Ο Bill Belichick ρώτησε αν θέλει δημόσια υποστήριξη των Patriots όπως είχε η Jets brassΥπήρχε μικρή πιθανότητα ο Μπιλ Μπέλιτσικ να δώσει μια πραγματική απάντηση, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να ρωτηθεί ούτως ή άλλως.

Κάνοντας την εβδομαδιαία εμφάνισή του στο “The Greg Hill Show” στο WEEI στη Βοστώνη την Τρίτη, ο Belichick ρωτήθηκε αν θα ήθελε ο ιδιοκτήτης των Patriots, Robert Kraft, να βγάλει μια σελίδα από το playbook του ιδιοκτήτη Jets, Woody Johnson και να τον υποστηρίξει δημόσια ως επικεφαλής προπονητή της ομάδας. του χρόνου.

Οι φήμες έχουν στροβιλιστεί γύρω από το μέλλον των Patriots του Belichick όλη τη σεζόν καθώς η ομάδα κατέχει ρεκόρ 4-11.

Ο Τζόνσον είπε στον Brian Costello της The Post την Κυριακή ότι ο προπονητής των Jets Ρόμπερτ Σάλεχ και ο γενικός διευθυντής Τζο Ντάγκλας επιστρέφουν και οι δύο στους αντίστοιχους ρόλους τους το επόμενο έτοςr πριν από τη νίκη της ομάδας επί των Commanders την Κυριακή.

«Δεν ξέρω πραγματικά τίποτα για την κατάσταση των Jets», απάντησε ο Belichick με τον σήμα κατατεθέν του που δεν λέει τίποτα. «Δεν ξέρω τίποτα για αυτό, οπότε [going] να ετοιμαστείς για το Μπάφαλο εδώ. Επιστρέψτε στο παιχνίδι του Ντένβερ, κάντε μερικές διορθώσεις σε αυτό και μιλήστε για πράγματα που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερα, πράγματα στα οποία πρέπει να χτίσουμε και μετά προχωρήστε στο Μπάφαλο. Αυτό κάνω.”

Οι φήμες κυκλοφόρησαν για το μέλλον των Patriots του Bill Belichick όλη τη σεζόν. AP
Ο Robert Kraft δεν έχει δηλώσει δημόσια ότι ο Bill Belichick θα επιστρέψει ως προπονητής των Patriots την επόμενη χρονιά. Getty Images

Στη συνέχεια, ο Belichick ρωτήθηκε ξανά, χωρίς να χρειάζεται να σχολιάσει την κατάσταση των Jets, εάν θα ήθελε δημόσια υποστήριξη από την Kraft.

«Ναι, η δουλειά μου είναι να ετοιμάζω την ομάδα να παίζει κάθε εβδομάδα, αυτό κάνω», απάντησε ο Belichick. «Αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Αυτό έκανα πάντα».

Οι Patriots θα χάσουν φέτος τα πλέι οφ για τρίτη φορά σε τέσσερις σεζόν, και έχουν μικρή επιτυχία από τότε που έφυγε ο Tom Brady.

Η Kraft σχεδιάζει να φύγει από το Belichick μετά τη σεζόν, σύμφωνα με το NBC Sports Boston, το οποίο πρόσθεσε ότι η μοίρα του θρυλικού προπονητή σφραγίστηκε μετά την ήττα των Patriots με 6-0 από τους Colts στη Γερμανία στις 12 Νοεμβρίου.

Ο Γούντι Τζόνσον δήλωσε ότι ο Ρόμπερτ Σάλεχ και ο Τζο Ντάγκλας θα επιστρέψουν τον επόμενο χρόνο. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ο Belichick είναι απίθανο να συνεργαστεί με τους Patriots και την Kraft για να διευκολύνει ένα εμπόριο σε άλλη ομάδα ή να εργαστεί προς μια «κομψή» λύση, σύμφωνα με το Boston Sports Journalεπιφέροντας ένα πιθανό άβολο – ή πικρό – τέλος στην εμβληματική θητεία του στην ομάδα.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading