Ο Brian Daboll κατέστρεψε την ευκαιρία του Tyrod Taylor στη στιγμή της υπογραφής του GiantsΟ Tyrod Taylor ήταν έτοιμος να κερδίσει αυτό, ακόμη και αφού είχε βραχυκυκλώσει μια προσπάθεια μετατροπής δύο πόντων από το 1 πίσω από ένα ορθάνοιχτο Saquon Barkley που άφησε το σκορ Rams 26, Giants 25 και άφησε τον Τέιλορ σκυμμένο κρατώντας το κράνος του στα χέρια του.

Ακόμα κι αφού είχε προσπαθήσει να φέρει πίσω τους Γίγαντες με ένα όμορφο ουράνιο τόξο 80 γιάρδων στον Darius Slayton.

Ο Τέιλορ πήρε τη μπάλα πίσω στα 35 του με 1:08 και δεν έμεινε κανένα τάιμ άουτ.

Και αφού ο Barkley έριξε ένα πέρασμα ορθάνοιχτο στη μέση, ο Taylor είδε ένα άνοιγμα και έτρεξε 31 γιάρδες, μέχρι τους Rams 34. «Μπορούσα να πιάσω τη δεξιά άκρη», είπε ο Taylor.

Πήρε τη μπάλα με 0:42 στο ρολόι.

Στη συνέχεια, ο Brian Daboll κόστισε στον Taylor την ευκαιρία να ζήσει την πιο σημαντική στιγμή του Giants.

Θυμηθείτε: Στο Mason Crosby, ο Daboll και ο OC Mike Kafka είχαν έναν αρχαίο, πρόσφατα υπογεγραμμένο λάκτισμα FG που είχε χάσει ένα PAT νωρίτερα, του οποίου η καριέρα είναι 58 γιάρδες.

Στο δεύτερο και στο 10, ο Barkley έκανε ισοπαλία στη μέση και έχασε δύο γιάρδες.

Ο Tyrod Taylor έριξε για 319 γιάρδες, ένα touchdown και ένα κόψιμο στην ήττα των Giants την Κυριακή. Corey Sipkin για τη NY Post
Ο Brian Daboll είπε ότι θα ήθελε να έχει το παιχνίδι πίσω όταν οι Giants έτρεχαν ισοπαλία με τον Saquon Barkley. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

«Θα ήθελα να το πάρω πίσω», ήταν το μόνο που θα έλεγε ο Ντάμπολ όταν ξεκίνησε η ανάκριση.

Οι επόμενες δύο ερωτήσεις είχαν ως εξής:

Ήταν επιταγή ή η κλήση αναπαραγωγής ήταν τρέξιμο;

«Ναι, θα ήθελα απλώς να επαναλάβω το παιχνίδι», είπε ο Daboll.

Ποια νομίζατε ότι ήταν η εμβέλεια του Mason στην τελευταία διαδρομή;

«Αυτό ήταν ακριβώς στην άκρη του», είπε ο Daboll.

Είναι ασυμβίβαστο ότι ένας προπονητής τόσο έξυπνος θα μπορούσε να μιλάει ότι του αρέσει να έχει μια κλήση κλειδωμένη στον εγκέφαλο όπως αυτή.

Ο Crosby, φυσικά, έχασε το γκολ των 54 γιάρδων ευρεία αριστερή μετά από μια ατέλεια, και τελείωσε το Rams 26, Giants 25 την ημέρα που ο επισκέπτης FG kicker είχε χάσει ένα ζευγάρι PAT.

«Έχω εμπιστοσύνη σε κάθε παιχνίδι που καλούμε», είπε ο Taylor. «Στο τέλος της ημέρας, δεν κάναμε καλή δουλειά για να εκτελέσουμε αυτό το παιχνίδι ισοπαλίας. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και να προχωρήσουμε».

Το έργο δεν έπρεπε ποτέ να ονομαστεί.

Ο Daboll γνωρίζει προφανώς ότι ο Taylor δεν είναι με κανέναν τρόπο, σχήμα ή φόρμα ο Josh Allen, αλλά το να βάλεις το παιχνίδι στα χέρια του Taylor υπήρχε μια καλύτερη επιλογή από το να βάλεις το παιχνίδι στο 39χρονο δεξί πόδι του Crosby. «Σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποια επιπλέον διαφορά σε αυτή την κατάσταση», είπε ο Taylor. «Τελικά, έτρεξαν ένα κόλπο και [were] ικανός να είναι καλύτερος από εμάς εκείνη τη στιγμή».

Ο Taylor ενδιαφερόταν προσωρινά να πάει πίσω στο The Two-Point Conversion That Wasn't, επειδή αυτό ήταν πάνω του.

Ήταν τσακισμένος με αναποφασιστικότητα για το αν θα έπρεπε να προσπαθήσει να το περάσει στην τελική ζώνη ή να το πάει στον Μπάρκλεϊ, και τελείωσε χωρίς να κάνει τίποτα, με το 3:27 να απομένει.

«Όποτε είσαι αναποφάσιστος στο γήπεδο ποδοσφαίρου», είπε ο Τέιλορ, «δεν είναι ποτέ καλό».

Από πολλές απόψεις, η ημέρα συνόψισε τη 13χρονη καριέρα του ως Mr. Almost.

Αρκετά καλό για να είναι ένα από τα καλύτερα αντίγραφα ασφαλείας του NFL, αλλά όχι αρκετά καλό για να κρατήσει μια αρχική δουλειά.

Ο Taylor έκανε ένα τέταρτο και 1 στιγμιότυπο στο NYG 47 και έκανε ένα κόψιμο στο δεύτερο τέταρτο, και ακούσατε τα άσματα “Tommy” για τον Tommy DeVito από το πλήθος της MetLife.

Ήταν αναπόφευκτο γιατί κανείς δεν θέλει να αφήσει τη Σταχτοπούτα, και ο Tyrod Taylor ήταν εδώ αρκετά καιρό και ως εφεδρικός στρατηγός όλα αυτά τα χρόνια για να καταλάβει ότι έτσι λειτουργεί – σε όλους αρέσει ο εφεδρικός στρατηγός.

Ο Tyrod Taylor αντικατέστησε τον Tommy DeVito την περασμένη εβδομάδα, ξεκίνησε την Κυριακή και παραλίγο να οδηγήσει τους Giants σε μια νίκη επιστροφής. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ο Τέιλορ άξιζε καλύτερα.

Ήταν 26-19 όταν ανέβηκε στην τσέπη και βρήκε την Jalin Hyatt για 47 γιάρδες… εκτός από ένα πέναλτι που κράτησε στον Daniel Bellinger.

Στο τρίτο και στο 19ο, ο Taylor βρήκε τον Bellinger για 18 γιάρδες … εκτός από μια τέταρτη και 1 βολή κάτω από τον Hyatt έχασε μια γιάρδα.

Ένας αγώνας εκτός ορίων 15 γιάρδων ακυρώθηκε από μια κλήση που κρατούσε ο John Michael Schmitz.

“Νομίζω ότι έπαιξα καλά, αλλά όπως σας είπα, κρίνω τον εαυτό μου από νίκες και ήττες”, είπε ο Taylor, “και τελικά, σήμερα δεν ήταν μια νικηφόρα εμφάνιση.”

Τουλάχιστον ο Taylor (27-41, 319 γιάρδες, 1 TD, 1 INT, 6-40 ορμώντας) έδειξε την ανθεκτικότητά του και αντεπιτέθηκε για να δώσει στους Giants την ευκαιρία να κερδίσουν. Θα υπήρχε μια ακόμη ερώτηση για τον Daboll σχετικά με το μοιραίο παιχνίδι:

Θα είχατε πηδήξει μέσα και θα είχατε ασκήσει βέτο και θα είχατε αλλάξει κάπως το play call πριν φτάσει σε αυτό το σημείο να είναι τρέξιμο;

«Ναι, θα ήθελα απλώς να το πάρω πίσω». είπε ο Ντάμπολ.

Οποιοσδήποτε προπονητής θα το έκανε.

“Αν λειτουργεί, είναι η σωστή κλήση”, είπε ο Barkley. «Αν όχι, είναι μια κακή κλήση».

Δεν το έκανε.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading