Ο DePaul απολύει τον προπονητή Stubblefield μετά την έναρξη του 3-15


DePaul απέλυσε τον προπονητή Τόνι Στάμπλφιλντ εν μέσω της τρίτης του σεζόν στο τιμόνι, ανακοίνωσε η σχολή τη Δευτέρα.

Οι Blue Demons έπεσαν στο 3-15 τη σεζόν μετά την ήττα στο Butler το Σαββατοκύριακο. Είναι χωρίς νίκη στη Μεγάλη Ανατολή με 0-7.

«Μετά την αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης του προγράμματος μπάσκετ των ανδρών μας, πάρθηκε η απόφαση να γίνει αλλαγή στη θέση του προπονητή», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής DeWayne Peevy σε δήλωση. “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόουτς Στάμπλφιλντ για τη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητά του τις τελευταίες δύο και πλέον σεζόν να προχωρήσει το μπασκετικό μας πρόγραμμα σε μια νέα εποχή για την DePaul Athletics. Δυστυχώς, δεν πετύχαμε τους στόχους μας.”

Ο Στάμπλφιλντ, ο οποίος ήταν βοηθός προπονητή στο Όρεγκον τα προηγούμενα 11 χρόνια, προσλήφθηκε το 2021 για να αντικαταστήσει τον Ντέιβ Λεϊτάο. Αφού έδειξε νωρίς την υπόσχεσή του με μια καμπάνια 15-16 το έτος 1, ο DePaul έχει δυσκολευτεί να είναι ανταγωνιστικός στη Μεγάλη Ανατολή. Οι Blue Demons τερμάτισαν με 10-23 την περασμένη σεζόν, χάνοντας τους τελευταίους 12 αγώνες της κανονικής σεζόν καθοδόν για ρεκόρ συνεδρίων 3-17.

Κέρδισαν μόλις τρία παιχνίδια αυτή τη σεζόν, εντός έδρας νίκες επί Λούισβιλ, Σικάγο Στέιτ και Νότια Ντακότα. Μόνο μία από τις επτά ήττες τους στη Μεγάλη Ανατολή ήταν με λιγότερους από 14 πόντους και οι πέντε από τις επτά ήττες ήταν τουλάχιστον 25 πόντους.

Ο Ματ Μπρέιντι, ο οποίος υπηρέτησε ως ειδικός βοηθός του προπονητή, θα είναι ο προσωρινός προπονητής για το υπόλοιπο της σεζόν προτού η σχολή πραγματοποιήσει εθνική έρευνα για μόνιμο αντικαταστάτη.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading