Ο Aaron Rodgers προτείνει προσχέδιο που περιλαμβάνει τον Dave Chappelle για το προτεινόμενο φυλετικό μπολ του Rashard Mendenhall


Κάλεσε τον Ντέιβ Σαπέλ.

Εάν πρόκειται να υπάρξει ένα μπολ “Ολόμαυρο εναντίον Ολόλευκο”, όπως πρότεινε ο πρώην οπαδός του NFL Rashard Mendenhallο στρατηγός των Jets, Aaron Rodgers, είπε ότι πρέπει να φέρετε τον θρύλο της κωμωδίας που έκανε δημοφιλή την ιδέα ενός κωμικού ρατσιστικού σχεδίου πριν από 19 χρόνια.

«Νομίζω ότι ακριβώς από την κορυφή του κεφαλιού μου, φτιάχνοντας, πρέπει να έχουμε ένα ντραφτ και πρέπει να περιλαμβάνει τον Dave Chappelle», είπε ο Rodgers την Τρίτη στο «The Pat McAfee Show» αναφερόμενος στο διάσημο σκετ «Chappelle Show»..

«Θα έπρεπε να έχουμε ένα ντραφτ γιατί υπάρχουν μερικά άτομα που δεν είμαστε σίγουροι σε ποια ομάδα θα ήταν, οπότε πρέπει να έχουμε ένα ντραφτ».

Ο Mendenhall έβαλε φωτιά στο Διαδίκτυο τη Δευτέρα με την ανάρτησή του στο X που υποδηλώνει ότι πρέπει να διεξαχθεί ένας αγώνας φυλετικού ποδοσφαίρου ενώ καταδιώκει τους σχολιαστές.

«Βαρέθηκα τους μέσους λευκούς που σχολιάζουν το ποδόσφαιρο» Ο Mendenhall έγραψε στο Twitter. «Δεν είστε καν καλοί στο ποδόσφαιρο. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το Pro Bowl με ένα μπολ Ολόμαυρο εναντίον Ολόλευκου, ώστε αυτές οι γάτες να σταματήσουν να προσπαθούν να με διδάξουν ποιος είναι καλός στο ποδόσφαιρο. Είμαι καλύτερος από την κατσίκα σου.”

Φυσικά, πολλοί άνθρωποι συνέκριναν την ιδέα με το φυλετικό προσχέδιο του Chappelle που επικεντρωνόταν στην ιδέα διαφορετικών φυλών να επιλέγουν διφυλετικά άτομα.

Το ντραφτ περιελάμβανε ακόμη και ένα εμπόριο και περιλάμβανε τον Τάιγκερ Γουντς ως πρώτη επιλογή και το θρυλικό Γου-Τανγκ Κλαν ως τελική επιλογή.

Όπως και στο σκετς, ο Ντάριους Μπάτλερ προσπάθησε να δημιουργήσει κάποια διαμάχη λέγοντας ότι η «Ολόμαυρη ομάδα» θα είχε τον Πάτρικ Μαχόμες ως τέταρτο μπακ και τον Μάικ ΜακΝτάνιελς ως πρώτο προπονητή.


Το ρατσιστικό ντραφτ σκετ προβλήθηκε το 2004.
Το ρατσιστικό ντραφτ σκετ προβλήθηκε το 2004. @comedycentral/YouTube

Ο Άαρον Ρότζερς (γ) την Τρίτη "Pat McAfee Show."
Ο Aaron Rodgers (c) στο “Pat McAfee Show” της Τρίτης. @PatMcAfeeShow/X

«Αυτό εξαρτάται αν είσαι η πρώτη επιλογή ή όχι. Θα δούμε,” Ο Ρότζερς δήλωσε αφού δήλωσε νωρίτερα ότι ελπίζει να παίξει για τους Jets μετά το 2024. «Όπως είδαμε στο φυλετικό ντραφτ με τον Chappelle, σημασία έχει μόνο πού διαλέγεις, όχι ποιον επιλέγεις. Νομίζω ότι μάλλον θα έπρεπε να έχουμε κάποιο είδος ντραφτ».

Ο Ρότζερς κατάλαβε τι προσπάθησε να πει ο Μέντενχολ με την ανάρτησή του, ακόμα κι αν αυτό συναντήθηκε με περίεργο τρόπο.

«Τι πραγματικά λέει; Πραγματικά μιλάει για το ποιος επιτρέπεται να μιλάει και να μην μιλάει», είπε ο Rodgers. «Πιστεύω ότι πολλοί σημερινοί παίκτες που δέχονται κριτική το τηρούν αυτό, όπως «ωχ, αυτό το άτομο δεν έπαιξε ποτέ, οπότε δεν δίνω καμία απάντηση για το τι είπαν». ”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading