Ο Ja'Marr Chase επιστρέφει στο L'Jarius Sneed in Chiefs-Bengals: «Ο M-fer δεν θα με πολεμήσει»


Μετά τον Ja'Marr Chase πήρε μερικές βολές στην άμυνα των Αρχηγών πηγαίνοντας στο παιχνίδι της Κυριακής, δεν εξέπληξε κανέναν το γεγονός ότι ο Chase κατέληξε σε ένα ματς με τον L'Jarius Sneed, το οποίο εξελίχθηκε σε μεγαλύτερη συμπλοκή.

Αλλά ακόμα και όταν οι Αρχηγοί πέτυχαν μια νίκη, ο Chase δεν μπορούσε παρά να τρυπήσει τον Sneed όταν μίλησε με τους δημοσιογράφους.

«Δεν ξέρω τι έκανε. Απλώς είμαι κάτω από το δέρμα των ανθρώπων μερικές φορές υποθέτω», είπε ο Chase. «Ο M-fer δεν θα με μαλώσει, οπότε είναι εντάξει. … Απλά μιλάμε για τα σκουπίδια. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ.”

Οι σπασμοί σημειώθηκαν στο δεύτερο τρίμηνο καθώς οι δυο τους έριχναν ο ένας τον άλλον προτού ο Τσέις έσπρωξε τον Σνιντ δύο φορές και ο αμυντικός των Αρχηγών τον έσπρωξε πίσω.


Ο L'Jarius Sneed (λ.) και ο Ja'Marr Chase χωρίζονται κατά τη διάρκεια της νίκης των Chiefs εναντίον των Bengals την Κυριακή.
Ο L'Jarius Sneed (λ.) και ο Ja'Marr Chase χωρίζονται κατά τη διάρκεια της νίκης των Chiefs εναντίον των Bengals την Κυριακή. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Το σπρώξιμο συνεχίστηκε ακόμα και όταν οι διαιτητές προσπάθησαν να το διαλύσουν και άλλα μέλη και των δύο ομάδων ενεπλάκησαν στη συνέχεια.

Ο Sneed είχε κάποια αιχμηρά σχόλια για τον Chase μετά το παιχνίδι.

«Είχαμε κάποια λόγια. Πήγα κοντά του μετά το παιχνίδι, του είπα 'καλό παιχνίδι'», είπε ο Sneed. «Αλλά ξέρετε, ελέγξτε τα στατιστικά».

Ο Chase είχε μόλις τρία αλιεύματα για 42 γιάρδες στην ήττα Bengals, κάτι που τους απέκλεισε από τη διαμάχη των πλέι οφ.

Επιπλέον, ο Sneed ήταν ο κύριος αμυντικός που κάλυπτε τον Chase, σύμφωνα με το Next Gen Stats, και άφησε μόνο δύο πιάσματα για 27 γιάρδες σε τρεις στόχους.

Αυξάνεται το κακό αίμα μεταξύ των Chiefs και Bengals, και το παιχνίδι της Κυριακής απλώς προστέθηκε σε αυτό.

Ο Chase το είχε πει στους δημοσιογράφους την περασμένη εβδομάδα δεν υπήρχε τίποτα” που ξεχώριζε για το δευτερεύον του Κάνσας Σίτι.

«Το ξεκίνησα», απάντησε ο Chase την Κυριακή όταν ρωτήθηκε ποιος ξεκίνησε τη συζήτηση για τα σκουπίδια. «Όλη τους η άμυνα ήταν έξαλλη μαζί μου. Ξεκίνησε στην αρχή του παιχνιδιού. Το έχεις δει. Το έχουν δει όλοι. Αυτό ακριβώς μου αρέσει να κάνω. Απλώς βρίσκομαι κάτω από το δέρμα των ανθρώπων μερικές φορές».


Ο Ja'Marr Chase και η επίθεση των Bengals αγωνίστηκαν την Κυριακή ενάντια στους Αρχηγούς.
Ο Ja'Marr Chase και η επίθεση των Bengals αγωνίστηκαν την Κυριακή ενάντια στους Αρχηγούς. Getty Images

Ο Chase ήταν ένα ερωτηματικό αν επρόκειτο να παίξει εναντίον του Κάνσας Σίτι αφού έχασε τον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας με τους Steelers λόγω ενός προβλήματος στον ώμο.

Αλλά ακόμη και με τον Chase στη σύνθεση, οι Bengals έπεσαν σε 8-8 και οι Chiefs κατέκτησαν τον όγδοο συνεχόμενο τίτλο τους AFC West.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading