Ο Brock Purdy εξηγεί τον καβγά με τον Ray-Ray McCloud σε μια κρίσιμη στιγμή των 49ersΟ Μπροκ Πέρντι δεν έκρυψε την απογοήτευσή του σε μια κρίσιμη στιγμή του παιχνιδιού.

Ο στρατηγός των 49ers συνελήφθη από τη μετάδοση του Fox κατά τη διάρκεια του αγώνα των πλέι οφ του Σαββάτου εναντίον των Packers φωνάζοντας, “Τι κάνεις;” στον ευρυγώνιο δέκτη Ray-Ray McCloud μετά από ένα ημιτελές πέρασμα στο τρίτο και στο 10 στη γραμμή 40 γιάρδων του Green Bay στις αρχές του τέταρτου τριμήνου, ενώ το Σαν Φρανσίσκο υστερούσε με τέσσερις.

Στη συνέχεια, ο Purdy και ο McCloud μάλωναν στο πλάι, αφού οι 49ers αναγκάστηκαν να κάνουν punt.

Ένα καθυστερημένο touchdown έδωσε στους 49ers μια νίκη με 24-21 και θα φιλοξενήσουν τους Lions στον αγώνα του NFC Championship την Κυριακή, αλλά ο Purdy ρωτήθηκε για την ανταλλαγή την Τετάρτη.

«Απλώς περνάω τις προόδους μου, ξέρετε», είπε ο Purdy στους δημοσιογράφους. «Και από εκεί που βρίσκομαι, με την τσέπη να κλείνει και άλλα, περιμένω να είναι εκεί που έπρεπε με τη διαδρομή που είχαμε κάνει. ο [Packers] Η γωνία γλίστρησε πράγματι που τον φύλαγε, οπότε προσπαθούσε να είναι έξυπνος και να σηκώσει το χέρι του και να τρέξει στο κενό, κάτι που καταλαβαίνω.

Ο Brock Purdy φωνάζει στον Ray-Ray McCloud μετά από μια ανολοκλήρωση εναντίον των Packers. Αλεπού
Ο Brock Purdy (r.) και ο Ray-Ray McCloud (λ.) μαλώνουν στο πλάι μετά την ολοκλήρωση. Αλεπού

«Αυτή τη στιγμή, σκέφτηκα: «Φίλε, έπρεπε να είσαι εκεί που πρέπει να είσαι, εκεί που περιμένω να είσαι». Αλλά καταλαβαίνω απόλυτα τι κάνεις. Αν πέσει ένας τύπος, υπάρχει ένα μεγάλο παιχνίδι που πρέπει να γίνει εκεί έξω. Λοιπόν, το είχαμε μιλήσει και καταλήξαμε σε καλές σχέσεις, και προχωρώντας μπροστά ξέρουμε τι να περιμένουμε ο ένας από τον άλλον και άλλα, και πότε θα βρεθούμε ξανά σε εκείνη τη στιγμή.

«Είναι απλώς επικοινωνία. Είμαστε ανταγωνιστές. Στον πυρετό της μάχης συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Το χρειαζόμασταν εκείνη τη στιγμή στο παιχνίδι, εκείνο το τρίτο κάτω. Έτσι, είχα μια μικρή απογοήτευση και άλλα πράγματα, αλλά δεν είναι τίποτα άλλο από αγάπη. Εμπιστεύομαι και σέβομαι απόλυτα τον Ray-Ray και αυτό που έχει κάνει και θα βελτιωθούμε από αυτό.”

Ο στρατηγός των 49ers, Brock Purdy (13) ρίχνει μια πάσα εναντίον των Packers. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con
Ο Ρέι-Ρέι ΜακΚλάουντ (3) που επιστρέφει στους 49ers έχει τάκλιν από τον Ζέιν Άντερσον (39) των Πέκερς. Getty Images

Ο McCloud, ένας παίκτης που υπέγραψαν οι Niners το 2022 αφού πέρασε δύο σεζόν με τους Steelers, έπιασε τον μοναδικό άλλο στόχο του στο παιχνίδι, μια ολοκλήρωση επτά γιάρδων. είχε 12 αλιεύματα για 135 γιάρδες κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Ο Purdy δυσκολεύτηκε σε όλο το παιχνίδι μέχρι που σχεδίασε μια διαδρομή 12 παιχνιδιών, 69 γιάρδων που κορυφώθηκε με ένα 6 γιάρδας Christian McCaffrey που έσπευσε στο touchdown με 1:07 να απομένει.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading