Ο Antonio Pierce είναι ο «κορυφαίος υποψήφιος» για να είναι ο προπονητής των Raiders


Οι Las Vegas Raiders μπορεί να είχαν πετύχει το τζακ ποτ με τον προσωρινό προπονητή τους.

Ο Antonio Pierce έχει αναδειχθεί ως ο «κορυφαίος υποψήφιος» για να πάρει τη δουλειά πλήρους απασχόλησης, ο Adam Schefter του ESPN αναφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου.

«Θα ήμουν έκπληκτος αν ο Antonio δεν ήταν ο εκλεκτός», είπε μια πηγή στον Schefter.

Ο Pierce ανέλαβε τον Josh McDaniels που απολύθηκε στη μέση της σεζόν και η ομάδα τελείωσε 5-4 υπό την ηγεσία του.

Η έκθεση του ESPN ανέφερε ότι και άλλοι υποψήφιοι θα συνεχίσουν να συμμετέχουν στη διαδικασία, αλλά ότι ο Pierce έχει «την υποστήριξη βασικών παικτών εκεί».

Αυτή η είδηση ​​έρχεται μια μέρα αφότου αποκαλύφθηκε ότι οι Τιτάνες ήταν έτοιμη να πάρει συνέντευξη από τον Pierce για την κενή θέση του προπονητή μετά απολύοντας εκπληκτικά τον Mike Vrabel στο τέλος της κανονικής περιόδου.


Ο Antonio Pierce φέρεται να είναι ο «κορυφαίος υποψήφιος» για να αναλάβει τη θέση του προπονητή πλήρους απασχόλησης των Raiders.
Ο Antonio Pierce φέρεται να είναι ο «κορυφαίος υποψήφιος» για να αναλάβει τη θέση του προπονητή πλήρους απασχόλησης των Raiders. Getty Images

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο πρωταγωνιστής των Raiders είναι ο Davante Adams παραπονέθηκε για τον Πιρς να βρει τη μόνιμη δουλειά.

«Προφανώς είναι ποιος ήθελα και αυτή είναι η ψήφος μου, και το έχω πει φωνητικά», είπε ο Άνταμς στους δημοσιογράφους.

«Βασικά έτσι αισθάνεται όλο το αποδυτήριο και με καλό λόγο. Μπήκε και έκανε εξαιρετική δουλειά. Συνέχισε να μας κερδίζει. Δεν είναι μόνο το άνετο. Νομίζω ότι η ύπαρξη AP εδώ θα είναι καλό για αυτόν τον οργανισμό. Ενσαρκώνει κατά κάποιο τρόπο αυτό που σημαίνει να είσαι Raider.

«Αυτή η νοοτροπία, αυτό το swag και όλα τα πράγματα που υποστηρίζει είναι τα πράγματα στα οποία πιστεύω. Είναι εύκολο για έναν τύπο σαν εμένα, ειδικά αφού ασχολήθηκα λίγο μαζί του φέτος και τον γνώρισα και είδα την εξέλιξή του μπροστά της ομάδας. Όλα αυτά τα πράγματα, όλα αυτά τα διαφορετικά πεδία του να είσαι προπονητής. Σίγουρα τον στηρίζω».


Ο Νταβάντε Άνταμς με το αστέρι με πλάτος άξονες, ζήτησε από τον Αντόνιο Πιρς να πάρει τη θέση του προπονητή των Raiders.
Ο Νταβάντε Άνταμς με το αστέρι με πλάτος άξονες, ζήτησε από τον Αντόνιο Πιρς να πάρει τη θέση του προπονητή των Raiders. Getty Images

Ο Pierce έπαιξε linebacker στο NFL από το 2001-09, με τα τελευταία χρόνια να περιλαμβάνει ένα πρωτάθλημα Super Bowl με τους Giants.

Διετέλεσε προπονητής στο Λύκειο Long Beach Poly στην Καλιφόρνια από το 2014-17, πριν ενταχθεί στο επιτελείο του Herm Edwards στην Πολιτεία της Αριζόνα ως αμυντικός βοηθός.

Παραιτήθηκε από την Πολιτεία της Αριζόνα το 2022 αφού κατονομάστηκε σε μια έρευνα του NCAA σχετικά με παραβιάσεις στρατολόγησης και εντάχθηκε στο επιτελείο των Raiders ως προπονητής των linebackers αργότερα εκείνο το έτος.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading