Ο Dane Belton ξεσπά με τρία takeaways σε σπάνια ευκαιρία Giants


Καθηλωμένος πίσω από δύο σιδηρά άντρες στη δευτεροβάθμια ομάδα των Giants, ο Dane Belton είχε τελικά την ευκαιρία να δείξει ότι εξακολουθεί να είναι μαγνήτης για το ποδόσφαιρο.

Ο Μπέλτον εκμεταλλεύτηκε την πιο εκτεταμένη δράση του στη σεζόν την Κυριακή, άρπαξε δύο κοψίματα και ανακτώντας ένα χτύπημα ως ένας από τους μεγαλύτερους δημιουργούς διαφοράς στο γήπεδο σε ήττα με 26-25 από τους Rams.

Η ασφάλεια του δεύτερου έτους έπαιξε περίπου το μισό από όσο έπαιξε ως πρωτάρης, επειδή ο Xavier McKinney έχει καταγράψει κάθε αμυντικό στιγμιότυπο αυτή τη σεζόν και ο Jason Pinnock έχασε μόνο έξι από τα 1.001 snaps στα πρώτα 15 παιχνίδια.

«Ήταν δύσκολο, γνωρίζοντας ότι μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο… και μπορώ να βγω εκεί έξω και να βοηθήσω την ομάδα», είπε ο Belton. «Δεν είναι τίποτα εναντίον αυτών των παιδιών ή των προπονητών ή τίποτα. Είναι απλά η ευκαιρία [hasn’t been there]. Ταυτόχρονα, θα βάλουν το καλύτερο σχέδιο παιχνιδιού εκεί έξω».


Ο Dane Belton έπαιξε περισσότερα στιγμιότυπα για τους Giants την Κυριακή μετά την αποχώρηση του Jason Pinnock με τραυματισμό.
Ο Dane Belton έπαιξε περισσότερα στιγμιότυπα για τους Giants την Κυριακή μετά την αποχώρηση του Jason Pinnock με τραυματισμό. Corey Sipkin για τη NY Post

Ο Πίνοκ δεν επέστρεψε στο παιχνίδι μετά από έναν τραυματισμό στο πόδι στο πρώτο τέταρτο.

Φορούσε μπότες και πηγαίνει για εξέταση μαγνητικής τομογραφίας τη Δευτέρα.

«Συνέχισα να τον χαζεύω», είπε ο Πίνοκ, ο οποίος επέστρεψε στο πλάι. «Πήρε την μπάλα τρεις φορές. Έκανε με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία του και είμαι περήφανος για αυτόν».

Ο Μπέλτον πέρασε από μια ανοιχτή πόρτα με τρία πάρτι που οδήγησαν σε έξι πόντους.

Διατήρησε επίσης προσωρινά ένα touchdown εκτός ταμπλό κυνηγώντας τον Puka Nacua στο τέλος μιας 80 γιάρδας catch-and run που δημιουργήθηκε από το χαμένο τάκλιν του Adoree' Jackson, αλλά οι Rams ολοκλήρωσαν ακόμα τη διαδρομή στην τελική ζώνη – και χαλούσαν την καριέρα του Belton. -καλύτερη επίδοση με τη νίκη.

«Αυτό σκέφτομαι πραγματικά», είπε ο Belton. «Θα ήταν φοβερό να το τελειώσω με μια νίκη, έχοντας μια μέρα. Είναι καλό να έχουμε καλά στατιστικά παικτών, αλλά η νίκη είναι αυτό που ψάχνουμε».

Αρκετοί συμπαίκτες σταμάτησαν από το ντουλάπι του Μπέλτον μετά το παιχνίδι για να αναγνωρίσουν την προσπάθειά του.

Ο Belton έπαιξε μόλις 185 αμυντικά στιγμιότυπα στα πρώτα 15 παιχνίδια, κυρίως ως τρίτη ασφάλεια σε υποπακέτα.


Ο Ντέιν Μπέλτον έκοψε δύο πάσες, ενώ ανακτούσε και ένα χτύπημα στην ήττα των Giants την Κυριακή.
Ο Ντέιν Μπέλτον έκοψε δύο πάσες, ενώ ανακτούσε και ένα χτύπημα στην ήττα των Giants την Κυριακή. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

“Πιστεύω ότι του αξίζει ο παίκτης της εβδομάδας NFC”, δήλωσε ο lineback Isaiah Simmons. «Ο Dane είχε ένα εκπληκτικό παιχνίδι.»

Οι γίγαντες δεν είχαν άλλη πραγματική ασφάλεια ενεργή μετά τον τραυματισμό του Pinnock.

Ο πολύπλευρος αμυντικός μπακ, Nick McCloud, μπορεί να παίξει με ασφάλεια σε ένα τσίμπημα, αλλά στην πραγματικότητα ξεκίνησε από το εξωτερικό κόρνερ, επειδή ο πρωτάρης Deonte Banks (ώμος) ήταν ανενεργός και οι Giants δεν ήθελαν να μπερδέψουν τον Cor'Dale Flott απομακρύνοντάς τον από την υποδοχή.

«Θέλω να παραμείνω έτοιμος ό,τι κι αν γίνει», είπε ο Μπέλτον. «Είναι δύσκολο ψυχικά, αλλά αυτό κάνουμε ως επαγγελματίες. Εξασκηθείτε σκληρά, δουλέψτε για τα πράγματα που πρέπει να δουλέψετε και όταν έρθει η ευκαιρία, απλώς επωφεληθείτε από αυτήν».

Πώς εξηγεί ο Μπέλτον τη μύτη του για την μπάλα;

Είχε δύο ανακοπές και δύο ανακτήσεις την περασμένη σεζόν, όταν ο ρόλος του επεκτάθηκε κατά τη διάρκεια της απουσίας του McKinney σε οκτώ παιχνίδια.

«Ίσως είναι ένας συνδυασμός κάποιων πραγμάτων», είπε ο Belton. «Μερικές φορές είσαι απλά τυχερός, μερικές φορές είναι η μελέτη ταινιών και οι προπονητές που σου δίνουν μικρές συμβουλές όλη την εβδομάδα. Τότε πρέπει απλώς να το εφαρμόσεις στο γήπεδο — και να πιάσεις την μπάλα».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading