Ο Dan Graziano του ESPN ξεφορτώνεται τον «ναρκισσιστικό απατεώνα» Aaron Rodgers


Ο ρεπόρτερ του ESPN NFL Dan Graziano είπε μερικά σκληρά λόγια για τον Aaron Rodgers.

Στον απόηχο της Η κόντρα του Rodgers με τον παρουσιαστή του ABC αργά το βράδυ, Jimmy Kimmelεμφανίστηκε ο Γκρατσιάνο στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφώνου ESPN “Αντιαθλητικό” και επέπληξε τον Ρότζερς.

«Πιστεύω ότι ο Άαρον ανταποκρίνεται στη φήμη του με πολλούς τρόπους ως άτομο που διψά για προσοχή και απορροφάται από τον εαυτό του», είπε ο Γκρατσιάνο.

«Ακούτε πολλά πράγματα για το πώς βρίσκεται στο κτίριο των Jets από τότε που έφτασε εκεί, και είναι θετικά. Ξέρετε, οι απατεώνες μπορεί να είναι πολύ πειστικοί. Νομίζω ότι αν ξεγελάσει τους Jets για το ποιος είναι, τότε είναι πολύ κακό και τελικά θα πληρώσουν το τίμημα για αυτό.

«Είναι προφανώς ένας ψεύτης και ένας ναρκισσιστής απατεώνας που είναι κακός για ό,τι αγγίζει, και νομίζω ότι τελικά οι Jets θα πληρώσουν το τίμημα».

Παρά την αντίληψη του κοινού ότι ο Ρότζερς και αυτός έπαιζε μόνο τέσσερα στιγμιότυπα πριν σκίσει τον Αχιλλέα του στην πρώτη σεζόν της ομάδας εναντίον των Bills, ο στρατηγός ήταν ψηφίστηκε ο πιο εμπνευσμένος συμπαίκτης από τους Jets φέτος.


Ο Aaron Rodgers #8 των New York Jets τρέχει στο γήπεδο πριν από την έναρξη του αγώνα εναντίον των New England Patriots στο Gillette Stadium στις 7 Ιανουαρίου 2024 στο Foxborough της Μασαχουσέτης.
Ο Aaron Rodgers των New York Jets τρέχει στο γήπεδο πριν από την έναρξη του αγώνα εναντίον των New England Patriots στο Gillette Stadium στις 7 Ιανουαρίου 2024 στο Foxborough της Μασαχουσέτης. Getty Images

Μιλώντας στον Pat McAfee νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Rodgers έδειξε ότι μπορεί να ζήσει με εξωτερικές φωνές που ισοπεδώνουν το είδος της κριτικής που του έκανε ο Graziano.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν συλληφθεί από διάφορες κυβερνητικές οντότητες, είτε μιλάμε για το φαρμακευτικό βιομηχανικό συγκρότημα είτε για το ότι πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση έχει τα καλύτερα συμφέροντα και μαριονετούμε διάφορες αφηγήσεις », είπε ο Ρότζερς.

«Στο τέλος, αν δεν είσαι κάποιος του οποίου η γνώμη ευθυγραμμίζεται με το mainstream αφήγημα, αυτό θα κάνουν μαζί σου.


Ο δημοσιογράφος του ESPN NFL Dan Graziano αποκάλεσε τον Aaron Rodgers «απατεώνα».
Ο δημοσιογράφος του ESPN NFL Dan Graziano αποκάλεσε τον Aaron Rodgers «απατεώνα». X / Chris Canty

“Δεν είμαι εγώ. Δεν είμαι θύμα. Δεν δίνω as–t. Πες ό,τι διάολο θες για μένα, δεν πειράζει. Όπως, οι άνθρωποι που με γνωρίζουν και με αγαπούν, ξέρετε τι είμαι. Οι συμπαίκτες μου ξέρουν τι θέλω».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading