούφιση που τα τμήματα του Rodgers έχουν τελειώσει προς το παρόν, δεδομένου του όγκου του ελέγχου που έχει θέσει τον οικοδεσπότη.

Ο Ρότζερς έχει χρησιμοποιήσει εδώ και καιρό το πρόγραμμα για να εκθέσει τις αμφιλεγόμενες απόψεις του για τον Covid, αλλά η πίεση αυξήθηκε την τελευταία εβδομάδα αφότου πυροδότησε μια κόντρα με τον Jimmy Kimmel αφού πρότεινε ότι ο οικοδεσπότης αργά το βράδυ του ABC θα μπορούσε να είναι σε μια λίστα συνεργατών του Jeffrey Epstein.

Ο McAfee αργότερα έγραψε στο Twitter ότι η έξοδος του Rodgers από το πρόγραμμα ήταν προσχεδιασμένη και ότι ήλπιζε ότι θα επέστρεφε την επόμενη σεζόν.

«Οι θαυμαστές μας γνωρίζουν ότι η ΤΕΧΝΗ [Rodgers’ segment] τελειώνει λίγο μετά το τέλος της σεζόν της ομάδας του Aaron.. έτσι ήταν», έγραψε ο McAfee.


Ο Aaron Rodgers και ο Bill Belichick αγκαλιάζονται μετά το παιχνίδι Jets-Patriots.
Ο Aaron Rodgers και ο Bill Belichick αγκαλιάζονται μετά το παιχνίδι Jets-Patriots. AP

«Θα κάνει τυχαία καλοδεχούμενα pop in εκπλήξεις κατά τη διάρκεια μεγάλων εκδηλώσεων ή περιπέτειες εκτός εποχής, αλλά, ήταν πάντα θέμα της σεζόν. Ποτέ δεν είπα ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά στην εκπομπή. Ελπίζω να επιλέξει να συνεχίσει να συνομιλεί μαζί μας».

Ο McAfee δεν χρειάστηκε καν να περιμένει τόσο πολύ.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading