Ο Dexter Lawrence των Giants κάνει δεύτερο συνεχόμενο Pro Bowl


Ο Dexter Lawrence διορίστηκε στο Pro Bowl την Τετάρτη, ο μοναδικός εκπρόσωπος των Giants.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη επιλογή για τον αμυντικό lineman, ο οποίος γίνεται ο πρώτος Giant που επιλέγεται σε διαδοχικά Pro Bowls από τότε που ο Landon Collins το έκανε τρεις συνεχόμενες φορές από το 2016-18.

Έκανε κορυφαία καριέρα με επτά τάκλιν για ήττα στον τελικό της Κυριακής κόντρα στη Φιλαδέλφεια.

Ο Saquon Barkley ορίστηκε δεύτερος αναπληρωματικός και ο Kayvon Thibodeaux τρίτος αναπληρωματικός.


Ο Dexter Lawrence, που ανέβασε το πλήθος κατά την ήττα των Giants από τους Rams, πήρε το όνομά του στο Pro Bowl την Τετάρτη.
Ο Dexter Lawrence, που ανέβασε το πλήθος κατά την ήττα των Giants από τους Rams, πήρε το όνομά του στο Pro Bowl την Τετάρτη. Getty Images

Δεν έχουν πάει πολλά καλά για τους Giants τον τελευταίο καιρό, αλλά ο Gunner Olszewski μετέτρεψε την επιστροφή του στα 94 γιάρδα για ένα touchdown την Κυριακή εναντίον των Rams και αναδείχθηκε παίκτης της εβδομάδας στις Ειδικές Ομάδες NFC.

Η επιστροφή του Olszewski ήταν η μεγαλύτερη στο NFL από το 2021 και η μεγαλύτερη από τους Giants τα τελευταία 95 χρόνια.

Ο Olszewski υπεγράφη στην ομάδα προπόνησης των Giants στις 23 Οκτωβρίου, δύο ημέρες μετά την αποφυλάκισή του από τους Steelers.


Ο Gunner Olszewski #80 των New York Giants κουβαλά την μπάλα για ένα touchdown εναντίον των Los Angeles Rams κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου του αγώνα στο MetLife Stadium στις 31 Δεκεμβρίου 2023 στο East Rutherford, New Jersey.
Ο Gunner Olszewski #80 των New York Giants κουβαλάει την μπάλα για ένα touchdown εναντίον των Los Angeles Rams. Getty Images

Προστέθηκε στο ενεργό ρόστερ στις 3 Νοεμβρίου. Σε εννέα παιχνίδια με τους Giants, ο Olszewski έχει επιστρέψει 20 punts για μέσο όρο 12,2 γιάρδων.

Συμπεριλαμβανομένης μιας επιστροφής με το Πίτσμπουργκ στις αρχές της σεζόν, ο Olszewski κατατάσσεται πέμπτος στο NFL με μέσο όρο 12,0 γιάρδες.


Ο OL John Michael Schmitz και ο DB Jason Pinnock δεν έκαναν προπόνηση την Τετάρτη.

Ο επικεφαλής προπονητής Brian Daboll είπε ότι ο Schmitz αντιμετωπίζει πόνο στο κάτω πόδι/αστραγάλο μετά από μαστίγιο στο πόδι κατά την ήττα της Κυριακής και ο Pinnock αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στο δάχτυλο του ποδιού.

Ο Rookie CB CB Deonte Banks περιορίστηκε με τραυματισμό στον ώμο και ο Daboll είπε ότι είναι «ελπίδα» ότι ο Banks θα μπορέσει να παίξει, προσθέτοντας ότι μια απόφαση για την κατάστασή του «θα μπορούσε να φτάσει μέχρι το τέλος, πιθανώς».

Ο Ματ Πιρτ θα ξεκινήσει στο δεξί τάκλιν για τον τραυματία Τάιρ Φίλιπς, ο οποίος ήδη συμπλήρωνε τον Έβαν Νιλ.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading