Ο Gabe Davis του Bills έχει ουρλιαχτό αγώνα με οπαδούς πριν από την ελεύθερη αντιπροσωπεία


Η εποχή του Γκέιμπ Ντέιβις στο Μπάφαλο μπορεί να έληξε σε ένα ματς με ουρλιαχτό με οπαδούς.

Ο Ντέιβις, ο οποίος δεν έπαιξε στην ήττα του γύρου της Κυριακής, φώναζε πέρα ​​δώθε με θαυμαστές ενώ εγκατέλειψε το γήπεδο μετά το 27-24 ήττα στο τέλος της σεζόν από τους Chiefs.

Το βίντεο έδειχνε τον Ντέιβις να γυρίζει και να ουρλιάζει προς τους θαυμαστές που τον κελαηδούσαν μετά την τελευταία συντριπτική απομάκρυνση των Μπιλς στα πλέι οφ.

Bills tight end Dawson Knox προσπάθησε να σπρώξει τον Davis μακριά από τους οπαδούς, αλλά ο Davis έμεινε συγκεντρωμένος στους οπαδούς, κάνοντας ένα turn-and-shout ενώ έφευγε από το γήπεδο.

«Δεν μπορείτε καν να εκτελέσετε σωστά μια διαδρομή», είπε ένα άτομο. «Βγάλε το f-k από εδώ».

Η συμμετοχή σε έναν αγώνα που ουρλιάζει με έναν οπαδό δεν είναι ποτέ καλή ιδέα, και αυτό δείχνει φαινομενικά απογοήτευση και από τις δύο πλευρές πριν ο Ντέιβις γίνει ελεύθερος πράκτορας.

Προειδοποίηση: Γλώσσα γραφικών

Ενώ τα χρήματα μιλάνε πάντα, οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο Ντέιβις μπορεί να κατευθυνθεί αλλού αφού απομακρυνθεί σταδιακά από την επίθεση.

Ο Ντέιβις είπε ότι προσδοκά να πετύχει την ελεύθερη αντιπροσωπεία και είναι ανοιχτός να επιστρέψει στους Bills, αν και είχαν την ευκαιρία να τον παρατείνουν και δεν το έκαναν, σύμφωνα με το ESPN.

Ο 24χρονος ήταν πάντα πάνω-κάτω μιας και είναι κάθετη απειλή, αλλά είχε πολλά παιχνίδια χωρίς να συμμετέχει αυτή τη σεζόν.


Ο Gabe Davis φωνάζει στους θαυμαστές του Bills.
Ο Gabe Davis φωνάζει στους θαυμαστές του Bills. X/One_day52

Ολοκλήρωσε τη χρονιά του με 45 αλιεύματα για 746 γιάρδες και επτά touchdown.

Ο Ντέιβις δημοσίευσε τέσσερα αυγά χήνας στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του και είχε επίσης άλλα πέντε παιχνίδια με λιγότερα από 40 γιάρδες υποδοχής.

Μετά την προαγωγή του Joe Brady σε επιθετικό συντονιστή στις 14 Νοεμβρίου, ο Davis συγκέντρωσε 12 αλιεύματα σε 26 στόχους για 256 γιάρδες υποδοχής και δύο touchdown στα επόμενα έξι παιχνίδια του.

Σημείωσε τρία παιχνίδια με μηδέν αλιεύματα σε αυτό το τμήμα.


Οι οπαδοί του Gabe Davis και των Bills είχαν έναν ουρλιαχτό αγώνα την Κυριακή.
Οι οπαδοί του Gabe Davis και των Bills είχαν έναν ουρλιαχτό αγώνα την Κυριακή. X/One_day52

Ο Ντέιβις είχε μόλις έξι αλιεύματα για 151 γιάρδες και ένα touchdown στα πέντε τελευταία παιχνίδια του, μετά την επίδειξη του με έξι πιάτα, 105 γιάρδες και ένα τάτσνταουν εναντίον των Αετών στις 26 Νοεμβρίου.

Είναι πιθανό οι Giants, δεδομένης της έλλειψης πλέι μέικερ και της σύνδεσής τους με τον Μπάφαλο, να είναι πιθανός μνηστήρες για τον Ντέιβις στην ελεύθερη αντιπροσωπεία.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading