Ο Aaron Rodgers καλεί το στέλεχος του ESPN Mike Foss στο “Pat McAfee Show”Μια άλλη μέρα, ένα άλλο στέλεχος του ESPN έπεσε στο «The Pat McAfee Show».

Την Τρίτη, ο στρατηγός των Jets Aaron Rodgers έκανε τη συνήθη εμφάνισή του και μίλησε για την ιστορία του μπρος-πίσω με τον Jimmy Kimmel, αρνούμενος ότι υπαινίχθηκε ότι ο παρουσιαστής αργά το βράδυ του ABC θα ήταν στη λίστα του Jeffrey Epstein.

Ο Ρότζερς, 40 ετών, έβαλε στο στόχαστρο τον Μάικ Φος, τον ανώτερο αντιπρόεδρο παραγωγής του ESPN που επιβλέπει τη συνεργασία του δικτύου με την εκπομπή του McAfee.

«Δεν καταλαβαίνω το σχόλιο του Mike Foss και ούτε αυτός βοήθησε», είπε ο Rodgers.

Ο Φος, 35 ετών, έδωσε δηλώσεις στο Front Office Sports και την Washington Post την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τα σχόλια του Ρότζερς στον Κίμελ.

«Ο Aaron έκανε ένα ανόητο και ανακριβές αστείο για τον Jimmy Kimmel. Δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ. Το καταλάβαμε όλοι αυτή τη στιγμή», είπε ο Φος.

Ο Άαρον Ρότζερς επέκρινε τον αντιπρόεδρο του ESPN, Μάικ Φος, επειδή έκανε μια δήλωση επικριτική για τις δηλώσεις του Τζίμι Κίμελ την περασμένη εβδομάδα. Getty Images

Ο Ρότζερς απάντησε σε αυτή τη δήλωση.

«Μάικ, δεν βοηθάς. Μόλις διάβασα νωρίτερα ακριβώς αυτό που είπα», είπε ο Rodgers.

«Αυτό είναι το παιχνίδι των μέσων ενημέρωσης. Αυτό κάνουν. Προσπαθούν και ακυρώνουν. Δεν είμαι μόνο εγώ. Δεν είναι πουθενά κοντά μου. Εξετάζετε όλους τους διαφορετικούς ανθρώπους που έχουν λογοκριθεί από το Διαδίκτυο, ειδικά κατά τη διάρκεια του Covid – η ακύρωση που συνεχίστηκε, η λογοκρισία, η χρήση της κυβέρνησης για να προσπαθήσει να λογοκρίνει τους ανθρώπους – και αν αυτό δεν έχει αποτέλεσμα, πηγαίνουν στο όνομα .

«Ανέφερα όλα τα ονόματα που με έχουν αποκαλέσει, και δεν κολλάνε, γιατί δεν είμαι κατά του φαξ. Με ενδιαφέρει η ενημερωμένη συγκατάθεση και τα πράγματα που είναι προς το συμφέρον του σώματός μου. Δεν είμαι MAGA. Ποτέ δεν είχα καμία σχέση με κανέναν που σχετίζεται με αυτό το κίνημα, κάτι που είναι εντάξει αν είσαι όμως! Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις παντού. Αν αυτή είναι η ιδεολογία σου, δεν πειράζει! Δεν είμαι υπερπολιτικός άνθρωπος. Κάνε ότι θέλεις. Συνωμοσιολόγος; Είναι εντάξει. Γιατί αν κοιτάξετε το ιστορικό των θεωρητικών συνωμοσίας τα τελευταία χρόνια, έχουν δίκιο σε πολλά πράγματα».

Ο Φος και ένας εκπρόσωπος του ESPN αρνήθηκαν να σχολιάσουν στο The Post ως απάντηση στην εμφάνιση του Ρότζερς.

Ο Ρότζερς έριξε μπάρα στον Κίμελ, ο οποίος κατηγόρησε τον στρατηγό τη Δευτέρα το βράδυ ότι πίστευε ότι ήταν περισσότερο διανοούμενος απ' όσο θα υπαγόρευε η εκπαίδευσή του.

«Χαίρομαι που ο Τζίμι δεν είναι στη λίστα. Είμαι πραγματικά. Δεν νομίζω ότι είναι η λέξη p-word [pedophile]. Νομίζω ότι είναι εντυπωσιακό ότι ένας άντρας που πήγε στην Πολιτεία της Αριζόνα και έχει 10 ανέκδοτους μπορεί να διαβάσει από έναν προτρεπτικό», είπε ο Rodgers.

Το ESPN και το ABC, όπου ο Kimmel είναι μακροχρόνιος οικοδεσπότης, βρίσκονται και τα δύο κάτω από την ομπρέλα της Disney.

Ο Ρότζερς έφερε ξανά τον Φος αργότερα σε μακροσκελή συνέντευξη.

Ο Mike Foss ήταν αρχισυντάκτης του USA Today's For the Win και αντιπρόεδρος στο Fox Sports digital πριν ενταχθεί στο ESPN το 2017. ESPN

«Πόσα άτομα παρακολούθησαν πραγματικά το κλιπ και πόσα άτομα είδαν έναν τίτλο;» ρώτησε ο Ρότζερς. «Δεν νομίζω ότι ο Μάικ Φος παρακολούθησε το κλιπ. Δεν ξέρω καν ποιος είναι αυτός. Δεν δουλεύω για σένα, Μάικ».

Ο πρώην συμπαίκτης του Rodgers και συμπαρουσιαστής του McAfee, AJ Hawk, τον ρώτησε ποιο μέρος της δήλωσης του Foss δεν του άρεσε.

«Έκανα ένα ανόητο και ανακριβές αστείο», απάντησε ο Ρότζερς.

Ο Foss ήταν ο πρώτος διευθυντής της USA Today's For the Win sports vertical και ήταν αντιπρόεδρος του ψηφιακού αθλητικού περιεχομένου στο Fox Sports πριν ενταχθεί στο ESPN το 2017.

Ο Aaron Rodgers εμφανίζεται στο “The Pat McAfee Show” κάθε Τρίτη κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν. Έκθεση Pat McAfee

Ο McAfee πρότεινε ότι όλα θα εξομαλυνθούν όταν ο Rodgers και ο Foss συναντήθηκαν προσωπικά.

Ο McAfee είχε δύο φορές έβαλε στο στόχαστρο του επί σειρά ετών στέλεχος του ESPN, Νόρμπι Γουίλιαμσον πάνω από την περασμένη εβδομάδα.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading