Ο Dalvin Cook προσέλκυσε το ενδιαφέρον δύο ομάδων μετά την κυκλοφορία του Jets


Το σουτ του Ντάλβιν Κουκ στη μετά τη σεζόν του NFL θα μπορούσε σύντομα να έρθει στο επίκεντρο.

Μάγειρας, που χώρισαν τους δρόμους τους με τους Jets την Τρίτη, μετά από λιγότερο από ένα χρόνο στη Νέα Υόρκη, προσελκύει το ενδιαφέρον των Cowboys and Ravens, σύμφωνα με την Josina Anderson του CBS Sports.

«Θα δούμε αύριο αν ο RB Dalvin Cook ακυρώσει τις παραιτήσεις μετά την αποχώρησή του από τα #Jets. Καταλαβαίνω ότι μια ομάδα που μπορεί να έχει δυνητικό ενδιαφέρον στο δρόμο για την προπόνηση είναι η Baltimore #Ravens, αν και δεν είχε διαθέσιμη θέση σήμερα το πρωί.” δημοσίευσε ο Άντερσον Τετάρτη στις Χ.

Σε επόμενο μήνυμα, σημείωσε ο Άντερσον, «Καταλαβαίνω ότι οι Dallas #Cowboys θα εξετάσουν επίσης το ενδεχόμενο να προσθέσουν τον Dalvin Cook. Ακόμα αξιολογείται.”


Τζετς που τρέχει πίσω Ο Ντάλβιν Κουκ (33) τρέχει με τη μπάλα ενάντια στους Falcons στις 3 Δεκεμβρίου 2023.
Τζετς που τρέχει πίσω Ο Ντάλβιν Κουκ (33) τρέχει με τη μπάλα ενάντια στους Falcons στις 3 Δεκεμβρίου 2023. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Cook, τέσσερις φορές Pro Bowl που τρέχει πίσω, ήταν ένα από τα υψηλού προφίλ υπογραφές των Jets το καλοκαίρι μετά την άφιξη του μελλοντικού στρατηγού του Hall of Fame Aaron Rodgers τον Απρίλιο.

Μέσα από 14 παιχνίδια κανονικής περιόδου με τους Jets, ο Κουκ έσπευσε για 214 γιάρδες σε 67 φέρες με μηδενικά touchdown παίζοντας πίσω από το Breece Hall.

Μόλις πριν από μια σεζόν, ο Κουκ σημείωσε 1.173 ορμητικές γιάρδες για τους Βίκινγκς σε τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που έκλεισε τα 1.000 γιάρδες.

Πριν από την ένταξή του στους Jets, ο Κουκ πέρασε τα πρώτα έξι χρόνια της καριέρας του στους Vikings, οι οποίοι τον επέλεξαν 41ο συνολικά στο NFL Draft του 2017.

Αν και μένει να δούμε πού θα μπορούσε δυνητικά να προσγειωθεί ο Κουκ, ο προπονητής των Cowboys, Mike McCarthy, δήλωσε την Τετάρτη ότι τρέφει «τεράστιο σεβασμό» για τον 28χρονο Cook.

«Αυτές είναι πραγματικά ερωτήσεις που επισκέπτεστε πάντα», είπε ο Μακάρθι όταν ρωτήθηκε για τον Κουκ, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μουρ από το Dallas Morning News.


Ο Ντάλβιν Κουκ μιλά στα μέσα ενημέρωσης τον Σεπτέμβριο του 2023.
Ο Ντάλβιν Κουκ μιλά στα μέσα ενημέρωσης τον Σεπτέμβριο του 2023. Bill Kostroun για τη New York Post

«Τρέφω τεράστιο σεβασμό για αυτόν».

Οι Cowboys, που μπορούν να κερδίσουν το NFC East την Κυριακή με μια νίκη επί των Commanders ή μια ήττα των Eagles από τους Giants, έβαλαν τον rookie Deuce Vaughn – την τρίτη τους χορδή πίσω από τον Tony Pollard και τον Rico Dowdle, αντίστοιχα – σε τραυματισμένο αποθεματικό αυτήν την εβδομάδα. .

Όσο για τους Ravens, οι οποίοι κέρδισαν το AFC North την περασμένη εβδομάδα και κατέκτησαν τον Νο. 1 σπόρο, έχουν τους Gus Edwards και τον Justice Hill, ακολουθούμενους από τον Melvin Gordon III.

Ο Keaton Mitchell, ο πρωτάρης της Βαλτιμόρης που τρέχει πίσω, έσκισε πρόσφατα το ACL του και χάθηκε για τη σεζόν.

Το Σαββατοκύριακο με μπαλαντέρ ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading