Ο Dan Quinn έχει παρατεταμένες πέντε συνεντεύξεις για τον προπονητή μετά τον χαμό των 48 πόντων των Cowboys


Η τελευταία παράσταση του Dan Quinn πρόκειται να μπει κάτω από ένα εντελώς νέο μικροσκόπιο.

Μια μέρα αφότου ο αμυντικός συντονιστής των Cowboys είδε την ομάδα του άναψε για 48 πόντους σε μια ήττα με μπαλαντέρ στους Packers, το Sports Illustrated αναφέρει ότι έχει παρατάξει συνεντεύξεις προπονητών με τους Panthers, τους Titans, τους Commanders, τους Chargers και τους Seahawks αυτή την εβδομάδα.

Το πόσο θα επηρεάσει η τελευταία του εμφάνιση μένει να φανεί.

Η άμυνα των Cowboys εγκατέλειψε επτά touchdowns στην ήττα στο τέλος της σεζόν, αναγκάζοντας τον Green Bay να παίξει μόλις τέσσερις κατοχές.

Η μονάδα εγκατέλειψε συνολικά 415 γιάρδες, συμπεριλαμβανομένων των 143 στο έδαφος — 118 από τα οποία πήγαν στον Άαρον Τζόουνς, ο οποίος βρήκε την τελική ζώνη τρεις φορές.

Οι 48 πόντοι κατά ήταν οι περισσότεροι που επέτρεψαν οι Cowboys υπό τον Κουίν, αν και ο Dak Prescott έκανε ένα pick-6.

Παρόλα αυτά, ο 53χρονος άνοιξε μια άμυνα που ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στο top-10 σε συνολικά γιάρδες, touchdowns, κοψίματα και πρώτα downs.


Ο Dan Quinn των Dallas Cowboys κοιτάζει κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν από τον αγώνα εναντίον των New Orleans Saints στο Caesars Superdome στις 02 Δεκεμβρίου 2021
Ο Dan Quinn πέρασε την Κυριακή βλέποντας την άμυνα του να φωτίζεται για 48 πόντους – και θα περάσει την υπόλοιπη εβδομάδα παίρνοντας συνεντεύξεις για θέσεις προπονητή. Getty Images

“Ο Dan Quinn είναι ήδη στη λίστα για τέσσερις άλλες ομάδες”, δήλωσε ο Jay Glazer, ο οποίος εμπιστεύεται το Fox Sports. είπε την Κυριακή. «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Dan θα εξακολουθεί να είναι ένας καυτός υποψήφιος σε όλο το πρωτάθλημα, άσχετα. Θα είναι ακόμα εκεί πάνω παρά αυτό το ένα παιχνίδι».

Ο Κουίν έχει επίσης το πλεονέκτημα της προπονητικής εμπειρίας με τους Falcons από το 2015-20, καθοδηγώντας τους Falcons στο Super Bowl του 2016 – αν και η περίφημη κατάρρευση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να προσφερθεί σε ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με τις προετοιμασίες του μετά την περίοδο.

Το καθεστώς του Morristown, NJ, ιθαγενών στο Ντάλας μπορεί να είναι και υπό αμφισβήτησημε τον προπονητή των Cowboys Mike McCarthy να αντιμετωπίζει κλήσεις για τη δουλειά του μετά τη σύντομη σειρά των πλέι οφ και τον ιδιοκτήτη Τζέρι Τζόουνς δεν προσφέρει πολλά με τον τρόπο δημόσιας υποστήριξης.


  Ο Dan Quinn των Dallas Cowboys αντιδρά κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου του αγώνα με τους New Orleans Saints
Ο Κουίν προπονούσε τους Falcons σε ένα Super Bowl το 2016 – αν και κατέρρευσαν περίφημα στην ήττα. Getty Images

«Δεν έχω σκεφτεί ούτε δευτερόλεπτο [about McCarthy’s future]», είπε ο Τζόουνς το βράδυ της Κυριακής, σημειώνοντας ότι δεν είχε ορίσει ακόμη ώρα για να συναντηθεί με τον προπονητή.

Ενώ οι Cowboys επεξεργάζονται την εκπληκτική απώλεια και το μέλλον του McCarthy με την ομάδα, ο Quinn θα συνεχίσει τουλάχιστον να δουλεύει μόνος του.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading