Ο Dave Portnoy δίνει το αγαπημένο του στοίχημα για τους Ravens-TexansΟ Dave Portnoy περιμένει ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ κατά τη διάρκεια του Σαββάτου πρώιμη δράση NFL.

“Διπλασιάστε τα χρήματά σας σε 3 ώρες αύριο”, έγραψε ο Portnoy στο X. “Texans vs Ravens πάνω από 43,5 [points]. #DDTG.”

Ο ιδρυτής της Barstool Sports είναι τόσο σίγουρος για το στοίχημα που χρειάστηκε να το πειράξει περίπου μισή ώρα πριν ανακοινώσει τον τζόγο του.

«ΕΧΩ ΑΛΛΗ 4 BAGGER ΕΚΔΟΣΗ!!» 2:15 μμ. #ddtg», έγραψε στο X.

Ο Πορτνόι περνά έναν μήνα με την στοιχηματική του τύχη.

Μετά την αποχώρησή του από τον τζόγο τον Δεκέμβριο, Το Portnoy έβαλε 1 εκατομμύριο δολάρια στο Μίσιγκαν να νικήσει την Αλαμπάμα στον ημιτελικό των πλέι οφ του κολεγίου ποδοσφαίρου, ο οποίος ήταν αληθινός την Πρωτοχρονιά.

Το Portnoy κέρδισε άλλα μισό εκατομμύριο δολάρια όταν τα χάσκι της Ουάσιγκτον αναστάτωσαν τους Τέξας Λονγκχόρνς για να κάνουν τον αγώνα του εθνικού πρωταθλήματος των Playoff του College Football.

Το σύνολο του τμήματος Texans-Ravens AFC άνοιξε στους 46 πόντους, αλλά έχει στοιχηματιστεί στους 43,5 από το απόγευμα της Παρασκευής.


Στοίχημα στο NFL;


Η πλειοψηφία των χρημάτων (63 τοις εκατό) είναι στο Over, αλλά η πλειοψηφία των εισιτηρίων (62 τοις εκατό) είναι στους Under 43,5 πόντους, σύμφωνα με το Action Network.

Οι πρωτοπόροι της AFC Ravens είναι φαβορί 9,5 πόντων έναντι των Texans, αν και Το Χιούστον παίρνει έναν τόνο αγάπης από τους δημόσιους στοιχηματιστές.

Από το απόγευμα της Πέμπτης, οι Τεξανοί συγκέντρωναν το 62 τοις εκατό και των δύο στοιχημάτων και της λαβής έναντι του spread, ανά Δίκτυο Δράσης, που είναι εύκολα η πιο δημοφιλής πλευρά για τον τμηματικό γύρο αυτού του Σαββατοκύριακου.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading