Ο Ben Roethlisberger σε αντίθεση με τον ισχυρισμό «βοήθειας» του Mason Rudolph με τη σεζόν του Steelers στη γραμμή


Ο Ben Roethlisberger λέει ότι ο Mason Rudolph έχει την ιστορία του ανάποδα.

Ο Ρούντολφ, ο πρώην στρατηγός τρίτης χορδής των Steelers, ο οποίος έκτοτε έχει καταλάβει την αρχική θέση, ανέφερε πρόσφατα ότι ο Roethlisberger δεν του πρόσφερε πολλές συμβουλές κατά τη διάρκεια των τεσσάρων σεζόν τους μαζί στη Steel City.

«Όταν ο Mason έπαιζε για μένα, προσπαθούσα να βοηθήσω τον Mason όσο μπορούσα», είπε ο Roethlisberger κατά τη διάρκεια μιας Ζωντανή ροή 31 Δεκεμβρίου του podcast του «Footbahlin with Ben Roethlisberger», όπως μεταγράφηκε από το Steelers Wire. «Τότε, απλώς, ποτέ δεν… δεν ήθελε πια τη βοήθειά μου, οπότε έκανα πίσω».

Ο Rudolph, ο οποίος ήταν συμπαίκτης του Roethlisberger το 2018-21, είχε μια διαφορετική ανάμνηση.

Αν και δεν κατονόμασε ξεκάθαρα τον Roethlisberger, ο Rudolph είπε μόνο ότι ο Roethlisberger θα μπορούσε να ήταν καλύτερος μέντορας.


Ο Ben Roethlisberger πριν από τον τελευταίο του αγώνα NFL το 2022.
Ο Ben Roethlisberger πριν από τον τελευταίο του αγώνα NFL το 2022. AP

“(Ο Μιτς Τρούμπισκι και ο Κένι Πίκετ) ήταν πολύ χρήσιμοι (πρόσφατα)” Ο Ρούντολφ είπε στις 27 Δεκεμβρίου για τους δύο στρατηγούς που τώρα ξεκινά από την αρχή. «Έλαβα πολύ σεβασμό και απολαμβάνω την παρέα τους πάρα πολύ, και οι δύο, και υπάρχει πάντα υπέροχος – ανεξάρτητα από το ποιος έπαιξε, υπάρχει πάντα εξαιρετική επικοινωνία και όλοι προσπαθούν πραγματικά να κάνουν τον άλλον καλύτερο, βρείτε το ψήγμα αν δουν κάτι, προτείνετε κάτι που πραγματικά θα μας βοηθήσει, σε αντίθεση με άλλες φορές που δεν ήταν τόσο συνεκτική όσο μια ομάδα και οι άνθρωποι δεν είναι τόσο προσεχτικοί με το “Γεια, πώς βοηθάμε;”

Ο Ρούντολφ αντικατέστησε τον Πίκετ και τον Τρουμπίσκι ως βασικός τους Στίλερς και τους οδήγησε σε συνεχόμενες νίκες επί των Μπένγκαλς και των Σιχοκς.

Ο Ρούντολφ έχει ρίξει 564 γιάρδες και δύο touchdowns στις δύο νίκες, αναβιώνοντας την καριέρα του και τις ευκαιρίες για πλέι οφ της ομάδας.

Αν οι Steelers κερδίσουν τους ξεκούραστους Ravens το Σάββατο, χρειάζονται μια ήττα από τους Jaguar ή Bills για να κερδίσουν μια θέση μπαλαντέρ.

Ο Roethlisberger, ο οποίος αποσύρθηκε μετά τη σεζόν του 2021, είπε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον Rudolph.

Ωστόσο, θα προτιμούσε αν η ομάδα δεν είχε χρησιμοποιήσει την επιλογή του τρίτου γύρου στο ντραφτ του NFL 2018 σε έναν τέταρτο μπακ σε μια εποχή που οι Steelers αγωνίζονταν για πρωταθλήματα.


Ο Mason Rudolph έχει παίξει καλά για τους Steelers.
Ο Mason Rudolph έχει παίξει καλά για τους Steelers. AP

Το Πίτσμπουργκ αντάλλαξε τον Ρούντολφ με την 76η επιλογή και εμφανίστηκε σε 17 αγώνες κατά τη διάρκεια της σεζόν 2019-21, συμπεριλαμβανομένων οκτώ εκκινήσεων στην εκστρατεία του 2019.

«Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον Μέισον όταν επιλέχτηκε. Πάω να το βάλω εκεί έξω τώρα. Είχα περισσότερο πρόβλημα με την επιλογή», ​​είπε ο Roethlisberger, σύμφωνα με το Steelers Wire. «Ήμασταν μια πολύ καλή ομάδα ποδοσφαίρου και επιλέχτηκε νωρίς. Απλώς ένιωσα ότι θα μπορούσαμε να είχαμε επιλέξει έναν παίκτη που θα μπορούσε να μας βοηθήσει αυτή τη στιγμή. Ήμασταν ακόμα μια ομάδα που ήταν ανταγωνιστική.

Και πρόσθεσε: «Αισθάνθηκα ότι θα μπορούσαμε να είχαμε σχεδιάσει μια θέση – επίθεση ή άμυνα – που θα μπορούσε να μας είχε βοηθήσει. Δεν είναι ένας τύπος που επρόκειτο να είναι ένα πιθανό εφεδρικό, σίγουρα ίσως να έχει τη δουλειά στο μέλλον. Εκεί ήμουν πιο απογοητευμένος. Δεν είχε καμία σχέση με τον Μέισον προσωπικά».

Οι Steelers έχασαν τα πλέι οφ και τη σεζόν 2018 και 2019 και στη συνέχεια έχασαν στον γύρο μπαλαντέρ σε κάθε μία από τις δύο τελευταίες σεζόν του Roethlisberger.

Κατά ειρωνικό τρόπο, οι Steelers χρησιμοποίησαν την πρώτη τους επιλογή στον πρώτο γύρο στη μετά τον Roethlisberger εποχή σε έναν τέταρτο στον Pickett, ο οποίος έχει πάλεψε με υγεία και συνέπεια αυτη την εποχη.

«Δεν ανησυχούσα μήπως πάρει τη δουλειά μου», είπε ο Roethlisberger. «Ξέρω μερικούς ανθρώπους πιθανώς… Νόμιζα ότι αυτό δεν ήταν ένα θέμα για μένα».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading