Ο Bill Cowher σκίζει τον George Pickens των Steelers για αντιπαράθεση χωρίς μπλοκ: «Θα πρέπει να υπάρχουν συνέπειες»


Ο χάλυβας φτάνει σε σημείο βρασμού στο Πίτσμπουργκ.

Ο θρυλικός προπονητής των Steelers, Bill Cowher, δεν αγαπά αυτό που βλέπει από την ομάδα και τον ευρυγώνιο δέκτη George Pickens, ο οποίος έδειξε καμία προσπάθεια κατά το μπλοκάρισμα για την επιστροφή του Jaylen Warren σε ένα παιχνίδι τρέχοντας προς την κατεύθυνση του κοντά στη γραμμή του τέρματος σε μια ήττα 30-19 από τους Colts στις 16 Δεκεμβρίου.

«Είναι απογοητευτικό να βλέπεις και να ακούς τι μιλάει ο Τζορτζ Πίκενς γιατί η κουλτούρα είναι πραγματικά αφοσίωση και θυσία». είπε ο Κάουχερ στην εκπομπή Pat McAfee Show την Πέμπτη. «Δεν παίζετε απλώς ο ένας με τον άλλον. παίζετε ο ένας για τον άλλον».

Ο πρώην προπονητής της Steelers είπε στη συνέχεια ότι η τιμωρία έπρεπε να επιβληθεί, αν και ο επικεφαλής προπονητής Mike Tomlin είπε ότι η τιμωρία θα γίνει εσωτερικά.

“Νομίζω ότι πρέπει να υπάρξουν συνέπειες για αυτό”, είπε ο Cowher. «Λοιπόν, θα δούμε τι θα γίνει με αυτό. Θα λογοδοτήσει, γιατί πρέπει να έχεις ευθύνη. Εάν δεν κάνετε τίποτα και δεν υπάρχει καμία συνέπεια στην επιλογή που έκανε, τώρα χάνετε την ευθύνη και νομίζω ότι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει να έχετε σε αυτό το κτίριο».


Ο Bill Cowher προπονούσε τους Steelers και εμφανίστηκε σε πολλά Super Bowls.
Ο Bill Cowher προπονούσε τους Steelers και εμφανίστηκε σε πολλά Super Bowls. Getty Images

Ο Κάουχερ – του οποίου οι ομάδες Steeler κέρδισαν οκτώ τίτλους κατηγορίας, εμφανίστηκαν σε δύο Super Bowls και κέρδισαν ένα – είπε ότι δεν μπορούσε να φανταστεί έναν παίκτη να κάνει ό,τι έκανε ο Pickens και να «δεν αποδίδει και δεν δίνει τα πάντα».

“Το μόνο πράγμα που δεν πρέπει ποτέ να αμφισβητηθεί είναι η προσπάθειά σας και η ικανότητά σας να είστε εκεί για τον συμπαίκτη σας, να μαζεύετε κάποιον”, είπε ο Cowher.

Ο Warren, ο οποίος μπορεί να είχε σκοράρει ένα touchdown αν ο Pickens κρατούσε το μπλοκ του, ήταν μπερδεμένος από την έλλειψη προσπάθειας και αναφέρεται ότι θα είχε μπλοκάρει αν ο Πίκενς ήταν αυτός που έτρεχε την μπάλα.


Ο George Pickens δεν μπλοκάρει τον Jaylen Warren κοντά στην τελική ζώνη.
Ο George Pickens δεν μπλοκάρει τον Jaylen Warren κοντά στην τελική ζώνη. @EdwinSphere/X

Ο Πίκενς φαινόταν να μην νιώθει τύψεις για την κατάσταση.

Όλοι οι άνθρωποι που αμφισβήτησαν την προσπάθειά μου, δεν παίζουν ποδόσφαιρο? κάνουν ό,τι κάνετε εσείς», είπε ο Πίκενς.

«Προσπαθούσα να αποτρέψω μια κατάσταση στο Tank Dell», είπε ο Pickens στους δημοσιογράφους, αναφερόμενος στο Τραυματισμός του δέκτη του Τεξανού στο τέλος της σεζόν. «Δεν ήθελα να τραυματιστώ. Όταν μένεις μέσα και μπλοκάρεις κάποιον, μπορείς να τρέξεις πολύ εύκολα».

Ίσως ο Cowher, ένας εισακτέας στο Hall of Fame του 2020 και θρυλικός προπονητής, να είναι αρκετά διαπιστευμένος ώστε να τον ακούσει ο Pickens όταν πρόκειται να μπλοκάρει ένα εξωτερικό σκούπισμα προς την κατεύθυνση σας κοντά στη γραμμή του γκολ σε ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσετε για να κερδίσετε τα πλέι οφ.

Οι Steelers αντιμετωπίζουν τους Bengals το Σάββατο και ο Pickens αναμένεται να παίξει για το Pittsburgh.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading