Ο Garrett Wilson κατακρίνει την επίθεση των Jets μετά τη «χειρότερη χρονιά της ζωής μου»Ο θλιβερός Γκάρετ Γουίλσον δεν έδωσε μια κραυγαλέα επιδοκιμασία στον συντονιστή της επίθεσης Nathaniel Hackett τη Δευτέρα.

Ο δέκτης του δεύτερου έτους που φαινόταν πολύ πεσμένος αφού τα Jets τελείωσαν με 7-10 δεν ανέφερε τον Hackett ονομαστικά, αλλά είπε ότι οι Jets πρέπει να είναι καλύτεροι στην επίθεση, ειδικά όταν πρόκειται να κάνουν προσαρμογές στο παιχνίδι.

«Αυτό που συνέβη αυτή τη σεζόν δεν μπορεί να συμβεί ξανά», είπε ο Wilson. «Πρέπει να είναι καλύτερα. Πρέπει να κάνουμε προσαρμογές στο παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε πράγματα για να αντιμετωπίσουμε αυτό που παίρνουμε και να μπορούμε να βάλουμε βαθμούς στο ταμπλό, γιατί τα δύο χρόνια που είμαι εδώ, ειλικρινά, ήταν δύσκολα. Ήταν δύσκολο να πάμε.”

Ο Wilson είπε ότι οι Jets δεν μπορούν να ανησυχούν για το ποιος είναι ο τέταρτος.

“Το ποδόσφαιρο δεν ήταν τόσο δύσκολο όσον αφορά την επίθεση”, είπε ο Wilson. «Όταν το βλέπω στο πλάι και δεν μου φαίνεται τόσο δύσκολο για την άλλη ομάδα. Πρέπει να βρούμε κάτι για να το κάνουμε να κυλήσει, ανεξάρτητα από το ποιος το σφενδάξει. Ξέρω ότι ο Άαρον [Rodgers] θα είναι αδίκημα από μόνο του γιατί αυτό ακριβώς φέρνει στο τραπέζι. Είναι ξεχωριστός, φίλε. Προσεύχομαι να το δουν όλοι στον κόσμο την επόμενη χρονιά. Αλλά, ναι, αυτό που συνέβη φέτος δεν μπορεί να συμβεί ξανά».

Ο Garrett Wilson τελείωσε με 1.042 γιάρδες υποδοχής και τρία touchdown αυτή τη σεζόν. Bill Kostroun για τη NY Post

Ο Wilson ολοκλήρωσε τη σεζόν με 95 δεξιώσεις για 1.042 γιάρδες και τρία touchdown.

Όταν κάποιος του είπε ότι είχε μια καλή χρονιά, διαφώνησε.

«Ακούω ότι είχα μια καλή χρονιά. Είναι η χειρότερη χρονιά της ζωής μου, σκυλί», είπε ο Wilson. «Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Ο Garrett Wilson επέκρινε την επίθεση των Jets τη Δευτέρα, αν και δεν κάλεσε συγκεκριμένα τον συντονιστή επίθεσης Nathaniel Hackett ονομαστικά. Getty Images

Ο Wilson, ο οποίος ήταν εμφανώς απογοητευμένος αυτή τη σεζόν, είπε ότι πιστεύει ότι αυτή η απογοητευτική σεζόν μπορεί να τον βοηθήσει μακροπρόθεσμα.

«Νομίζω ότι το να πας σε ένα μέρος που δεν θέλεις να ξαναπάς είναι πολύτιμο», είπε ο Wilson. «Νομίζω ότι έπρεπε να γνωρίσω τον εαυτό μου πολύ καλύτερα. Πρέπει να βρω αυτή τη φωτιά μέσα μου που λέει ακόμα στον εαυτό σου ότι είσαι ο άντρας και ότι μπορείς να κάνεις τα πράγματα που έκανες κάποτε.

«Όταν κρατάμε ψηλά το Lombardi Trophy, θα γίνει λόγω των χρόνων όπως αυτό. Έχω πίστη σε αυτό. Είμαι σίγουρος για αυτό. Θα προσπαθήσω να διατηρήσω αυτή την πίστη».

Ο Garrett Wilson διαφώνησε με την ιδέα ότι είχε μια καλή χρονιά για τους Jets το 2023. AP

Ο προπονητής των Jets, Robert Saleh είπε ότι θέλουν να κρατήσουν τον OL Alijah Vera-Tucker σε μία θέση την επόμενη χρονιά, αντί να τον μετακινήσουν από γκαρντ στο τάκλιν όπως έκαναν τις δύο τελευταίες σεζόν, οι οποίες και οι δύο έληξαν με τραυματισμούς στη Vera-Tucker στο τέλος της σεζόν. Οκτώβριος.

«Θέλουμε να τον φέρουμε σε ένα σημείο», είπε ο Σάλεχ. «Υπάρχουν πολλοί λόγοι να πιστεύουμε ότι κάποιοι από τους τραυματισμούς… η κατάρα του είναι η ικανότητά του να μετακινείται από το ένα σημείο στο άλλο, η ευελιξία του. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό συμβάλλει στο γιατί τραυματίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια. … Ό,τι κι αν αποφασίσουμε αν είναι αριστερό γκαρντ, δεξί γκαρντ, δεξί τάκλιν, αριστερό τάκλιν, θέλουμε να μείνει σε αυτό το σημείο και να μην κινηθεί ποτέ σε κόλαση ή ψηλά νερά ανεξάρτητα από τραυματισμό για να του δώσουμε την ευκαιρία να παίξει και να παραμείνει υγιής για το 2024. ”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading