Ο Caleb Williams “μου αρέσει” η ανάρτηση που λέει ότι οι Bears δεν πρέπει να τον κάνουν draftΔιαβάζοντας φύλλα τσαγιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ότι ο Caleb Williams μπορεί να μην θέλει να είναι αρκούδα του Σικάγο.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ένας χρήστης Χ με το χερούλι @spennyschaum22 έστειλε tweet υποδεικνύοντας ότι οι Bears δεν θα έπρεπε να επιλέξουν τον Williams στο ντραφτ του NFL του 2024 και το tweet έγινε «άρεστο» στον ίδιο τον Williams.

«Μόνο μία επιλογή για τους @ChicagoBears στο ντραφτ του 2024 @NFL. Δεν είναι @CALEBcsw, θέλουμε @justnfields», έγραφε το tweet.

“Η απάντηση είναι @MarvHarrisonJr.”

Ο Marvin Harrison Jr., ο γιος του θρυλικού πρώην Colts, Marvin Harrison, είχε μια υποδειγματική σεζόν για την Πολιτεία του Οχάιο.

Πέρα από τη δική τους επιλογή στον πρώτο γύρο, οι Bears έχουν επίσης την κορυφαία επιλογή των Panthers από την ανταλλαγή τους πριν από το ντραφτ NFL του 2023, στο οποίο η Carolina ανέβηκε για να επιλέξει τον Bryce Young πρώτο συνολικά.

Ο Caleb Williams κέρδισε το Heisman στο USC το 2022. Los Angeles Times μέσω Getty Imag

Αν η σεζόν τελείωνε σήμερα, η Καρολίνα θα είχε «κερδίσει» την πρώτη συνολική επιλογή, καθώς το ρεκόρ της 2-13 είναι το χειρότερο στο πρωτάθλημα.

Ο Williams, ο στρατηγός στο USC, ήταν το υποθετικό Νο. 1 γενικής επιλογής όλη τη σεζόν, αν και έχουν αρχίσει να υπάρχουν κάποιες φωνές που προτιμούν τον στρατηγό της Βόρειας Καρολίνας, Drake Maye.

Ενώ τα δημόσια πρόσωπα έχουν εύλογη αμφισβήτηση σχετικά με το αν τα συμπαθήματά τους ισοδυναμούν με επιδοκιμασίες, ο Williams είναι ανοιχτός εδώ και δύο μέρες και δεν έχει μιλήσει για να πει κάτι που ισοδυναμεί με την ιδέα ότι θα ήταν ενθουσιασμένος να πάει σε όποιο franchise τον επιλέξει στο προσχέδιο.

Αν οι Bears ντράφτουν τον Caleb Williams, αυτό πιθανότατα θα σήμαινε το τέλος του χρόνου του Justin Fields στο Σικάγο. Getty Images

Ίσως προβληματικά για την Williams, η άλλη ομάδα που είναι πιο κοντά στους Panthers για την πρώτη συνολική επιλογή είναι οι 3-12 Cardinals, και υπήρχαν φήμες νωρίτερα αυτή τη σεζόν ότι ο Williams μπορεί να μην ήθελε την Arizona ως προορισμό του στο NFL.

«Όπως είναι κατασκευασμένο το σύστημα, πηγαίνεις στη χειρότερη δυνατή κατάσταση», είχε προηγουμένως ο πατέρας του Ουίλιαμς, Καρλ Γουίλιαμς. είπε στο GQ.com.

Στον Caleb Williams άρεσε ένα tweet που πρότεινε στους Bears να μην τον καλέσουν. X / Caleb Williams

«Η χειρότερη δυνατή ομάδα, η χειρότερη οργάνωση στο πρωτάθλημα – λόγω της επιθυμίας τους για ισοτιμία – παίρνει την πρώτη επιλογή. Είναι λοιπόν το δώρο και η κατάρα. Θέλω να πω, έχω μιλήσει με τον Archie Manning — η καριέρα του πυροβολήθηκε επειδή πήγε σε μια φρικτή οργάνωση. Μίλησα με τον Λίνκολν [Riley]και ο Kyler [Murray] δυσκολεύτηκε εξαιτίας του πού επιλέχτηκε. Αρτοποιός [Mayfield] αγωνίστηκε δυνατά λόγω του τόπου που επιλέχτηκε.

«Οι οργανώσεις έχουν σημασία. Έχει δύο βολές στο μήλο. Έτσι, αν δεν υπάρχει καλή κατάσταση, η αλήθεια είναι ότι μπορεί να επιστρέψει στο σχολείο».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading