Ο Evan Neal των Giants πιθανότατα χρειάζεται χειρουργική επέμβαση μετά από τραυματισμό στον αστράγαλοΗ πρώτη ένδειξη για το πώς το σωστό τάκλιν ο Evan Neal πήγε από μια διάγνωση διάστρεμμα στον αστράγαλο σε απώλεια των τελευταίων οκτώ αγώνων της σεζόν των Giants ήρθε στο φως.

Ο επικεφαλής προπονητής Brian Daboll είπε την Τρίτη “θα υπάρξουν πράγματα στο δρόμο” όσον αφορά μια ιατρική διαδικασία για τον Neal, κάτι που υποδηλώνει ότι ο τραυματισμός ήταν χειρότερος από ό, τι αρχικά υποδείχθηκε.

Το μειονεκτούντα νούμερο 7 στο ντραφτ του 2022 τοποθετήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε ρεζέρβα με τραυματίες στο τέλος της σεζόν αφού έδειξε ελάχιστη, αν και καθόλου, βελτίωση κατά τη διάρκεια της κρίσιμης δεύτερης σεζόν του.

«Ο νεαρός άνδρας έκανε ό,τι μπορούσε [to get back]», είπε ο Ντάμπολ. «Απλώς δεν λειτούργησε».

Ο Νιλ έχασε δύο παιχνίδια με διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο, επέστρεψε για να παίξει 50 snaps κόντρα στους Raiders στις 5 Νοεμβρίου και στη συνέχεια τραυμάτισε τον αριστερό του αστράγαλο.

Ο Evan Neal των Giants πιθανότατα εξετάζει τη χειρουργική επέμβαση μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. Charles Wenzelberg/New York Post
Η σεζόν του Έβαν Νιλ διακόπηκε λόγω τραυματισμού. Charles Wenzelberg/New York Post

«Ήταν μόνο εκείνο το παιχνίδι όπου μάκρισα και έπεσα. Ήταν κάτι σαν φρικτό», είπε ο Νιλ αυτόν τον μήνα. «Έπεσα πάνω του και κάμπτεται ραχιαία, οπότε νιώθω ότι δεν είχα καμία σχέση με τον δεξιό μου αστράγαλο».


Οι Jaguar υπέγραψαν τον QB Matt Barkley εκτός προπονητικής ομάδας Giants.

Με αβέβαιη τη διαθεσιμότητα του Trevor Lawrence λόγω διάστρεμμα στον δεξιό ώμο, ο Barkley θα μπορούσε να τελειώσει ως το εφεδρικό στον CJ Beathard, ο οποίος τελείωσε δύο από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για να ανακουφίσει έναν τραυματισμένο Lawrence.

Ο Barkley ήταν ο Νο. 2 επιλογή των Giants έναντι του Tommy DeVito για τρία παιχνίδια, ενώ ο Daniel Jones και ο Tyrod Taylor τραυματίστηκαν, αλλά ο Barkley δεν μπήκε ποτέ σε παιχνίδι.

Είναι πιθανό οι Giants να επαναφέρουν τον Jacob Eason που απελευθερώθηκε πρόσφατα για μια δεύτερη θητεία στην ομάδα προπόνησης για να καλύψουν τη θέση του Barkley.


Ακόμη και με το χρόνο να ηρεμήσει, ο Daboll δεν άλλαξε τη μελωδία του από το άμεσο postgame με το πλήθος των αμφιλεγόμενων κλήσεων που πήγαν εναντίον των Giants στην ήττα από τους Eagles.

Θα έπρεπε οι διαιτητές να αποκαλούν το παιχνίδι το ίδιο στο τέλος όπως κάνουν νωρίτερα στο παιχνίδι – και έτσι να έχουν επισημάνει τους Eagles για παρεμβολή πάσας όταν χτυπούν τον RB Saquon Barkley από την τελική ζώνη στην τελική βολή;

Ποιο είναι το διδακτικό σημείο για τον LB Bobby Okereke όταν μαζεύει μια χαλαρή μπάλα που θα μπορούσε να είναι ένα μπάχαλο — και είναι αντιφατικό με το πώς χρεώθηκε με ποινή καθυστέρησης του παιχνιδιού που σταμάτησε το ρολόι και χάρισε στους Eagles τρεις πόντους στο τέλος πρώτου ημιχρόνου;

Ο Brian Daboll μιλάει με τον κριτή του γηπέδου κατά την ήττα των Giants από τους Eagles. Bill Kostroun/New York Post

Γιατί χρειάστηκαν 13 δευτερόλεπτα – και τη βοήθεια του Saquon Barkley – για να εντοπίσει τη μπάλα στο δεύτερο προς το τελευταίο παιχνίδι του παιχνιδιού μετά την τέταρτη μετατροπή του Darren Waller;

«Εκτιμήστε την ερώτηση — καλά μελετημένη», γέλασε ο Ντάμπολ. «Αλλά οι υπάλληλοι έχουν δουλειά να κάνουν. Σέβομαι τη δουλειά που πρέπει να κάνουν. Οποιεσδήποτε αποφάσεις ή τηλεφωνήματα, μπορείτε να τους ρωτήσετε σχετικά.»


Ο παίκτης Jamie Gillan (αριστερά βουβωνική χώρα) βρισκόταν στην αναφορά τραυματισμού την περασμένη εβδομάδα και έπρεπε να φορέσει ένα περιτύλιγμα στο πόδι του στο πόδι του εναντίον των Eagles, σύμφωνα με το Fox.

Μήπως αυτός είναι ο λόγος που έβαλε τα πρώτα δύο κακά κουπόνια του;

«Ο Τζέιμι ήταν έτοιμος να πάει», είπε ο Ντάμπολ. «Εχτύπησε λάθος την πρώτη μπάλα. Στην πραγματικότητα, τι έγινε [was] εκείνη την πρώτη επιστροφή που είχαν μέχρι το θετικό έδαφος, επρόκειτο να κάνει το τάκλιν και έπεσε στο γόνατό του και αυτό είναι που τον ενοχλεί αυτή τη στιγμή».

Η διαθεσιμότητα του Gillan για την Κυριακή είναι υπό αμφισβήτηση.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading