Ο Antonio Pierce συγκινείται μετά την εκπληκτική χριστουγεννιάτικη νίκη των Raiders: «Κόλαση δουλειά»


Ο Antonio Pierce πνίγηκε καθώς συζητούσε την προσπάθεια των Raiders μετά από μια εκπληκτική νίκη στο δρόμο εναντίον των υπερασπιστών Chiefs τα Χριστούγεννα.

Ενώ οι Raiders μπήκαν στη μέρα ως αουτσάιντερ 10,5 πόντων, νίκησαν τους Chiefs με 20-14 στο Arrowhead Stadium σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκαν για περίπου τα τελευταία 35 λεπτά.

Στη συνέντευξή του μετά τον αγώνα με την παράπλευρη ρεπόρτερ του CBS Sports, Tracy Wolfson, ο Pierce ήταν συγκινημένος για την απόδοση της ομάδας του.

«Κόλαση δουλειά από αυτούς τους τύπους», είπε ο Πιρς.

“Το προσωπικό μας – [defensive coordinator] Πάτρικ Γκράχαμ. Είναι σκληρό», συνέχισε, καταπολεμώντας τα δάκρυα.

Η άμυνα του Γκράχαμ σημείωσε ατάκες σε κατοχές με πλάτη με πλάτη στο δεύτερο τέταρτο – ένα όταν ένα χτύπημα από τους Chiefs που έτρεχαν πίσω, ο Isiah Pacheco επέστρεψε οκτώ γιάρδες για ένα touchdown από το αμυντικό τάκλιν των Raiders, Bilal Nichols, και ένα άλλο όταν ο Jack Jones έκοψε μια πάσα του Patrick Mahomes. προορίζεται για σφιχτό τέλος Τζάστιν Γουάτσον και το επέστρεψε 33 γιάρδες για σκορ.

Συνολικά, η άμυνα των Raiders κράτησε τον Mahomes, τον κυρίαρχο MVP του πρωταθλήματος, σε μόλις 235 γιάρδες πάσας σε ένα ασήμαντο 5,3 γιάρδες ανά προσπάθεια.

Η άμυνα έπαιξε τόσο καλά που δεν είχε καν σημασία που ο στρατηγός των Raiders δεν ολοκλήρωσε μια πάσα στα τελευταία τρία τέταρτα του παιχνιδιού.

Καθώς οι Raiders γονάτιζαν τη μπάλα για να τελειώσει το ρολόι, ο κύριος έγχρωμος σχολιαστής του CBS, Tony Romo, τραγούδησε τους επαίνους του Pierce.

«Υπέροχη δουλειά από τον Αντόνιο Πιρς που αξίζει — νομίζω ότι θα πρέπει να είναι πρώτος προπονητής την επόμενη χρονιά», είπε ο Ρόμο.


Ο Antonio Pierce συγκινήθηκε στη συνέντευξή του μετά τον αγώνα, αφού οι Raiders κατέπληξαν τους Chiefs με 20-14 στο Arrowhead Stadium τα Χριστούγεννα.
Ο Antonio Pierce συγκινήθηκε στη συνέντευξή του μετά τον αγώνα, αφού οι Raiders κατέπληξαν τους Chiefs με 20-14 στο Arrowhead Stadium τα Χριστούγεννα. Getty Images

«Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Ήταν σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Γνωρίζει το παιχνίδι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Επικοινωνεί, δημιουργεί κουλτούρα και βλέπουμε τα μερίσματα αυτή τη στιγμή».

Ο Pierce, ο οποίος ήταν βασικός παίκτης στους Giants, πρωταθλητές του Super Bowl το 2007-08, ανέλαβε τον Josh McDaniels στη μέση της σεζόν φέτος και οι Raiders κέρδισαν 4-3 υπό την ηγεσία του αφού ξεκίνησαν τη σεζόν με 3-5.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading