Ο Bill Belichick παίρνει συνεντεύξεις για τη θέση του προπονητή των Falcons μετά την αποχώρηση των Patriots


Ο Bill Belichick επέστρεψε στην αγορά και οι Falcons δεν περίμεναν πολύ για να τον πάρουν για συνέντευξη.

Η Ατλάντα είχε μια συνάντηση με τον θρυλικό προπονητή ποδοσφαίρου για την κενή θέση του προπονητή, σύμφωνα με τον Adam Schefter του ESPN.

Είναι η πρώτη δουλειά για την οποία ο Belichick, 71 ετών, πήρε συνέντευξη από τότε που αυτός και οι Patriots χώρισαν οι δρόμοι τους την περασμένη εβδομάδα.

Οι Patriots υπό την ηγεσία του Belichick νίκησαν περίφημα τους Falcons στο Super Bowl LI αφού επέστρεψαν από το έλλειμμα 28-3 στο δεύτερο ημίχρονο.

Τώρα φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης των Falcons, Άρθουρ Μπλανκ, προσπαθεί να στρατολογήσει τον άνθρωπο που το ενορχήστρωσε για να ενταχθεί στην Ατλάντα.

Αλλά η αναζήτηση προπονητή των Falcons έχει ήδη δει αρκετούς κατάλληλους υποψήφιους να έρχονται για συνεντεύξεις, με τον προσωρινό προπονητή των Raiders, Antonio Pierce, ο οποίος οι Falcons ζήτησαν άδεια για συνέντευξη, ίσως το μεγαλύτερο όνομα.


Ο Bill Belichick πήρε συνέντευξη για τη θέση του προπονητή των Falcons τη Δευτέρα.
Ο Bill Belichick πήρε συνέντευξη για τη θέση του προπονητή των Falcons τη Δευτέρα. Getty Images

Παρόλα αυτά, ο Belichick είναι ένα σημαντικό όνομα που θα προστεθεί στη λίστα στην πρώτη από τις οποίες πιθανότατα θα είναι πολλές συνεντεύξεις για δουλειά που θα λάβει τώρα που είναι ελεύθερος πράκτορας.

Η θητεία του Belichick στη Νέα Αγγλία έληξε αφού βοήθησε να οδηγήσει τους Patriots σε έξι νίκες στο Super Bowl, εννέα πρωταθλήματα AFC, 17 τίτλους AFC East και 296 συνδυασμένες νίκες κανονικής περιόδου και πλέι οφ.

Είναι σίγουρα ένα μελλοντικό Hall of Famer και είναι το μεγαλύτερο προπονητικό όνομα στην αγορά μετά την αποχώρησή του.

Οι Falcons έρχονται τρεις συνεχόμενες σεζόν 7-10 υπό τον πρώην προπονητή Άρθουρ Σμιθ και δεν έχουν νικήσει από το 2017


Ο ιδιοκτήτης των Falcons, Arthur Blank
Ο ιδιοκτήτης των Falcons, Arthur Blank, πρόσθεσε τον Bill Belichick στη λίστα των υποψηφίων για την κενή θέση του προπονητή. Getty Images

«Για μένα, αυτή είναι μια ημέρα ευγνωμοσύνης και γιορτής», είπε ο Belichick είπε σε συνέντευξη Τύπου την περασμένη εβδομάδα. «Είχαμε ένα όραμα να χτίσουμε έναν νικητή, να φτιάξουμε μια ομάδα ποδοσφαίρου πρωταθλήματος εδώ. Και ξεπέρασε τα πιο τρελά μου όνειρα και προσδοκίες – το ποσό της επιτυχίας που μπορέσαμε να επιτύχουμε μαζί μέσα από πολλή σκληρή δουλειά και τη συνεισφορά τόσων πολλών ανθρώπων».

Η δουλειά των Falcons είναι μία από τις πολλές ανοιχτές θέσεις προπονητή αυτή τη στιγμή, η οποία περιλαμβάνει επίσης τους Commanders, Chargers και Raiders.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading