Ο Garrett Wilson κυνηγάει 1.000 γιάρδες ενώ υπολογίζει στον τέταρτο στρατηγό των Jets


Ο Garrett Wilson έχει τα μάτια του σε ένα ορόσημο που μπορεί να μην είναι τόσο δύσκολο για αυτόν να φτάσει ξανά στο εγγύς μέλλον.

«Θέλω 1.000 γιάρδες», είπε ο Νο. 1 δέκτης των Jets μετά την προπόνηση της Παρασκευής. “Το θέλω αυτό. Πολύ άσχημα. Περίοδος.”

Δεν δημιουργούνται εξίσου όλες οι εποχές λήψης 1.000 γιάρδων.

Αν ο Wilson φτάσει σε τετραψήφιο αριθμό για δεύτερη φορά σε ισάριθμες σεζόν για να ξεκινήσει την καριέρα του – χρειάζεται 118 γιάρδες στα τρία τελευταία παιχνίδια – θα το έχει κάνει με τέσσερις διαφορετικούς αρχικούς στρατηγούς και θα πρέπει να είναι περισσότερο απόδειξη στην ικανότητά του παρά αν αρχίσει να συσσωρεύει σεζόν 1.000 γιάρδων τα επόμενα χρόνια με έναν υγιή Άαρον Ρότζερς να του πετάει την μπάλα.

«Μου αρέσει να έχω επίγνωση του τι συμβαίνει και που βρίσκομαι», είπε ο Wilson. «Μερικές φορές, όταν κάνω αυτές τις σκέψεις, πρέπει να αντιμετωπίσω το γεγονός του τι συμβαίνει και να αφαιρέσω λίγη από την πίεση που ασκώ στον εαυτό μου. Επειδή η πραγματικότητα είναι ότι αυτό δεν έχει δημιουργηθεί για να βγαίνω εκεί έξω και να κάνω αυτό που νομίζω ότι μπορώ να κάνω. Πρέπει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου — και το κυνηγάω συνεχώς».


Ο Garrett Wilson ελπίζει για μια σεζόν 1.000 γιάρδων, η οποία θα απαιτήσει 118 γιάρδες στα τρία τελευταία παιχνίδια των Jets.
Ο Garrett Wilson ελπίζει για μια σεζόν 1.000 γιάρδων, η οποία θα απαιτήσει 118 γιάρδες στα τρία τελευταία παιχνίδια των Jets. Bill Kostroun/New York Post

Ο Ρότζερς αποκάλυψε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι θα ήθελε να παίξει τουλάχιστον άλλες δύο σεζόν με τους Jetsπου θα κάλυπτε το πίσω μισό του συμβολαίου πρωτάρη του Wilson.

Έτσι, θα είχε το κεφάλι του ήσυχο να μπει στην ακμή της καριέρας του αντί να παίξει το Guess The Quarterback.

“Ξέρω ότι στον Aaron αρέσει να πυροβολεί για τα αστέρια και να δει τι θα συμβεί”, είπε ο Wilson. «Δεν υπολογίζουμε τίποτα που δεν μπορεί να του προσεγγίσει. Ο τρόπος με τον οποίο κάνει τη θεραπεία του και τη φροντίδα του σώματός του, όπως το να παίζεις μέχρι τα 40, δεν συμβαίνει τυχαία. Έχω δει κάποιον να το κάνει στη ζωή μου, οπότε δεν θα το έβαζα πέρα ​​από τον Άαρον».

Ο Ρότζερς και ο Γουίλσον «έχτισαν μια πολύ ωραία σύνδεση» μέσω των OTA και του προπονητικού στρατοπέδου, είπε ο επικεφαλής προπονητής Ρόμπερτ Σάλεχ, και ο χρονισμός τους εμφανιζόταν όταν συνδέθηκαν για ένα touchdown κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο Ρότζερς έσκισε τον Αχιλλέα του στο τέταρτο στιγμιότυπο της κανονικής περιόδου, αλλά επέστρεψε στην προπόνηση.

«Εγώ και ο Άαρον εκμεταλλευόμαστε κάθε επανάληψη που μπορούμε να συναντήσουμε», είπε ο Γουίλσον. «Αν πετάει και έχω την ευκαιρία να πάω να το πιάσω, θα φροντίσω να κόψω όποιον είναι στην ουρά — ή μπορεί να επιστρέψω ένα σημείο στη σειρά».

Την Κυριακή, όμως, ο Wilson θα είναι παίρνοντας πάσες από τον Trevor Siemianκάνοντας το δεύτερο ξεκίνημά του τις δύο τελευταίες σεζόν.

Είναι ήδη ο έβδομος στρατηγός της καριέρας του Wilson.

«Το έχω σκεφτεί», παραδέχτηκε ο Wilson. «Δεν το σκέφτομαι πολύ. νιώθω σαν [thinking of] τέτοια πράγματα δεν βοηθούν».


Ο δέκτης Jets wide Garrett Wilson (17) συνομιλεί με τον στρατηγό των Jets Trevor Siemian στην προπόνηση.
Ο δέκτης Jets wide Garrett Wilson (17) συνομιλεί με τον στρατηγό των Jets Trevor Siemian στην προπόνηση. Bill Kostroun/New York Post

Η έλλειψη εξοικείωσης του Wilson με τον Siemian μετριάζει τις προσδοκίες έναντι της χειρότερης κατάταξης άμυνας πάσας του NFL – το είδος της αναμέτρησης που «κανονικά» θα έκανε τον Wilson να θέλει να κάνει μια παράσταση.

«Πρέπει να κάνω τη δουλειά μου – αν έρθει η μπάλα στο δρόμο μου, κάνω ένα παιχνίδι. Άνοιξε. Δείτε πού μας βάζει αυτό όταν το ρολόι χτυπά μηδενικά», είπε ο Wilson. «Είναι κάτι στο οποίο έχω συνηθίσει λίγο, για να είμαι ειλικρινής. Απλώς το να είμαι συνεπής ως προς το ποιος είμαι, να κρατώ τον εαυτό μου στα πρότυπα μου και ό,τι συμβαίνει γύρω μου είναι αυτό που είναι».

Ο Wilson έχει κατά μέσο όρο 64 γιάρδες ανά παιχνίδι, κάτι που υποδηλώνει ότι θα τερματίσει με 1.074 ενώ ταυτόχρονα θα επισκιάσει το σύνολο υποδοχής του (83) από την εκστρατεία του για τον επιθετικό πρωτάρη της χρονιάς για το 2022.

Τι είδους δήλωση κάνει η σταθερή παραγωγή του μπροστά στην ασυνέπεια;

“Κάποιος θα μπορούσε να πει, “Είναι σοβαρός για τον τρόπο με τον οποίο ασχολείται με τα πράγματά του και δεν αφήνει πολύ τον εξωτερικό θόρυβο να τον πιάσει”, είπε ο Wilson. “[One quarterback] δεν είναι η πραγματικότητά μου».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading