Ο Fakhar Zaman αποκαλύπτει το batting number του για τη σειρά T20I εναντίον της Νέας Ζηλανδίας


Ο σκληροτράχηλος του Πακιστάν, Fakhar Zaman, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αλλαγή της θέσης του για την επερχόμενη σειρά πέντε αγώνων T20I εναντίον της Νέας Ζηλανδίας, που ξεκινά από τις 12 Ιανουαρίου στο Όκλαντ.

Ο 33χρονος αποκάλυψε ότι έχει λάβει οδηγίες από τον προπονητή και τον αρχηγό της ομάδας να παίξει με ένα ή δύο κάτω, κάτι που αποκλίνει από τον συνήθη ρόλο του ως πρώτος.

Μιλώντας σε ΜΜΕ στη Λαχώρη, ο Zaman αναγνώρισε τον υγιή ανταγωνισμό εντός της ομάδας για τις θέσεις batting, τονίζοντας την αναγκαιότητα του για βελτίωση της ομάδας.

“Ο ανταγωνισμός είναι απαραίτητος για κάθε ομάδα. Είναι καλό που έξι παίκτες είναι διαθέσιμοι για μία θέση στην ομάδα. Πάντα άνοιγα για την ομάδα, αλλά ανάλογα με την περίσταση, έχω λάβει οδηγίες να παίξω έναν ή δύο κάτω, γιατί όπως γνωρίζετε Ο Μπαμπάρ και ο Ριζουάν έπαιξαν ως ανοιχτοί», είπε ο Φαχάρ.

«Ο προπονητής και ο αρχηγός με έχουν δώσει εντολή να παίξω ένα ή δύο κάτω και είμαι χαρούμενος με αυτό», πρόσθεσε.

Η ομάδα του Πακιστάν: Shaheen Afridi (c), Babar Azam, Mohammad Rizwan, Fakhar Zaman, Saim Ayub, Sahibzada Farhan, Haseebullah Khan, Iftikhar Ahmed, Azam Khan, Aamer Jamal, Abbas Afridi, Mohammad Wasim Jr, Mohammad Nawaz, Abrar Ahmed, Usama Mir, Haris Ραούφ, Ζαμάν Χαν

Πακιστάν περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία:
12 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία vs Πακιστάν – Πρώτο T20I στο Ώκλαντ
14 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία – Πακιστάν – Δεύτερο T20I στο Χάμιλτον
17 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία vs Πακιστάν – Τρίτο T20I στο Dunedin
19 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία vs Πακιστάν – Τέταρτο T20I στο Κράιστσερτς
21 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία εναντίον Πακιστάν – Πέμπτη T20I στο Κράιστσερτς