Ο Jacoby Brissett, ο Gardner Minshew μεταξύ των πιθανών εφεδρικών στόχων QB των JetsΗ μεγαλύτερη ιστορία της offseason των Jets πέρυσι ήταν ποιος επρόκειτο να προσγειωθεί για να γίνει ο αρχικός στρατηγός τους.

Ένα από τα μεγαλύτερα φέτος θα είναι ποιοι θα βρουν για να τον υποστηρίξουν.

Οι Jets έκαναν ένα εμπόριο για τον Aaron Rodgers πέρυσι μετά από εβδομάδες καταδίωξης.

Η κίνηση για την προσθήκη του Rodgers δεν σήμαινε πολλά για τη σεζόν του 2023 μετά από αυτόν έσκισε το αριστερό του Αχιλλέα τέσσερα παιχνίδια στη σεζόν.

Μετά την απώλεια του Ρότζερς για τη σεζόν στην Εβδομάδα 1, το εφεδρικό σχέδιο των Τζετς τέθηκε υπό άφθονο έλεγχο και προκάλεσε κριτική.

Ο γενικός διευθυντής Τζο Ντάγκλας επικρίθηκε επειδή είχε τον Ζακ Γουίλσον ως τον Νο. 2 στρατηγό και δεν υπογράφει ένα πιο έμπειρο αντίγραφο ασφαλείας είτε την περασμένη εκτός σεζόν είτε μετά την πτώση του Ρότζερς.

Οι Jets κατέληξαν να χρησιμοποιούν τρεις διαφορετικούς αρχικούς στρατηγούς μετά τον τραυματισμό του Rodgers – Wilson, Tim Boyle και Trevor Siemian. Κανένα δεν ήταν εντυπωσιακό και οι Jets τερμάτισαν 7-10, παρόλο που είχαν κορυφαία μονάδα άμυνας και ειδικών ομάδων. Το παιχνίδι των κουαρτμπακ τους υπονόμευσε και οι Jets ξέρουν ότι δεν μπορούν να το αφήσουν να συμβεί ξανά.

Η ανάγκη των Jets για ένα ικανό backup πίσω από τον Aaron Rodgers έγινε εμφανής γρήγορα την περασμένη σεζόν. Charles Wenzelberg / New York Post

Καθώς οι Jets εξετάζουν ό,τι πρέπει να προσθέσουν το 2024, ένας βετεράνος εφεδρικός στρατηγός θα βρίσκεται κοντά στην κορυφή της λίστας.

«Θα μπούμε στην αίθουσα συσκέψεων και θα εξετάσουμε ακριβώς ό,τι πρέπει να προσθέσουμε σε αυτή την ομάδα», είπε ο Ντάγκλας την επόμενη μέρα που τελείωσε η σεζόν. «Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν. Θα θέσουμε σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε καλύτερα προχωρώντας. Θα έλεγα ότι από την άποψη ενός βετεράνου backup, αυτό είναι μια μεγάλη πιθανότητα».

Οι Jets ελπίζουν ότι ο Rodgers μπορεί να παίξει 17 παιχνίδια την επόμενη σεζόν και να τους οδηγήσει στα πλέι οφ. Όμως ο Ρότζερς είναι 40 ετών και έρχεται από τραυματισμό του Αχιλλέα.

Ο Jacoby Brissett θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για τη θέση Νο. 2 των Jets. Charles Wenzelberg / New York Post

Η σεζόν του 2023 ήταν η χρονιά του εφεδρικού QB στο NFL με ένα πλήθος ομάδων που χάνουν τους αρχικούς τέταρτους τους και έπρεπε να στραφούν σε ένα εφεδρικό.

Τα περισσότερα από τα αντίγραφα ασφαλείας απέτυχαν αλλά Ο Joe Flacco βρήκε επιτυχία με τους Browns και άλλοι είχαν σύντομες τσέπες καλού παιχνιδιού.

Οι Jets ξέρουν ότι είναι καιρός να προχωρήσουμε από τον Wilson.

Η Νο. 2 συνολική επιλογή από το ντραφτ του 2021 αναμένεται να διαπραγματευτεί ή να κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Siemian δεν αναμένεται να επιστρέψει. Αυτό σημαίνει ότι τα Jets θα ξεκινήσουν καινούργια πίσω από τον Rodgers.

Η αγορά των ελεύθερων πρακτόρων διαθέτει μερικούς ενδιαφέροντες βετεράνους που θα πρέπει να τραβήξουν το ενδιαφέρον των Jets. Οι Jacoby Brissett, Gardner Minshew, Tyrod Taylor και Ryan Tannehill είναι όλοι πιθανοί στόχοι.

Ο Brissett έπαιξε μόνο τρία παιχνίδια για τους Commanders αυτή τη σεζόν, αλλά οι Jets τον είδαν από κοντά όταν ήρθε από τον πάγκο εναντίον τους την παραμονή των Χριστουγέννων και παραλίγο να οδηγήσει τους Commanders σε μια νίκη επιστροφής. Ο βοηθός Jets GM Rex Hogan γνωρίζει την Brissett από τις μέρες τους με τους Colts και ο 31χρονος θα ταίριαζε πολύ.

Ενώ ο Flacco τράβηξε τα πρωτοσέλιδα στο τέλος της σεζόν, το εφεδρικό που είχε τη μεγαλύτερη επιτυχία συνολικά το 2023 ήταν ο Minshew.

Κέρδισε επτά παιχνίδια για τους Colts αυτή τη σεζόν. Μπορεί να θέλει να μείνει με τον προπονητή Shane Steichen, τον οποίο ακολούθησε στο Indy από τους Eagles, αλλά θα είναι περιζήτητος αν χτυπήσει free Agency.

Ο Michael Pratt του Tulane θα ήταν ένα αναπτυξιακό έργο για τα Jets. AP

Ο Taylor ξεκίνησε πέντε παιχνίδια για τους Giants αυτή τη σεζόν. Το χτύπημα στον Taylor είναι ότι δεν μπορεί να παραμείνει υγιής. Όταν παίζει, λεντάξει, αλλά η διαθεσιμότητά του προκαλεί ανησυχία.

Ο Tannehill έχει δεσμούς με τους Jets με τον συντονιστή του παιχνιδιού Todd Downing και τον προπονητή επιθετικής γραμμής Keith Carter και οι δύο έχοντας έρθει στους Jets από τους Titans, όπου δούλευαν με τον Tannehill. Αυτό τον κάνει κάποιον να παρακολουθήσει στο free πρακτορείο.

Όσον αφορά το ντραφτ του NFL, κάποιοι αναρωτήθηκαν αν οι Jets θα έκαναν νωρίς το ντραφτ ενός κουαρτμπακ και θα τον άφηναν να αναπτυχθεί πίσω από τον Rodgers. Αυτό δεν φαίνεται πιθανό φέτος, καθώς οι Jets έχουν άλλες ανάγκες να καλύψουν νωρίς το ντραφτ.

Ο Gardner Minshew τα πήγε αξιοπρεπώς στην Indianapolis και μπορεί να θέλει να μείνει στη θέση του. Getty Images

Αλλά θα μπορούσαν να πάρουν έναν αναπτυξιακό στρατηγό την 3η μέρα, όπως ο Michael Pratt του Tulane, ο Jordan Travis από την Florida State ή ο Sam Hartman της Notre Dame.

Στη συνέχεια, οι Jets μπορεί να αναζητήσουν το ντραφτ του διαδόχου του Rodgers στις αρχές του ντραφτ του 2025, το οποίο θα ήταν μια από τις μεγαλύτερες ιστορίες της επόμενης εκτός σεζόν.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading