Ο Baig στέφθηκε Εθνικός Επαγγελματίας Πρωταθλητής | Η Express Tribune


ΚΑΡΑΤΣΙ:

Ο Ahmed Baig αναδείχθηκε νικητής του 13ου Rashid D. Habib Memorial National Professional Golf Tournament 2024 που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Karachi Golf Club (KGC).

Ο Baig που ταξίδεψε από τη Λαχόρη έδωσε μια αξιοσημείωτη απόδοση σε όλο το τουρνουά.

Οδήγησε τη διοργάνωση από την πρώτη μέρα, επέδειξε εξαιρετική ικανότητα, σκοράροντας μεικτό σκορ 275, τερμάτισε κάτω από 13 και κατοχύρωσε το πολυπόθητο τρόπαιο. Ο Muhammad Zubair της KGC διεκδίκησε τη δεύτερη θέση σε αυτή την κατηγορία με εντυπωσιακή εξάδα κάτω από την ισοτιμία.

Στην κατηγορία των ανώτερων επαγγελματιών, ο Νισάρ Χουσεΐν κατέκτησε το τρόπαιο, με τους Muhammad Siddique και Muhammad Tariq να εξασφαλίζουν τη δεύτερη θέση.

Ο Muhammad Sahil και ο Umar Shahzad κατέκτησαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση, αντίστοιχα, στην κατηγορία των junior.

Αποκορύφωμα του τουρνουά ήταν ο Zubair Hussain της Πολεμικής Αεροπορίας του Πακιστάν που πέτυχε ένα εντυπωσιακό hole-in-one τη δεύτερη μέρα. Χρησιμοποιώντας ένα Five Iron στην έβδομη τρύπα της κόκκινης διαδρομής, ένα τρίτο στο KGC με απόσταση 210 Yards, η επιδέξια βολή του Zubair του κέρδισε την αναγνώριση και ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο Toyota Corolla.

Ένα άλλο αυτοκίνητο για τον νικητή του hole-in-one στην Τοπική κατηγορία KGC παρέμεινε αζήτητο.

Η 23η έκδοση του τουρνουά περιλάμβανε έναν διήμερο αγώνα για τους τοπικούς επαγγελματίες του KGC, τους ανώτερους επαγγελματίες και τους παίκτες του KGC, στις 16 Ιανουαρίου. Ο Shahid Malik σημείωσε 154, 10 πάνω από το άρτιο, για να διεκδικήσει το τρόπαιο για το 2024. M. Javed και Kamran Zahoor ήταν οι επιλαχόντες με 157, 13 υπεράνω στην κατηγορία caddies. Ο Ashiq Naz ηγήθηκε της KGC Senior Professional Category με έξι over par, και ο M. Iqbal εξασφάλισε τη δεύτερη θέση.

Στη διοργάνωση KGC Professionals, ο M. Nawaz άρπαξε το τρόπαιο με τον Ali Sher ως δεύτερο.

Οι κορυφαίοι επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων των Muhammad Shabbir, Baig, Muhammad Munir και Minhaj Maqsood Waraich, έλαβαν αμοιβή εμφάνισης 100.000 PKR έκαστος.

Επιπλέον, 150.000 PKR κατανεμήθηκαν εξίσου μεταξύ των κορυφαίων ανώτερων επαγγελματιών, συμπεριλαμβανομένων των Muhammad Tariq, Nisar Hussain και Muhammad Akram.

Ο Αρχηγός Προσκεκλημένος, ο Αρχηγός Ναυτικού Επιτελείου Ναύαρχος Naveed Ashraf NI(M), ο T Bt και ο Πρόεδρος της Bank AL Habib, Abbas D Habib, μοίρασαν βραβεία στους νικητές. Ο ναύαρχος Naveed Ashraf επαίνεσε τις προσπάθειες της Bank AL Habib και της KGC για τη διοργάνωση αυτής της δημοφιλούς εκδήλωσης γκολφ, εκφράζοντας την εκτίμησή του για τον ευχάριστο καιρό στο Καράτσι για το γκολφ.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading