Ο Jake Paul θα συνεργαστεί με την USA Boxing ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού | Η Express Tribune


ΒΑΣΙΓΚΤΩΝ:

Ο Τζέικ Πολ, ένας εντυπωσιακός κόσμος του YouTube που έγινε επαγγελματίας πυγμάχος, θα συνεργαστεί με την USA Boxing για να παρέχει μια εσωτερική ματιά στις προετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το διοικητικό όργανο του αθλητισμού των ΗΠΑ ανακοίνωσε το σχέδιο την Τρίτη που θα περιλαμβάνει τον Paul να καθοδηγεί τους μαχητές για να γίνουν brand μέσα και έξω από το ρινγκ.

Ο Paul θα ενταχθεί στην ομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων των ΗΠΑ 2024 στο Παρίσι, καθώς και στην προπονητική εγκατάσταση των Ολυμπιακών Αγώνων των ΗΠΑ στο Κολοράντο Σπρινγκς, σε μια προσπάθεια να τονώσει την προσοχή για την ερασιτεχνική πυγμαχία το επόμενο καλοκαίρι στη Γαλλία.

«Ήταν πάντα στόχος μου να ρίξω τα φώτα της δημοσιότητας όχι μόνο στην πυγμαχία ως άθλημα, αλλά στους ανθρώπους που εργάζονται τόσο σκληρά για να είναι οι καλύτεροι σε αυτήν», είπε ο Paul.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η μεγαλύτερη σκηνή στον κόσμο και είναι τιμή μου να βοηθήσω να ευαισθητοποιήσω την πυγμαχία των ΗΠΑ και να καθοδηγήσω αυτούς τους νέους, εμπνευσμένους αθλητές καθώς αγωνίζονται για το χρυσό».

Ο Paul, ένας influencer και ράπερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ξεκίνησε την πυγμαχία το 2020, ελπίζει να ρίξει πιο φωτεινά φώτα της δημοσιότητας στην πυγμαχία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η οργάνωσή του Boxing Bullies, μια μη κερδοσκοπική ομάδα που ιδρύθηκε το 2021, χρησιμοποιεί την πυγμαχία για να αναπτύξει το θάρρος, την αυτοπεποίθηση και την ηγεσία των νέων και να αντιταχθεί στον εκφοβισμό και έχει ανακαινίσει γυμναστήρια μάχης στις πόλεις των ΗΠΑ και του Πουέρτο Ρίκο.

«Μέσα σε μόλις τρία χρόνια από τότε που έγινε επαγγελματίας πυγμάχος, ο Τζέικ Πολ έχει γίνει μια ξεχωριστή έμπνευση για τις νεότερες γενιές και έχει αναδειχθεί ως μια από τις πιο συναρπαστικές, επιδραστικές φιγούρες στην ιστορία της πυγμαχίας», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της πυγμαχίας των ΗΠΑ, Μάικ ΜακΑίτι.

“Η καθοδήγηση του Τζέικ θα είναι μια ζωτική πηγή για τους νεαρούς αθλητές της Ομάδας των ΗΠΑ για να διασφαλίσουν ότι θα επωφεληθούν από την οικοδόμηση της επωνυμίας IP (πνευματικής ιδιοκτησίας) καθώς θα έχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν στη μεγαλύτερη σκηνή στον κόσμο στον πιο εμβληματικό διαγωνισμό στην ιστορία — οι Ολυμπιακοί.”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading