Ο Aaron Rodgers επιστρέφει με τους Jets και εξακολουθεί να είναι ο άνθρωπος για τη δουλειάΔεν έμοιαζε καθόλου διαφορετικός από τον 39χρονο Άαρον Ρότζερς.

Η μπάλα έσκασε από το χέρι του με ένα χτύπημα του καρπού και με την ακρίβειά του ως σήμα κατατεθέν. Έκανε πίσω αβίαστα. Εκπαίδευσε τους συμπαίκτες σε μερικές από τις λεπτομέρειες.

Ο κεντρικός Joe Tippman τον τύλιξε ακόμη και σε μια αγκαλιά μετά από μια σύντομη συνομιλία μεταξύ τους προς το τέλος της πρακτικής OTA.

Ο Aaron Rodgers των Jets μιλά στα μέσα ενημέρωσης μετά τις OTA στο Florham Park. Bill Kostroun/New York Post

Ο σαραντάχρονος Άαρον Ρότζερς επέστρεψε και επέστρεψε χωρίς αμφιβολίες στο μυαλό του ότι θα είναι πίσω στο ποιος και τι ήταν πριν από τον διχασμένο Αχιλλέα που διέλυσε την παρθενική του σεζόν στα Jets μετά από τέσσερα «Monday Night Football ” παίζει πριν από οκτώ μήνες αποκατάστασης.

«Είδατε σήμερα, ακόμα κι αν δεν υπήρχαν τακάκια, ότι προφανώς μπορώ να ρίξω με τα καλύτερα από αυτά. … Ανυπομονώ για την εμπιστοσύνη μου στην ικανότητά μου να επιστρέψω στο σημείο που ήταν πέρυσι.”

Η λέξη από τον Sauce Gardner: «Είναι ακόμα ο ίδιος τύπος».

Πτήση '24, πίσω στην πασαρέλα.

Η λέξη από τον αμυντικό συντονιστή Jeff Ulbrich: «Έχει βρει κάτι, ό,τι κι αν είναι. Δεν βλέπω ταχύτητα από την μπάλα, δεν βλέπω έλλειψη κίνησης. Έχει την ίδια προσωπικότητα που σε εξοργίζει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και μετά αγαπάς τις Κυριακές».

Aaron Rodgers, πίσω ως πιλότος Jets.

Ο Aaron Rodgers (8) των Jets βολές κατά τη διάρκεια των OTA στο Florham Park. Bill Kostroun/New York Post

Η λέξη από τον Robert Saleh: «Δεν έχει περιορισμούς. Το ταλέντο του βραχίονα είναι προφανώς ακόμα εκεί. Πραγματικά είναι απλώς επανασυναρμολογούμενος σε όλα.”

Επιστρέφει ξανά για εκείνη την κληρονομιά της Νέας Υόρκης που κυνηγά και λαχταρά.

Επιστροφή στο τέλος της 13χρονης ξηρασίας των πλέι οφ του franchise. Επιστροφή στο τέλος της 55χρονης και συνεχούς ξηρασίας του Super Bowl του franchise.

«Υπάρχει πολλή ζέστη σε όλους μας», είπε ο Rodgers.

Τον ρώτησα γιατί θα περιελάμβανε τον ίδιο, από όλους τους μελλοντικούς πρώτους παίκτες του Hall of Fame.

“Αν δεν κάνω αυτό που ξέρω ότι είμαι ικανός να κάνω, τότε πιθανότατα θα φύγουμε όλοι από εδώ”, είπε ο Rodgers. «Μου αρέσει όμως αυτό το είδος πίεσης. Είναι μια δύσκολη αγορά για να παίξεις, δεν είναι για όλους. Απολαμβάνω αυτή την ευκαιρία. … Καθώς μεγαλώνεις στο πρωτάθλημα, αν δεν παίξεις, θα σε ξεφορτωθούν».

Ή σχεδιάστε ένα Jordan Love για να σας αντικαταστήσει.

«Συνέβη στο Green Bay», είπε ο Rodgers. «Είμαι λίγα χρόνια μεγαλύτερος από τότε. Περιμένω να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Περιμένω από εμάς να είμαστε παραγωγικοί και ανταγωνιστικοί και όλα αυτά θα φροντίσουν από μόνα τους».

Θυμήθηκε ότι αντιμετώπισε μια καυτή θέση λίγο μετά την ανάληψη του Brett Favre στο Green Bay το 2008.

«Ένιωσα ότι το 2008, αν δεν άξιζα όσο, πιθανότατα θα με ξεφορτώνονταν», είπε.

Αυτός θα μπορούσε να αποφασίσει να γίνει αντιπρόεδρος του Robert F. Kennedy Jr, θυμάμαι. Διάολε, αναφέρεται στον φίλο του ως Μπόμπι. «Υπήρχαν πραγματικά δύο επιλογές. Ήταν να αποσυρθώ και να γίνω αντιπρόεδρός του ή να συνεχίσω να παίζω και θέλω να συνεχίσω να παίζω».

Άαρον Ρότζερς (8). Οι Tyrod Taylor (2), Colby Suits (15) και Andrew Peasley (14) γυμνάζονται. Bill Kostroun/New York Post

Φυσικά, τα χρήματα θα ήταν πολύ λιγότερα και θα είχε επιστρέψει στην πολυπόθητη απόφασή του να οδηγήσει τους Jets από την έρημο της απόγνωσης.

«Είμαστε λίγο πιο κάτω από το ραντάρ φέτος χωρίς «σκληρά χτυπήματα», είπε ο Ρότζερς, «αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε».

Τον ρώτησα αν πεινούσε περισσότερο από ό,τι πριν από ένα χρόνο.

Άαρον Ρότζερς (8). Οι Tyrood Taylor (2), Colby Suits (15) και Andrew Peasley (14) γυμνάζονται. Bill Kostroun/New York Post

«Ω, δεν ξέρω. … Ήμουν πολύ πεινασμένος πέρυσι», είπε. «Απολαμβάνω αυτή τη φορά. Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον οκτώ, εννέα μήνες. Δύσκολο τρίψιμο για να επιστρέψω.»

Είναι ικανός στο να βρίσκει ό,τι μπορεί να χρησιμοποιήσει για να παρακινήσει τον εαυτό του και όταν κάποιος ρώτησε αν βρίσκει προσωπικό κίνητρο προσπαθώντας να αψηφήσει τις πιθανότητες που θα αντιμετώπιζε οποιοσδήποτε 40χρονος στρατηγός πίσω από έναν σκισμένο Αχιλλέα, ο Ρότζερς είπε χαμογελώντας: Περισσότερα, τώρα που το ανέφερες».

«Δεν θέλω να βγω έξω, όπως είπα πριν, ως αλήτης».

Είναι πολύ περήφανος για να το επιτρέψει να συμβεί. “Νομίζω ότι είμαστε μπροστά από το σημείο που ήμασταν πέρυσι”, είπε ο Rodgers. «Νομίζω ότι είναι καιρός οι παίκτες να συνεχίσουν να έχουν την κυριότητα των αποδυτηρίων και της ομάδας».

Ήταν η ομάδα του τη στιγμή που μπήκε στο Atlantic Health Jets Training Center και παρατήρησε πόσο μοναχικό φαινόταν το μοναχικό Lombardi Trophy του franchise, και τώρα είναι η ομάδα του.

Επανέλαβε την πεποίθησή του ότι ο Γκάρετ Γουίλσον θα γίνει σταρ και ενθουσιάστηκε για τον νέο του προστάτη των τυφλών, Τάιρον Σμιθ, ο οποίος θα χρειαστεί να παραμείνουν υγιείς για μια αλλαγή για να κρατήσει τον Rodgers υγιή.

«Είμαι θαυμαστής του εδώ και πολύ καιρό, είναι παίκτης του Hall of Fame», είπε ο Rodgers. «Είναι ένας μεγάλος, δυνατός άντρας. Όχι χοντρός».

Ο Aaron Rodgers (8) βγαίνει έξω. Bill Kostroun/New York Post

Μετά από περαιτέρω έλεγχο, ο Nathaniel Hackett θα παραμείνει ο play-caller και ο επιθετικός συντονιστής.

«Ήταν δύο ενδιαφέροντα χρόνια για τον Nathaniel», είπε ο Rodgers. «Είναι σκληρός τύπος, αλλά είμαστε όλοι άνθρωποι. Υποθέτω ότι δεν θα ήταν εύκολη κατάσταση να δεχόμαστε αυτό το είδος κριτικής ξανά και ξανά. … Τον επικροτώ με τον τρόπο που αντιμετώπισε κάποιες δύσκολες στιγμές πέρυσι. Προφανώς, γνωρίζω τις ιστορίες που υπάρχουν εκεί έξω. Αλλά προφανώς υπάρχει μεγάλη πίστη σε αυτόν, μαζί μου και προφανώς με τον Ρόμπερτ».

Ο Χάκετ, συνεχώς σε αναζήτηση της τελικής ζώνης, ήταν εκτεθειμένος με τον Zach Wilson ως στρατηγό του.

Ο Άαρον Ρότζερς (8) συνομιλεί με τον συντονιστή του περαστικού παιχνιδιού Τοντ Ντάουνινγκ κατά τη διάρκεια των OTA. Bill Kostroun/New York Post

«Πρόκειται για την οικοδόμηση μιας παράβασης που μπορεί να αντιμετωπίσει την καταιγίδα των τραυματισμών», είπε ο Σάλεχ. «Πέρυσι πιηθήκαμε πίσω από την οκτώ μπάλα».

Χωρίς το Νο 8, που έκανε τον Χάκετ να μοιάζει περισσότερο με τον Μπιλ Γουόλς στο Γκριν Μπέι.

«Ηγέτης της ομάδας μας», είπε ο Χάκετ. «Είναι διασκεδαστικό να τον έχεις εκεί έξω και να τον βλέπεις να πετάει την μπάλα σε αυτούς τους τύπους».

Η βοήθεια για τον Hackett και η ελπίδα για τον Hackett έφτασαν στην offseason με καλύτεροι πλέι μέικερ και προστάτες. Θα τιμήσει ο Pat McAfee φίλε Rodgers την κραυγή του να βοηθήσει τους Jets να κρατήσουν τον BS έξω από τα αποδυτήρια;

«Μόλις ξεκινήσει η σεζόν, όλα έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο», είπε ο Rodgers.

Οι Jets δεν χρειάζονται τον Aaron Rodgers για να είναι ο αντιπρόεδρός τους. Τον χρειάζονται για να είναι ο πρόεδρός τους. Και αποδέχεται την υποψηφιότητα.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading