Ο Elijah Moore πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο αφού υπέστη διάσειση σε τρομακτικό χτύπημα εναντίον JetsΜετά από μια τρομακτική στιγμή κατά τη διάρκεια του Η ήττα του Τζετς με 37-20 από τους Μπράουνς το βράδυ της Πέμπτηςο Elijah Moore επέστρεψε στο σπίτι από το νοσοκομείο και σε πρωτόκολλο διάσεισης, είπε η ομάδα την Παρασκευή.

Ο προπονητής του Κλίβελαντ, Κέβιν Στεφάνσκι, έδωσε την ενημέρωση στον ευρύτερο δέκτη του το απόγευμα της Παρασκευής, λέγοντας ότι ο Μουρ «τα πάει καλύτερα». ανά ESPN.

«Είναι σε πρωτόκολλο διάσεισης, οπότε θα το λύσουμε τις επόμενες μέρες μαζί του, αλλά χαιρόμαστε που επέστρεψε στο σπίτι», είπε ο επικεφαλής προπονητής. σύμφωνα με την Washington Post.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, ο στρατηγός των Μπράουνς, Τζο Φλάκο, έσπασε μια πάσα σε μια απόπειρα δεύτερης και 7ης, την οποία ο Μουρ, 23 ετών, έπιασε για ένα πρώτο τέρμα και ακόμη περισσότερο πριν κοπάσει. κατεβάστηκε δυνατά, χτυπώντας το κεφάλι του στο έδαφοςστα χέρια του αμυντικού της γραμμής των Jets, CJ Mosley.

Ο Elijah Moore τραυματίζεται σε ένα παιχνίδι ενάντια στον linebacker των New York Jets, CJ Mosley, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. AP
Ο Elijah Moore (8) ελέγχεται από εκπαιδευτές μετά το τάκλιν που άφησε τον φαρδύ δέκτη σε πρωτόκολλο διάσεισης. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Λίγο μετά το χτύπημα, ο Μουρ άρχισε να κουνιέται στο έδαφος πριν τρέξει πίσω, ο Τζερόμ Φορντ έκανε χειρονομία στους εκπαιδευτές να βγουν στο γήπεδο.

Ο πρώην Jet των δύο σεζόν τελικά σηκώθηκε και βοήθησε να βγει από το γήπεδο στη σκηνή τραυματισμού και αργότερα πήγε στα αποδυτήρια μόνος του με 25 δευτερόλεπτα να απομένουν στο ημίχρονο.

«Είναι κρίμα που ο Elijah αντιμετώπισε το τάκλιν του εκεί, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που ανέβηκε απόψε και έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς», δήλωσε ο στρατηγός των Browns Joe Flacco μετά τον αγώνα. σύμφωνα με το Akron Beacon Journal.

Ο Elijah Moore (8) πανηγυρίζει μετά από ένα touchdown κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου εναντίον των New York Jets. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ο Μουρ ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο με πέντε αλιεύματα για 61 γιάρδες, συμπεριλαμβανομένου ενός touchdown οκτώ υάρδων, στο πρώτο του παιχνίδι ενάντια στην πρώην ομάδα του.

Έχει καταμετρήσει 59 υποδοχές για 640 γιάρδες και δύο touchdown αυτή τη σεζόν.

Επιλέχτηκε από τους Τζετς στον δεύτερο γύρο (34ος συνολικά) στο ντραφτ του NFL του 2021 από το Μισισιπή.

Σε δύο σεζόν στη Νέα Υόρκη, είχε 80 δεξιώσεις για 984 γιάρδες και έξι touchdown.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading