Ο Jacoby Brissett ελπίζει να βοηθήσει τον Sam Howell να ξεπεράσει την καταστροφή των Commanders


Ο Jacoby Brissett, με την εμπειρία μιας οκταετούς καριέρας στο NFL όπου έχει παίξει σε πέντε ομάδες, καταλαβαίνει τι μπορεί να σκεφτόταν ο Sam Howell.

Ο Χάουελ, ο βασικός και η πέμπτη επιλογή των Commanders το 2022, παρέμεινε στον πάγκο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι την Κυριακή ενάντια στους Jets και ο Brissett, που τον αντικατέστησε, σχεδόν ενορχήστρωσε μια επιστροφή 20 πόντων πριν από τον Greg Zuerlein το τελευταίο δευτερόλεπτο, νικηφόρο. γκολ πεδίου έδωσε στους Jets τη νίκη με 30-28.

Και ενώ ο Μπρίσετ αναγνώρισε ότι δεν υπάρχει «μαγικό χάπι» για τον Χάουελ για να διασφαλίσει ότι όλα θα κάνουν κλικ όπως έχει κάνει κατά καιρούς – συμπεριλαμβανομένης της περιόδου που ήταν μεταξύ των περαστικών κορυφαίων του πρωταθλήματος τον περασμένο μήνα – αυτή τη σεζόν, πρόσθεσε ότι ο Χάουελ μπορεί να απευθυνθεί σε αυτόν για βοήθεια πλοηγώντας σε αυτό το βραχώδες τμήμα.

«Του είπα: «Αυτό θα είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της καριέρας σου αυτή τη στιγμή. Θα νιώθεις ότι είσαι σε αυτό μόνος σου. Χιονίζει. Είναι το ένα πράγμα μετά το άλλο, το ένα μετά το άλλο», είπε η Brissett στους δημοσιογράφους την Κυριακή στο MetLife Stadium. σύμφωνα με την Washington Post. «Αλλά ξέρω από το να είμαι σε αυτό το πρωτάθλημα, φίλε, οι καλοί βρίσκουν τρόπο να φτάσουν στην άλλη πλευρά. Όση ώρα κι αν χρειαστεί, πόσο δύσκολο είναι. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με καλούς ανθρώπους.


Ο Jacoby Brissett ανέλαβε τον Sam Howell κατά την ήττα των Commanders από τους Jets την Κυριακή.
Ο Jacoby Brissett ανέλαβε τον Sam Howell κατά την ήττα των Commanders από τους Jets την Κυριακή. AP

«Ελπίζω να στηριχθεί πάνω μου ως ένας από εκείνους τους καλούς ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν να το ξεπεράσει αυτό, γιατί ξέρω ότι θα το κάνω».

Ο Χάουελ ολοκλήρωσε μόλις 6 από τις 22 πάσες για 56 γιάρδες και δύο κοψίματα πριν αντικατασταθεί στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου – αφού πέταξε τη δεύτερη επιλογή.

Ο Brissett μπήκε και αμέσως πυροδότησε ένα touchdown drive, συνδέθηκε με τον Logan Thomas για μια πάσα 15 γιάρδων touchdown και στη συνέχεια οδήγησε σε μια κατοχή εννέα παιχνιδιών, 77 γιάρδων που έληξε με ένα ακόμη touchdown όταν οι Commanders πήραν την μπάλα πίσω.


Ο Sam Howell ολοκλήρωσε μόλις έξι πάσες για 56 γιάρδες και δύο κοψίματα πριν μπει στον πάγκο την Κυριακή.
Ο Sam Howell ολοκλήρωσε μόλις έξι πάσες για 56 γιάρδες και δύο κοψίματα πριν μπει στον πάγκο την Κυριακή. USA TOADY Sports μέσω Reuters Con

Μια παρόμοια τάση εκτυλίχθηκε και την Εβδομάδα 15 εναντίον των Rams, όταν ο Brissett ανέλαβε τον Howell και πέταξε δύο πάσες touchdown, αλλά ο επικεφαλής προπονητής Ron Rivera επέστρεψε στον Howell για τον αγώνα Jets με την Ουάσιγκτον να έχει ήδη αποκλειστεί από τη μετάδοση της σεζόν — αν και δεν το έκανε. t ονομάσει έναν βασικό για τον αγώνα της 17ης εβδομάδας εναντίον των 49ers, σύμφωνα με το ProFootballTalk.

«Του είπα: «Είμαι ενθουσιασμένη για αυτό το κομμάτι της καριέρας σου γιατί δεν έχουν πολλοί άνθρωποι αυτή την εμπειρία και αυτοί που βγαίνουν στην άλλη πλευρά έχουν καλύτερη ιστορία από πολλούς ανθρώπους», είπε η Brissett την Κυριακή. . «Είμαι σίγουρος ότι θα εκτιμήσει αυτό το κομμάτι του ταξιδιού του στο τέλος της καριέρας του».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading