Ο Bradley Chubb φοβόταν ότι είχε σχίσει το ACL κατά τη διάρκεια των σκουπιδιών στην καταστροφή τραυματισμού DolphinsΟι Dolphins φαίνεται να έχασαν κάτι ακόμα πιο πολύτιμο από τη θέση στα πλέι οφ κατά τη διάρκεια μιας μονόπλευρης ήττας από τους Ravens – και πιθανότατα θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Ο Μπράντλεϊ Τσαμπ φοβάται ότι έσκισε το ACL του όταν τσαλακώθηκε στο έδαφος κρατώντας το γόνατό του αφού προσπάθησε να κάνει ένα τάκλιν με το Μαϊάμι με 49-19 με 3:05 να απομένουν για το παιχνίδι της Κυριακής, σύμφωνα με πολλές αναφορές.

Ο αμυντικός της γραμμής των Dolphins, Bradley Chubb, απομακρύνεται από το γήπεδο κατά τη διάρκεια μιας ήττας από τους Ravens και υπάρχει φόβος ότι έχει σκίσει το ACL του. Getty Images

Ο Chubb, 26, απομακρύνθηκε από το γήπεδο μετά το παιχνίδι και το Μαϊάμι κατέληξε να χάνει με 56-19.

Θα ήταν ένα καταστροφικό πλήγμα για μια άμυνα των Dolphins που ήδη έχασε τον lineback Jaelan Phillips για τη σεζόν με αχίλλειο δάκρυ.

Ο προπονητής των Dolphins, Mike McDaniel, ανέλαβε το γεγονός ότι επέλεξε να αφήσει την αρχική του άμυνα με την ομάδα του να έχει μειωθεί κατά 30 πόντους και τον αστέρα των Ravens, QB Lamar Jackson εκτός παιχνιδιού.

«Εκ των υστέρων, σίγουρα δεν θα τον ήθελα εκεί έξω αν ήξερα ότι θα πληγωθεί», ΜακΝτάνιελ είπε στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα. «Αυτό είναι ένα γνωστό κομμάτι της δουλειάς που καταλαβαίνω πλήρως. Δεν φαίνεται καθόλου έξυπνο».

Ο Chubb βρισκόταν στη μέση μιας πιθανής σεζόν στο Pro Bowl με 11 τσουβάλια και έξι αναγκαστικές δοκιμές και κατά καιρούς ήταν ένας καταστροφικός αγώνας για το Μαϊάμι.

Ο Bradley Chubb υπέστη τραυματισμό στο γόνατο κατά την ήττα των Dolphins από τους Ravens την Κυριακή. CBS
Ο προπονητής των Dolphins, Mike McDaniel, λέει ότι δεν έπρεπε να έχει τον Bradley Chubb στο γήπεδο εκ των υστέρων. Getty Images

Οι Dolphins, που έχουν κερδίσει μια θέση στα πλέι οφ, μπήκαν στο παιχνίδι προσπαθώντας να κερδίσουν έναν καθαρό δρόμο προς τον κορυφαίο σπόρο στο AFC και το στέμμα της AFC East, αλλά όλα αυτά βρίσκονται σε κίνδυνο τώρα, πηγαίνοντας στο φινάλε της σεζόν της επόμενης εβδομάδας στο ο διχαστικός αντίπαλος Bills.

Φαίνεται ότι ό,τι και να καταφέρουν αυτή τη σεζόν, θα πρέπει να είναι χωρίς τον Chubb.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading